Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
27
Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi

Eşlerinde kavga edince resım sılmesı falan ne kadar cocukca.. Koymasın en guzeli aslında. Manzara rsmj koysun en ıyısını yapmıs esiniz. Eskıden yoktu boyle dertler kocalar mı kapıldı. Bnm hıc bır sosyal platformum yok. Esıme actırıdm okul takıbı yapabıleyım dıye. Kendı eskıden kalan resmını koydu oylesıne. Aklıma da hıc gelmedı bnı koy dmeek ne kendimi ne cocuklarımı koymasun ne gerek var

Son düzenleme:
Ayrılınca daha ilişki net olarak bitmeden fotoğraf kaldırmak, takipten çıkarmak kusura bakmayın ama bunlar çoluk çocuk işleri Ayrılık,boşanma olmadan niye fotoğrafları kaldırdınız ki? Bence siz sinirlerinize hakim olamıyorsunuz. Adama zorla fotoğrafları kaldırtmışsınız şimdi de tam tersi zorla fotoğraf koydurmaya çalışıyorsunuz. Bu kadar baskıyla iş yapılmaz adam da eninde sonunda sıkılır. Yok fotoğraf koy, yok fotoğrafları kaldır. Böyle ömür mü geçer ya? Siz Kylie Jenner ve Timothee çifti misiniz? Oldu olacak küsünce sosyal medyadan ayrılık mesajı yayınlayın

Sosyal medya derkn en azından bir watsapa koyabilir yani

Sosyal medyaya göre veya millete göre mi yaşıcaz hayatımızı çok anlamsız millet sizin kadar dikkat etmiyordur. Yok manzara resmi koymuş ayrılmış birlikte tekrar resim koymuşlar barışmış milletin işi gücü yok sürekli sizi izleyecek eşiniz de sizde bir değişiksiniz.

Hahahahahaha gerçekten güldüm bilmem o zamanlar daha tazeydi evliliğimiz bir hırsla kaldırdım iste

Herşey sosyal medya olmamalı. Senin evliliğini kim ne yapsın. Koca nın evli olduğunu bilseler ne olacak bilmeseler ne olacak. Birde ilk kavga da sanki çok gerekli birşey miş gibi resimleri kaldırmak kadar mantıksız birşey yok. Böyle şeyleri sorun etmeyin hayatınızda bu detay gereksiz bir detay.

Tamamen sizin hatanız

Hahahahahaha gerçekten güldüm bilmem o zamanlar daha tazeydi evliliğimiz bir hırsla kaldırdım iste
Neyse size de ders olmuş olsun bir daha bir anlık sinirle fotoğraf kaldırma,takipten çıkma yapmayın. Geri dönüşü olmayacak bir olay olsa tabii ki takipten çıkılır engel de atılır ama her sorunda fotoğraf koy,fotoğraf sil olmaz. Eşinize bu konuda baskı yapmayın. Bırakın manzara resmiyle dursun içinden gelirse koyar zaten. Zorla güzellik olmuyor

Ay canım öyle degil yaa sadece profil de watsaptta olsa yeterli yani yoksa kocamı kıskandığım dan falan değil

Aynen olmuyor

öküz altında buzağı aramışsınız öküzden de olmuşsunuz buzağıdan da koymuyorsa koymuyor yanı çalışmıyor musunuz? Boş şeylerle vaktinizi harcıyorsunuz hayır kendı resmi de yokmuş adamın

Eşin doğru yapıyor. Dışarıda el ele değil misiniz? Neden sosyal medyada ifşa olasınız. Gerekli mi?

Artık sosyal medyaya koyulan fotoların ne amaçla kullanılacağı da belli değil. Bir fotoğrafla ses ekleyip ağız hareketlwri ile konuşturabilirsiniz.

Uff sizinde bu her üyeye çalışmıyor musunuz diye sorularınız bayıyor artık sanki biz cahiliz siz profsunuz edalariyla çalışmıyor musunuz? Hı çalışıyorum devlet memuruyum oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…