Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir durum mu var? Yazık. Keşke benim kadar kendine güveni olan bir kadın olsaydın. Boşandım, taşındım, evimi tuttum, kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum. S sternoklavikular
Marifet mi boşanmak? İşim var evim herşeyim varr diğer kadınlar gibi mecburen evlilgimi devam ettirmiyorum sevdiğim için beraberim

Aynen mecburen devam etmiyor. Bin tane konun var bdv'de.
Çok mu zoruna gitti söylediğim evliligimin ilk ayında Adaptasyon sürecinde açtığım saçma bir konu yüzünden mi bu kanıya vardın o derenin altından çok sular aktı hersey güzel eşimi seviyorum seviliyorm mutluyum otur kendi haline yan....ya da avut kendini boşandım ev tuttum ayaklarimin üzerinde duruyorum diye

Bir güven probleminiz yoksa bence koyması bi mana ifade etmiyor. Eşim iş sebebiyle çoook fazla whatsapp kullanıyor, müşteriler toptancılar gibi gibi. Ben şahsen asla istemiyorum benimle fotoğraf koymasını. Öyle bi dönemdeyiz ki kimin kime ne niyetle baktığını bilemeyiz, belki sizi gözlerden korumak istiyordur. Israrcı olmayın vardır bi bildiği, bu tartışma konusu olmamalı.

Aynen o da sizin gibi düşünüyor iş yerinde çok şahit olmuş yanındaki arkadaşların diğerlerinin eşlerine yorumlarına incelemelerini görmüş o yüzden istemiyorms

Böyle bir durum mu var? Yazık. Keşke benim kadar kendine güveni olan bir kadın olsaydın. Boşandım, taşındım, evimi tuttum, kendi ayaklarimin üzerinde duruyorum. S sternoklavikular

Evet boşanmak istedi, annesi kocandan izin almadan evime gelme, iki günden fazla kalma dedi. O da oturdu totosunun üstüne.
Ama her konusunda millete boşanmayla ilgili sallayıp duruyor. Kedi ciğer meselesi işte.
Size özel değil yani, canınızı sıkmayın.

Çirkinlik seviyen giderek artıyor. Halime neden yanayım, koca her şey mi? Onur her şey, gurur her şey. Adaptasyon süreci diye pembeleştirdiğiniz konuda adamın size küfür ettiğini yazmışsınız. Onurlu duruş o küfürü sineye çekmemekle olur. Ama sizde o duruş yok. Altın pipinize sahip çıkın. Küfürü de yutun eviniz var diye. Selametle.

Ayyy sizinde boşanıp boşanıp eşiyle az bir sorunları olan kadınlara ezik güçsüz muamelesi yapıp kendinizi devlestirmeniz yok muu acıyorum halinize tabi içiniz başka dışıniz başka söylüyor o ayritammm sen en güçlüsün boşandın yaaa feministsin bizz sineye çekiyorz kocamız dövüyor bizi

Yaa sen ne ordan kendi kendine senaryolar üretiyorsn saçma sapan totosunun üstüne falan diyerek sen kimsin hadsiz evine tebligat geldiğinde görürsün totonun tutuşmasini ben boşanmak istesem annemi mi dinleyeceğim anneme ne boşanıp annemle mi yaşayagm da boş boş konuşuyorsn

Susayım dedim ama yok, dayanamadım. Konu sahibi gerçekten çok saygısız bir insansınız, özel hayatınızda yaşadıklarınız gram umrumuzda değil de, her konunuzda cool davranmaya çalışıp, ağır hakaretler edip gidiyorsunuz.

Fikir danıştığınız üyelere “ bir daha sizinle işim olmaz “ minvalde “ posta koyup” her seferinde tükürdüğünüzü yalayıp yine gelip aynı üyelerden akıl istiyorsunuz. Bari sözünüzün arkasında durun, bunu bile yapamayan kişi bir zahmet başkasına us vermesin. Aylardır ettiğiniz hakaretlerden şimdiye kadar haberdar olmayan bir avuç üye kalmıştı, artık onları da kaybettiğinize eminim. Umrumda değil diyeceksiniz ama buna da inanmam, çünkü aylar önce aynılarını söyleyip buraya geldiniz yine.

Bence her erkekte olması gereken birşey eşimde asla paylaşmaz ki bende istemem ben bence eşin normal anormal olan senin ona baskı yapman

Yanmışsın
Mune boşanmış hanımları genelleyerek hakaret ediyor. Her konusunda istisnasız böyle. KK üyeleri sürekli bu kadının hakaretlerini mı dinleyecek? Bir daha üyelik hakkı vermeksizin üyeliğini iptal mi etseniz?

Siz gerçekten buradakilerden akil almak için konu açtığımı mi düşünüyordunuz yok canım almayım Bn iş yerinde can sıkıntısından açıyorum o konuları yoksa burdakilerden fikirleri zerre umrumda değil buna sizde dahill

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…