Susayım dedim ama yok, dayanamadım. Konu sahibi gerçekten çok saygısız bir insansınız, özel hayatınızda yaşadıklarınız gram umrumuzda değil de, her konunuzda cool davranmaya çalışıp, ağır hakaretler edip gidiyorsunuz.
Fikir danıştığınız üyelere “ bir daha sizinle işim olmaz “ minvalde “ posta koyup” her seferinde tükürdüğünüzü yalayıp yine gelip aynı üyelerden akıl istiyorsunuz. Bari sözünüzün arkasında durun, bunu bile yapamayan kişi bir zahmet başkasına us vermesin. Aylardır ettiğiniz hakaretlerden şimdiye kadar haberdar olmayan bir avuç üye kalmıştı, artık onları da kaybettiğinize eminim. Umrumda değil diyeceksiniz ama buna da inanmam, çünkü aylar önce aynılarını söyleyip buraya geldiniz yine.
Sizde tavsiye vere vere öldünüz :)))) Anladınız mı sanmam ama ben insanlık görevimi yaptım. Ben anlatamadıysam da bir gün sağa sola ezik,haspa,manyak falan derken siz,size bir güzel anlatırlar merak etmeyin. Bazen tavsiye işe yaramıyor şekilde görüldüğü üzere,yaşayarak öğrenirsiniz bir gün.
www.kadinlarkulubu.com
S. G Seni o evde zorla tutan kocanında kafasınyok ki😂😂😂 basım gözüm üstüne diyip bosanması lazım
www.kadinlarkulubu.com