Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy sizinde boşanıp boşanıp eşiyle az bir sorunları olan kadınlara ezik güçsüz muamelesi yapıp kendinizi devlestirmeniz yok muu acıyorum halinize tabi içiniz başka dışıniz başka söylüyor o ayri😂😂tammm sen en güçlüsün boşandın yaaa feministsin bizz sineye çekiyorz kocamız dövüyor bizi 😪
Birgün öyle ortada şey gibi kalırsın ki .. sonra milletle dalga gectigin anlar aklına gelir .

Gerçekten kocasıyla mutlu olan insan kendini kanıtlamak için böyle saçma saçma şeyler söylemez . Yaraniz var sanırım bu konularda bu kadar gocundunuz. İlişkisinde mutlu evde huzurlu kadın bu kadar sinirli olmaz

Birgün öyle ortada şey gibi kalırsın ki .. sonra milletle dalga gectigin anlar aklına gelir .

Gerçekten kocasıyla mutlu olan insan kendini kanıtlamak için böyle saçma saçma şeyler söylemez . Yaraniz var sanırım bu konularda bu kadar gocundunuz. İlişkisinde mutlu evde huzurlu kadın bu kadar sinirli olmaz
Evet evet aynen öyle sen haklısın mutsuzm kocam beni sevmiyor mecburen devam ediyoruz 🤗

Ayyy sen aman bırakma kapmasinlar sonuçta erkeklerin beyni yok değil mi kadınlar kandırıyor 🤢🤢 her konunu kapattirmak zorunda kalmışsın . Belli ki sosyal ve iletişim becerilerin sıfir eldekini sıkı tut yoksa yandın
Ayyy sen aman bırakma kapmasinlar sonuçta erkeklerin beyni yok değil mi kadınlar kandırıyor 🤢🤢 her konunu kapattirmak zorunda kalmışsın . Belli ki sosyal ve iletişim becerilerin sıfir eldekini sıkı tut yoksa yandın
Belkide böyle olmasını ben istedim 😛

Susayım dedim ama yok, dayanamadım. Konu sahibi gerçekten çok saygısız bir insansınız, özel hayatınızda yaşadıklarınız gram umrumuzda değil de, her konunuzda cool davranmaya çalışıp, ağır hakaretler edip gidiyorsunuz.

Fikir danıştığınız üyelere “ bir daha sizinle işim olmaz “ minvalde “ posta koyup” her seferinde tükürdüğünüzü yalayıp yine gelip aynı üyelerden akıl istiyorsunuz. Bari sözünüzün arkasında durun, bunu bile yapamayan kişi bir zahmet başkasına us vermesin. Aylardır ettiğiniz hakaretlerden şimdiye kadar haberdar olmayan bir avuç üye kalmıştı, artık onları da kaybettiğinize eminim. Umrumda değil diyeceksiniz ama buna da inanmam, çünkü aylar önce aynılarını söyleyip buraya geldiniz yine.

Abla yorulmadin mi tüm mesajlarima beğenmedim ifadesini koyarken??

Evet boşanmak istedi, annesi kocandan izin almadan evime gelme, iki günden fazla kalma dedi. O da oturdu totosunun üstüne.
Ama her konusunda millete boşanmayla ilgili sallayıp duruyor. Kedi ciğer meselesi işte.
Size özel değil yani, canınızı sıkmayın.
Her yorumunda çiğlik var. Diğer konularda da böyle. Tuhaf birisi.

Benim konumlarimi incelemek yerine kendne başka meşgalemi bulsan diyorum ziraaaa dert olmuşum diyeceğim artık zaten öyle olmuşum da😛😛
Aynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.

Ay biraz da utanman olsun. Neyin bana dert olabilir? Neye sahipsin? Her şey bu kadar muazzamdı da burada ne diye onlarca konun var derler adama. Kendini kandir dert oldum beni çekemediler diye.

Aynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.

Ay biraz da utanman olsun. Neyin bana dert olabilir? Neye sahipsin? Her şey bu kadar muazzamdı da burada ne diye onlarca konun var derler adama. Kendini kandir dert oldum beni çekemediler diye.
En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilim 😛😛sonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh

Bnde senin gibi yaptım seni inceledim ama acıdım snaa cidden bu zamanda geçim sıkıntısı sağlık sorunu acaba birisi eklesede sevgili olsak derdi çok zor olmalı bol sanslar beybisi

En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilim 😛😛sonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh
Ben bekarım, istediğimi yapmakta özgürüm. Binlerce seçeneğim var. Birinin abaza çıkması da benim problemim değil. Basitliğin paçandan akıyor. Altın pipine sarıl hadi. İtil kakıl ama gurursuzca sürdür evliliğini. Biz de seni kıskanalım.😚

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X