- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.208
- 798
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Esine ev alalim mi diye bir sor bakalim ne diyecek?hayır ev araba hiç birşey yok kirada oturuyoruz..
Son durum...
Eşim aradı az önce bayağı konuştuk.. ben dünkü sözlerim için özür diledim oda özür diledi..
öyle demek istemediğimi kötü niyetli yada parayı düşünmedimi dile getirdim beni biraz olsun anladı
ve buda beni çok rahatlattı..
eşimin parasının yattığı bir hesap var.. dediki..
böyle böyle x bankasında hesabımn oldu ve maaşım yattı için faizi diğerlerine göre daha yüksekmiş dedi
Bende aa ne güzel iyiymiş o zaman oraya yatırmak en mantıklısı dedim.. Tamam o halde felan dedi
Bayaga konuştuk yine iyiydi baya yumuşamştı akşam gelirken ihtiyacn vrmı diye sordu kapattı telefonu..
inşallah iyi birşey yapmşmdr yanı para onun banka hesabına yatacak..
Ama yarın birgün çeyiz param gelince ne yapmalıyım bilmiyorum onun üzerrinemi vermeliyim bilmiyorum henüz o kadar güvenmiyorum eşime.. ortak hesap konusunada zaten yanaşmadı
Su an kafama takılan tek şey .. eşimle daha dün kvga ettik bugun paranın kendi hesabındaki faizini araştır ması acaba garip bir durum değil mi ??
artık onun hesabına yatacak zarten...Altınları bozdurun şuan baya yüksek zaten sonra onu da ev peşinatı yapın en mantıklısı bu yoksa senin hesabın benim hesabım diye ortada evlilik kalmayacak.
artık onun hesabına yatacak zarten...
son durumu paylaştım ilk sayfada konu başlığımda okursanız eğer ..Öyle mi karar verdiniz
zaten niyetimiz ev almak ama henüz değil durumumuzu toparlaynca annemde mirasdan kalan parayı ev alınca verecekti bna..Esine ev alalim mi diye bir sor bakalim ne diyecek?
Varinizi yogunuzu birlestirir ev alirsiniz,zaten onun kimin uzerine olacaginin bir onemi yok ikinizin evi olacak bir bosanma durumunda ikiye bolunecek boylece senin de kafan rahat olur
Aynı sebepten bizim birikim de eşimde. Bu konunun üzerine daha fazla gitmeyin. Ters bir durum olursa ki sanmıyorum (eşim yetim hakkı yemez diyen sizdiniz) tekrar konuşursunuz. Fakat gerilmeden, sakince.az önce eşim aradı.. biraz konuştuk bende özür diledim dün için..
bunun x bankasında maaş hesabı var maaşı oraya yatıyor.. müşterisi oldu için para oraya yatarsa faizi daha yüksek geliyoemuş bunu söyledi bana bende tamam o halde oraya yatır dedim ama iyi mi yaptım sizce kötümü yaptım..
zaten niyetimiz ev almak ama henüz değil durumumuzu toparlaynca annemde mirasdan kalan parayı ev alınca verecekti bna..
peki siz kaç yıllık evlisiniz sizin paranızdamı eşinizin üzerinde.. zaten üstüne gtmcm yoksa kötü olacak durum iyice..Aynı sebepten bizim birikim de eşimde. Bu konunun üzerine daha fazla gitmeyin. Ters bir durum olursa ki sanmıyorum (eşim yetim hakkı yemez diyen sizdiniz) tekrar konuşursunuz. Fakat gerilmeden, sakince.
sanırım konumu okumadnız mirastanda çeyizdende herşeyden haberi var eşimin..sakın ailenizin parası ile birşey yapmayın. Kendi madem 3 kuruşa tenezzül ediyor ona bu rahatlığı sağlamayın. Mirastan da bahsetmeyin. sürtsün burnunu. Bak babasız çocuk büyütmüş bir de sana ev alırken yardımcı olma derdinde.Peki ya eşinin ailesi..
artık eşimin üzerine yatacak para son durumu okudunuz mu..
9 yıllık evliyim. 15 yıldır beraberiz.peki siz kaç yıllık evlisiniz sizin paranızdamı eşinizin üzerinde.. zaten üstüne gtmcm yoksa kötü olacak durum iyice..
ne güzel keşke bende bu denli güvenebilseyim bunu çok isterdim..9 yıllık evliyim. 15 yıldır beraberiz.
Biz çok borç ödedik, evlenirken ev aldık her şeyi ona yatırdık. Düğün parası, altınlar vs. dahil.
Şimdi birikimi de beraber yapıyoruz.
Evi nikahtan önce aldık eşimin üstüne.
Fakat bir şey olsa sadece ceketini alıp çıkacağını biliyorum. O yüzden eşim zaten.
çalışıyor musunuz?ne güzel keşke bende bu denli güvenebilseyim bunu çok isterdim..
Bundan esinin haberi yoksa hic soyleme canimzaten niyetimiz ev almak ama henüz değil durumumuzu toparlaynca annemde mirasdan kalan parayı ev alınca verecekti bna..
eşin çok kurnaz geldi bana. baktı inatla olmuyor. tatlı dille ikna etmiş seni.Son durum...
Eşim aradı az önce bayağı konuştuk.. ben dünkü sözlerim için özür diledim oda özür diledi..
öyle demek istemediğimi kötü niyetli yada parayı düşünmedimi dile getirdim beni biraz olsun anladı
ve buda beni çok rahatlattı..
eşimin parasının yattığı bir hesap var.. dediki..
böyle böyle x bankasında hesabımn oldu ve maaşım yattı için faizi diğerlerine göre daha yüksekmiş dedi
Bende aa ne güzel iyiymiş o zaman oraya yatırmak en mantıklısı dedim.. Tamam o halde felan dedi
Bayaga konuştuk yine iyiydi baya yumuşamştı akşam gelirken ihtiyacn vrmı diye sordu kapattı telefonu..
inşallah iyi birşey yapmşmdr yanı para onun banka hesabına yatacak..
Ama yarın birgün çeyiz param gelince ne yapmalıyım bilmiyorum onun üzerrinemi vermeliyim bilmiyorum henüz o kadar güvenmiyorum eşime.. ortak hesap konusunada zaten yanaşmadı
Su an kafama takılan tek şey .. eşimle daha dün kvga ettik bugun paranın kendi hesabındaki faizini araştır ması acaba garip bir durum değil mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?