- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi Justholdme_
-
altınlarını ve çeyiz paranı mirası her ne varsa sana ait kendi hesabına koy.evet bilmemelidi.. ama ben ondan gizlim saklim olmasın dedim söyledim keşke söylemesedim onun içinde pişmanım..
çeyiz ve mirasımı üzerine istemesi çok yanlışş nasıl yapar hala aklım almıyor keşke diyorm inattan yapmış olsun
hayır altınları bozdurmadı evde duruyor bana bıraktı napıyorsan yap diyerek..
Eşim dün napti ne etti tatlı dille parayi üzerine yatirdi... inşallah birsey olmaz dün daha cok güvensiz lk sezdm..
Artık geçti zaten şu an kendi üzerinde para bende anlamış değilimEşinin bu ısrarı neden acaba? Neden ortak hesap olmuyor ya da senin üzerinde olsun yani ne olacak. Senin hakkın zaten..
Artık geçti zaten şu an kendi üzerinde para bende anlamış değilim
Online işlemler e giremyrm ama maas kartını ihtiyacım olursa eğer ki verir henüz yeni evlym tam olarak bu soruya cevapda veremyrm aslnda am ben onun yernde olsam soyledmden geri adim atipda o parayi üzerime almazdmİlk sayfaları biraz okudum. Faize yatırmış kendi hesabında. Tek sorum siz o hesaba online işlemlerden falan girebiliyor musunuz? İsteseniz maaş kartını verir mi bi ihtiyaç olduğunda ? Eğer cevap evetse sıkıntı yok bence.
Online işlemler e giremyrm ama maas kartını ihtiyacım olursa eğer ki verir henüz yeni evlym tam olarak bu soruya cevapda veremyrm aslnda am ben onun yernde olsam soyledmden geri adim atipda o parayi üzerime almazdm
Hepsi 15 bin tuttu altınlarinbu altınlar ne kadar tutuyor peki
Cok haklsnz hic birsey huzurdan önemli degl ağız tadndab önemli degl ama benm anlamadm nokta ne blmymsbz o kadar hir gür ckti ama ona rağmen eşim maasiin yattı bankanın faizi yüksek diyerek oraya yatirdi parayi ısrarla kendi üzerine daha doğrusu neden byle ypti anlamyrm ben onun yernde olsam ypmazdm bunu yarn Çeyiz param gelncede üstüne istersen ne ypycm üstelik ortak hesap da istemedi.aslında paragöz değilsin ama annenin dolduruşuna gelmişsin ve yaşın da gerçekten çok küçük daha ev ve evlilik nasıl idare edilir bilmiyorsun. en başta evlilikte senin benim olmaz.. bizim olur.. eşin senden para kaçıran ailesine yediren, elindekini tutamayan olsa tamam gizle ve kendini güvene al diyeceğim ama zaten parayı o getiriyor, herşeyini sana harcıyor, sen üstüne de çalışmıyorsun.. neyi gizliyosun ki eşinden. ayrıca sakın ev benim üstüme olsun fln deme.. farketmez kimin üstüne olduğu evlilikten sonra yapılan mallar ortaktır. benim nişanlımın arabası var evlenmeden önce aldı ve kendi üstüne. kredisinin kalan borcunu evlendikten sonraki altınlarla ödiycez hiç üdşünmedim benim paramla onun arabasını ödüyoruz falan. çünkü o kadar fedakar ki zaten o altınların 10 katı ona feda olsun. eşimle huzurdan başka şey önemli değil bu hayatta..
Cok haklsnz hic birsey huzurdan önemli degl ağız tadndab önemli degl ama benm anlamadm nokta ne blmymsbz o kadar hir gür ckti ama ona rağmen eşim maasiin yattı bankanın faizi yüksek diyerek oraya yatirdi parayi ısrarla kendi üzerine daha doğrusu neden byle ypti anlamyrm ben onun yernde olsam ypmazdm bunu yarn Çeyiz param gelncede üstüne istersen ne ypycm üstelik ortak hesap da istemedi.
Cok haklsnz hic birsey huzurdan önemli degl ağız tadndab önemli degl ama benm anlamadm nokta ne blmymsbz o kadar hir gür ckti ama ona rağmen eşim maasiin yattı bankanın faizi yüksek diyerek oraya yatirdi parayi ısrarla kendi üzerine daha doğrusu neden byle ypti anlamyrm ben onun yernde olsam ypmazdm bunu yarn Çeyiz param gelncede üstüne istersen ne ypycm üstelik ortak hesap da istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?