- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Justholdme_
-
az önce eşim aradı.. biraz konuştuk bende özür diledim dün için..
bunun x bankasında maaş hesabı var maaşı oraya yatıyor.. müşterisi oldu için para oraya yatarsa faizi daha yüksek geliyoemuş bunu söyledi bana bende tamam o halde oraya yatır dedim ama iyi mi yaptım sizce kötümü yaptım..
inşallah bilmiyorm henüz hani param gelince ne yapmalıyım ona mı vermeliyim bilmiyorum..Çok iyi yapmışsın, senin anlattıklarına dayanarak söylüyorum ki eşin senin için çok şey yapmış ve senin hakkını yemeyecektir. Biraz zaman geçsin, iyice birbirinize alışın, zaten daha en başından senin gözün hiçbir şeyde kalmasın diyen adam, seni bir şeye de muhtaç etmez, paranı da yemez inşallah. Yani bu konuyu kapat, çeyizin gelince de al yatır de, bence almayacaktır senin paranı. Senin anlattığın gibi biriyse, sana haksızlık etmez.
Kac liran gelecek 20 bin miydi? Para gelince dolara cevirebilirsin bence altinlari da bozdurup tl olarak saklamayin dolar daha garanti tlnin adi var kendi yok zarar edersiniz uzun vadede,zaten tl faizleri eskisi gibi yuksek degil deger kaybederinşallah doğru birşey yapmşmdır cok teşekkür ederim ben gerçekten kötü niyetli biri değilim eşimden para pulu esirgeyecek bi insanda değilim.. ama böyle olunca benmde güvenm sarsıldı yatırsın bakalm kendi hesabına bu sayede aramız düzelir inşalah peki çeyiz param gelince ne yapmalıyım sizce.
Son durum...
Eşim aradı az önce bayağı konuştuk.. ben dünkü sözlerim için özür diledim oda özür diledi..
öyle demek istemediğimi kötü niyetli yada parayı düşünmedimi dile getirdim beni biraz olsun anladı
ve buda beni çok rahatlattı..
eşimin parasının yattığı bir hesap var.. dediki..
böyle böyle x bankasında hesabımn oldu ve maaşım yattı için faizi diğerlerine göre daha yüksekmiş dedi
Bende aa ne güzel iyiymiş o zaman oraya yatırmak en mantıklısı dedim.. Tamam o halde felan dedi
Bayaga konuştuk yine iyiydi baya yumuşamştı akşam gelirken ihtiyacn vrmı diye sordu kapattı telefonu..
inşallah iyi birşey yapmşmdr yanı para onun banka hesabına yatacak..
Ama yarın birgün çeyiz param gelince ne yapmalıyım bilmiyorum onun üzerrinemi vermeliyim bilmiyorum henüz o kadar güvenmiyorum eşime.. ortak hesap konusunada zaten yanaşmadı
korkma inşalalh güzel olur herşey.. çeyiz paran gelince kendi hesabında kalmasını söyle.. faizden daha önemli benim için annemin huzuru de.. tamam yaptığı doğru değil ama oda anne içi bir süre rahat etsin, bende annemin kalbini kırmayım de anlayacaktır.. sen yeterki niyetini halis tut..inşallah bilmiyorm henüz hani param gelince ne yapmalıyım ona mı vermeliyim bilmiyorum..
zaten öyle birşey yaptımda asla anneme söylemem asla kii yoksa yüzüme dahi bakmaz..
inşallah iyi birşey yapmışmdır öyle birşey deynce daha da yangına körükle gitmek istemedim direk tamam yatıralım oraya dedim.. hayattan cok korkuyorum yinede :/
peki sizce tamam o zaman oraya yatsın dmeekle iyi mi yaptım kötü mü yaptm bilemiyorum bunu :/Şimdi şu var; altınlar hesaba değil kasaya konmaz mı? Kasada da siz ve eşiniz arı arı anahtar alırdınız olur biterdi. Herhalde altın hesabı ya da altınları bozdurup faizli bir hesapta biriksin diye düşündünüz. Aslında mantıklı. Bana da evliliğimin ilk zamanları diye, "ya ayrılırsanız alır kaçar altınları" falan diyenler oldu. Kanmayın. Evlendiniz o artık eşiniz. Allah korusun ayrılsanız dahi o altında asal olarak hakkınız var. Böyle şeylerle evliliğinizi yıpratmayın.
evet gerçekten öylemiş ama bide söyle bi durum var.. eşim le daha dün kavga ettik bugun kendi bankasında faizi araştırması tuaf değil mi.. bilemedim..korkma inşalalh güzel olur herşey.. çeyiz paran gelince kendi hesabında kalmasını söyle.. faizden daha önemli benim için annemin huzuru de.. tamam yaptığı doğru değil ama oda anne içi bir süre rahat etsin, bende annemin kalbini kırmayım de anlayacaktır.. sen yeterki niyetini halis tut..
birde unutma huzur binlerce liradan kilolarca altından ve onlarca evden daha değerlidir..
Su anda kirada mi oturuyorsunuz?eviniz var mi?arabaniz var mi?Son durumu paylaştımm buna göre yorum yaparmısınız hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederim bana yol gösterdiniz..
evet tuhaf ne kadar fazla gelecek kı faız ben soylemıyım sızde anlamıyorsunuz bu ıslerden bellıkıevet gerçekten öylemiş ama bide söyle bi durum var.. eşim le daha dün kavga ettik bugun kendi bankasında faizi araştırması tuaf değil mi.. bilemedim..
ne güzel düşünüyorsunuz keşke bende böyle düşünseydim de daha 15 günlük evliliğim böyle heba olmasaydı.. şimdi gözüm ne altını ne akçeyi ne mirası ne parayı görüyor gerçekten bende iyi değilim sarsldm istemezdm böyle olsun.. annem hep doldurdu cok doldurdu üstelik annemin mirasımı eşime güvenmedi için vermediğini eşim biliyor bu onu daha da cok yaktı be ne yapacam artık eşimde annemde düşman olacak
evet gerçekten öylemiş ama bide söyle bi durum var.. eşim le daha dün kavga ettik bugun kendi bankasında faizi araştırması tuaf değil mi.. bilemedim..
ben devlet memuruyum.. belli durumlarda yani kredi para yatırma altın hesabı falan gibi ilk baktığım yer kendi maaş bankam çünkü hem beni tanırlar hemde maaş bankamız olduğu için imkanlarda kolaylık sağlarlar.. normal yani.. nolur her olayın altında bişey arama paronayak olursun ciddi ciddi.. sana açıklama yapmak olur yolu bulmak için söylemiştir.. olamazmı.. işlemleri daha kolay takip etmek için yadaevet gerçekten öylemiş ama bide söyle bi durum var.. eşim le daha dün kavga ettik bugun kendi bankasında faizi araştırması tuaf değil mi.. bilemedim..
hayır ev araba hiç birşey yok kirada oturuyoruz..Su anda kirada mi oturuyorsunuz?eviniz var mi?arabaniz var mi?
eşim 30 yaşında ben 22Eşiniz kaç yaşında ?
nolacak diye korktm biliyomsnz.. yarın olurda evliliğim yürümez birşey olur o zaman sokağa atlırım beş parasz kalrım arkamda bi anam var oda sahip cıkmaz diye korktm hepValla canim gercekten kötü olmus 15 gunde daha bu derece para mevzusu olmasi .
Her insan ayni degldir o yuzden net bsey dyemiyorum belki esin o güveni sana veremedi belki sen abarttin .
Ama artik siz kari koca oldunuz para mevzusu bukadr olmamali annem doldurdu demissin doldurusa gelme sonucta annenden ciktin artik sen tek deglsn esin var para pul mezarami göturcez allah askina elbetki bi birikikm yatirim yapicaksanzdr sizde ev araba vs almak icin direk bastan ayrilirsak dedign icin esin yanls anlams olblr km olsa anlar bak bastan bunun planini yapio demistir.
Erkekler biraz bu konularda takntilidirlar onu oyle dusunsen bile esine hssetrmemelisin ki annen konusuna gelince annenin her dedgni esine soylme dedigm gbi yarin siz iyi olrsnz ama annenin yaptgi untlma annen kötü olur.
Her sefernde basina kalkar annen byle yapmsti annen boyle demisti diye.
Yine sonucunda üzülen sen olursun.
Mesela örnek verim tekrar ben altinlarma araba alcm dedim esime tmm dedi brktiryorm ama esm araba benm ustumde olck dedi esimn arabsi var senn alcagn arabada benm uzermde olsn dedi tmm dedim ne farkedick onn ustnde olsn iyi dedim naslsa vergisi osu busu sen odiyceksin farketmez araba alimde snn ustnde benm ustumde ne degscekki.
Byle syleri sorun etmiyorum dunya mali gelir gecer cok takarsnz üzlrsunuz brak onn ustnde olsun nolacak ki..
artık eşimin üzerine yatacak para son durumu okudunuz mu..Valla canim gercekten kötü olmus 15 gunde daha bu derece para mevzusu olmasi .
Her insan ayni degldir o yuzden net bsey dyemiyorum belki esin o güveni sana veremedi belki sen abarttin .
Ama artik siz kari koca oldunuz para mevzusu bukadr olmamali annem doldurdu demissin doldurusa gelme sonucta annenden ciktin artik sen tek deglsn esin var para pul mezarami göturcez allah askina elbetki bi birikikm yatirim yapicaksanzdr sizde ev araba vs almak icin direk bastan ayrilirsak dedign icin esin yanls anlams olblr km olsa anlar bak bastan bunun planini yapio demistir.
Erkekler biraz bu konularda takntilidirlar onu oyle dusunsen bile esine hssetrmemelisin ki annen konusuna gelince annenin her dedgni esine soylme dedigm gbi yarin siz iyi olrsnz ama annenin yaptgi untlma annen kötü olur.
Her sefernde basina kalkar annen byle yapmsti annen boyle demisti diye.
Yine sonucunda üzülen sen olursun.
Mesela örnek verim tekrar ben altinlarma araba alcm dedim esime tmm dedi brktiryorm ama esm araba benm ustumde olck dedi esimn arabsi var senn alcagn arabada benm uzermde olsn dedi tmm dedim ne farkedick onn ustnde olsn iyi dedim naslsa vergisi osu busu sen odiyceksin farketmez araba alimde snn ustnde benm ustumde ne degscekki.
Byle syleri sorun etmiyorum dunya mali gelir gecer cok takarsnz üzlrsunuz brak onn ustnde olsun nolacak ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?