Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

Vallahi sen çok safsın her şey dilinde olduğundan kaybettin ve eşin hiç masum değil naptı etti paraları ve altınları aldı...tartışma bile yersizdi altınlar kadınındır..madem veriyosun bir iki bilezik kolunda dursun takıcam de..mirasla çeyiz parasını ise verme,annende kalsın.

altınlarını ve çeyiz paranı mirası her ne varsa sana ait kendi hesabına koy.
o da sana güvensin azcık.
nasıl olsa ikinizin parası.

Siz bİr adım atmışsınız eşinizinde bir adım atıp ortak hesapta birleşmeniz en mantıklısı olurdu ama eşiniz buna yanaşmamış burda biraz sıkıntı var.

Kiza paragoz diyenleri kiniyorum. Yetim kalmis sonucta ve babasiz buyuyen birinin herkese kosulsuz guvenmesi guctur bunu da goz onunde bulundurun lutfen. Ayrica henuz yasi kucuk ve evliligi cok yeni bu yuzden alisma surecindeki guvensizligi de dogal. Benim tavsiyem guvenmedigini belli etmemesi ve dillendirmemesi. Esine hesap kartinin yedegini almasini soyle ihtiyacim oldugunda ben de cekebileyim de ya da onlinebankacilik kullanarak hesap hareketlerini takip et. Ev arkadasim erkek arkadasiyla ortak hesap acti ve bunlarin hicbirini yapmadi her ay 500tl atiyordu ikisi de ama meger sadece bizimki atiyormus hesaba parayi tabi ayrilinca para falan da gitti. Kaldi oyle dimdizlak. Mevzu para olunca dost gorunen cok olur guvenirsin,inanirsin birden ortadan yok olur

Eşim dün napti ne etti tatlı dille parayi üzerine yatirdi... inşallah birsey olmaz dün daha cok güvensiz lk sezdm..

Artık geçti zaten şu an kendi üzerinde para bende anlamış değilim

İlk sayfaları biraz okudum. Faize yatırmış kendi hesabında. Tek sorum siz o hesaba online işlemlerden falan girebiliyor musunuz? İsteseniz maaş kartını verir mi bi ihtiyaç olduğunda ? Eğer cevap evetse sıkıntı yok bence.

Online işlemler e giremyrm ama maas kartını ihtiyacım olursa eğer ki verir henüz yeni evlym tam olarak bu soruya cevapda veremyrm aslnda am ben onun yernde olsam soyledmden geri adim atipda o parayi üzerime almazdm

Online işlemler e giremyrm ama maas kartını ihtiyacım olursa eğer ki verir henüz yeni evlym tam olarak bu soruya cevapda veremyrm aslnda am ben onun yernde olsam soyledmden geri adim atipda o parayi üzerime almazdm

Bence online işlemlere gir sen öğren onu telefonuna yükle uygulamasını. Yalan söyleyeceğinden değil ama senin de bilmen lazım bence. Burda okuduk yani gizliden ailesine verenler, kumara verenler falan. Neden senin aklında soru işareti kalsın. Bizim pek bi paramız yok ama birikmiş gene de maaş kartı da bendedir online işlemleri de bilirm. Doğru olanda bu.

aslında paragöz değilsin ama annenin dolduruşuna gelmişsin ve yaşın da gerçekten çok küçük daha ev ve evlilik nasıl idare edilir bilmiyorsun. en başta evlilikte senin benim olmaz.. bizim olur.. eşin senden para kaçıran ailesine yediren, elindekini tutamayan olsa tamam gizle ve kendini güvene al diyeceğim ama zaten parayı o getiriyor, herşeyini sana harcıyor, sen üstüne de çalışmıyorsun.. neyi gizliyosun ki eşinden. ayrıca sakın ev benim üstüme olsun fln deme.. farketmez kimin üstüne olduğu evlilikten sonra yapılan mallar ortaktır. benim nişanlımın arabası var evlenmeden önce aldı ve kendi üstüne. kredisinin kalan borcunu evlendikten sonraki altınlarla ödiycez hiç üdşünmedim benim paramla onun arabasını ödüyoruz falan. çünkü o kadar fedakar ki zaten o altınların 10 katı ona feda olsun. eşimle huzurdan başka şey önemli değil bu hayatta..

Cok haklsnz hic birsey huzurdan önemli degl ağız tadndab önemli degl ama benm anlamadm nokta ne blmymsbz o kadar hir gür ckti ama ona rağmen eşim maasiin yattı bankanın faizi yüksek diyerek oraya yatirdi parayi ısrarla kendi üzerine daha doğrusu neden byle ypti anlamyrm ben onun yernde olsam ypmazdm bunu yarn Çeyiz param gelncede üstüne istersen ne ypycm üstelik ortak hesap da istemedi.

hala aynı şeylere takılmışsın.
eşin inattan böyle yapmamış baştan beri kendi üstüne istiyordu zaten ama amacı senin parana konmak değil onun görüşüne tüm maddi şeyler erkeğin üzerinde olur. evin idaresini erkek yapar görüşünde. eşinin bu zihniyetini beğenmiyorsan onunla evlenmeyecektin artık çok geç. zihniyetini değiştirmek için de ugraşma saçma olur çünkü ve çok kavga edersiniz.

Madem vermek istemiyorsun ceyiz paran gelince söyleme direk kendi hesabına yatır. Benm hesaba yatır falan derse kendi hesabimda kalsin orda de gecistr kendine fena dert edinmissn yoksa rahat olamicaksn

Cok sasirdim...bizim altinlar esimin önceki borcuna gitti.ustelik hic aklima gelmedi.sonra ne mi oldu.evimizide aldi bana arabada.2yil icinde.ikimizde calisiyoruz. Siz simdiden ustelik calismazken bu muhabbetlere giriyosan adamin guvenini cok sarsmisdin.haa bu arada bu islerden hic anneme bahsetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…