Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

hayır ev araba hiç birşey yok kirada oturuyoruz..
Esine ev alalim mi diye bir sor bakalim ne diyecek?
Varinizi yogunuzu birlestirir ev alirsiniz,zaten onun kimin uzerine olacaginin bir onemi yok ikinizin evi olacak bir bosanma durumunda ikiye bolunecek boylece senin de kafan rahat olur

İnsanın üç kuruş para emanet etmeyi dahi günlerce düşündüğü birine ömrünü emanet etmesi nasıl bir çelişki?

O zaman konuşun. Ben ev peşinatı olur diye düşündüm. Bu yüzden hepsini bir arada toplamak istedim deyin.
Bilemiyorum. Keşke hiç bozdurmayıp şimdilik bir kasada tutabilme durumunuz olsaydı.
Ev konusunda teklifte bulun eğer sizde istiyorsanız.
Eğer çeyiz parası konusunda da sıkıntınız varsa geldiğinde araba alırsınız kendinize.

valla düğün günü yaptın yaptın ne yapacaksan.. ben düğün sonrası tüm altınlarımı anneme verdim saklasın diye o gün bugündür annemde duruyor. İlla para olarak tutmak şart mıymış sanki.. Banka da kasa kiralayın kasa da kalsın.

Altınları bozdurun şuan baya yüksek zaten sonra onu da ev peşinatı yapın en mantıklısı bu yoksa senin hesabın benim hesabım diye ortada evlilik kalmayacak.

Esine ev alalim mi diye bir sor bakalim ne diyecek?
Varinizi yogunuzu birlestirir ev alirsiniz,zaten onun kimin uzerine olacaginin bir onemi yok ikinizin evi olacak bir bosanma durumunda ikiye bolunecek boylece senin de kafan rahat olur
zaten niyetimiz ev almak ama henüz değil durumumuzu toparlaynca annemde mirasdan kalan parayı ev alınca verecekti bna..

Aynı sebepten bizim birikim de eşimde. Bu konunun üzerine daha fazla gitmeyin. Ters bir durum olursa ki sanmıyorum (eşim yetim hakkı yemez diyen sizdiniz) tekrar konuşursunuz. Fakat gerilmeden, sakince.

zaten niyetimiz ev almak ama henüz değil durumumuzu toparlaynca annemde mirasdan kalan parayı ev alınca verecekti bna..

sakın ailenizin parası ile birşey yapmayın. Kendi madem 3 kuruşa tenezzül ediyor ona bu rahatlığı sağlamayın. Mirastan da bahsetmeyin. sürtsün burnunu. Bak babasız çocuk büyütmüş bir de sana ev alırken yardımcı olma derdinde.Peki ya eşinin ailesi..

Aynı sebepten bizim birikim de eşimde. Bu konunun üzerine daha fazla gitmeyin. Ters bir durum olursa ki sanmıyorum (eşim yetim hakkı yemez diyen sizdiniz) tekrar konuşursunuz. Fakat gerilmeden, sakince.
peki siz kaç yıllık evlisiniz sizin paranızdamı eşinizin üzerinde.. zaten üstüne gtmcm yoksa kötü olacak durum iyice..

sanırım konumu okumadnız mirastanda çeyizdende herşeyden haberi var eşimin..

artık eşimin üzerine yatacak para son durumu okudunuz mu..

Allah korusun canm neden böyle dusunuyosun ki belkde cok güzel bi evliligin cocuklarin olucak.
Miras konusunda bsy dyemem onu bana kalirsa verme zaten esine güvencen olarak dursun ama dgerleri varsin esinde varsin sende dursun farketmez .
He bu arada yine imkan buldkca at hep bi kenara para 3 5 artirtidign vs yine o senn güvenin olsn.
Hakknzda hayrlisi olsn insllah evlgn tadni cikarn byle sorunlarla daha 15 gnde birbrnzi ypratmayin

peki siz kaç yıllık evlisiniz sizin paranızdamı eşinizin üzerinde.. zaten üstüne gtmcm yoksa kötü olacak durum iyice..
9 yıllık evliyim. 15 yıldır beraberiz.
Biz çok borç ödedik, evlenirken ev aldık her şeyi ona yatırdık. Düğün parası, altınlar vs. dahil.
Şimdi birikimi de beraber yapıyoruz.
Evi nikahtan önce aldık eşimin üstüne.
Fakat bir şey olsa sadece ceketini alıp çıkacağını biliyorum. O yüzden eşim zaten.

ne güzel keşke bende bu denli güvenebilseyim bunu çok isterdim..

eşin çok kurnaz geldi bana. baktı inatla olmuyor. tatlı dille ikna etmiş seni.
neden ortak hesaba yanaşmadığını ben hala anlamadım mesela. faiz mi önemli senin gönlünün rahatlığı mı?
seni ona güvenmemekle suçlarken neden o sana güvenmedi, neden ortak hesapta dursun demedi?
mihrini ve çeyiz paranı kendi hesabına al, haber vermeden.
ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…