- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
ÜzüldümYanmışsın
Mune boşanmış hanımları genelleyerek hakaret ediyor. Her konusunda istisnasız böyle. KK üyeleri sürekli bu kadının hakaretlerini mı dinleyecek? Bir daha üyelik hakkı vermeksizin üyeliğini iptal mi etseniz?
Birgün öyle ortada şey gibi kalırsın ki .. sonra milletle dalga gectigin anlar aklına gelir .Ayyy sizinde boşanıp boşanıp eşiyle az bir sorunları olan kadınlara ezik güçsüz muamelesi yapıp kendinizi devlestirmeniz yok muu acıyorum halinize tabi içiniz başka dışıniz başka söylüyor o ayritammm sen en güçlüsün boşandın yaaa feministsin bizz sineye çekiyorz kocamız dövüyor bizi
Tabi ki kapattirip kaçarsın sırf nikahın var diye kocan idare edebilir ama hemcinslerinin olduğu bir forumda bu kadar seviyeyi düşürursen böyle kaçarsın
Evet evet aynen öyle sen haklısın mutsuzm kocam beni sevmiyor mecburen devam ediyoruzBirgün öyle ortada şey gibi kalırsın ki .. sonra milletle dalga gectigin anlar aklına gelir .
Gerçekten kocasıyla mutlu olan insan kendini kanıtlamak için böyle saçma saçma şeyler söylemez . Yaraniz var sanırım bu konularda bu kadar gocundunuz. İlişkisinde mutlu evde huzurlu kadın bu kadar sinirli olmaz
Yok kaçmadım kocam geldiiiii de onunla ilgilenmem lazım diğer türlü sizlere cevap veremem üzülürümTabi ki kapattirip kaçarsın sırf nikahın var diye kocan idare edebilir ama hemcinslerinin olduğu bir forumda bu kadar seviyeyi düşürursen böyle kaçarsın
Çok mutlusun çok belli . Adama yalvarmadigin kalmış benimle foto paylaş diye. Korkuyorsun ya başkası kaparsaEvet evet aynen öyle sen haklısın mutsuzm kocam beni sevmiyor mecburen devam ediyoruz
İlgilen tabi ki canim benim nolur nolmazYok kaçmadım kocam geldiiiii de onunla ilgilenmem lazım diğer türlü sizlere cevap veremem üzülürüm
Yakışıklı kapabilirler dışarıda evli avcısı cokkÇok mutlusun çok belli . Adama yalvarmadigin kalmış benimle foto paylaş diye. Korkuyorsun ya başkası kaparsa
Aynen bir koca kolay bulunmuyorİlgilen tabi ki canim benim nolur nolmaz
Ayyy sen aman bırakma kapmasinlar sonuçta erkeklerin beyni yok değil mi kadınlar kandırıyorYakışıklı kapabilirler dışarıda evli avcısı cokk
Ayyy sen aman bırakma kapmasinlar sonuçta erkeklerin beyni yok değil mi kadınlar kandırıyorher konunu kapattirmak zorunda kalmışsın . Belli ki sosyal ve iletişim becerilerin sıfir eldekini sıkı tut yoksa yandın
Belkide böyle olmasını ben istedimAyyy sen aman bırakma kapmasinlar sonuçta erkeklerin beyni yok değil mi kadınlar kandırıyorher konunu kapattirmak zorunda kalmışsın . Belli ki sosyal ve iletişim becerilerin sıfir eldekini sıkı tut yoksa yandın
Abla yorulmadin mi tüm mesajlarima beğenmedim ifadesini koyarken??Susayım dedim ama yok, dayanamadım. Konu sahibi gerçekten çok saygısız bir insansınız, özel hayatınızda yaşadıklarınız gram umrumuzda değil de, her konunuzda cool davranmaya çalışıp, ağır hakaretler edip gidiyorsunuz.
Fikir danıştığınız üyelere “ bir daha sizinle işim olmaz “ minvalde “ posta koyup” her seferinde tükürdüğünüzü yalayıp yine gelip aynı üyelerden akıl istiyorsunuz. Bari sözünüzün arkasında durun, bunu bile yapamayan kişi bir zahmet başkasına us vermesin. Aylardır ettiğiniz hakaretlerden şimdiye kadar haberdar olmayan bir avuç üye kalmıştı, artık onları da kaybettiğinize eminim. Umrumda değil diyeceksiniz ama buna da inanmam, çünkü aylar önce aynılarını söyleyip buraya geldiniz yine.
Siz olsanız ne yaparsınız
Sizde tavsiye vere vere öldünüz :)))) Anladınız mı sanmam ama ben insanlık görevimi yaptım. Ben anlatamadıysam da bir gün sağa sola ezik,haspa,manyak falan derken siz,size bir güzel anlatırlar merak etmeyin. Bazen tavsiye işe yaramıyor şekilde görüldüğü üzere,yaşayarak öğrenirsiniz bir gün.www.kadinlarkulubu.com
En hızlı şekilde nasıl bosanilir
S. G Seni o evde zorla tutan kocanında kafasınyok ki😂😂😂 basım gözüm üstüne diyip bosanması lazımwww.kadinlarkulubu.com
Her yorumunda çiğlik var. Diğer konularda da böyle. Tuhaf birisi.Evet boşanmak istedi, annesi kocandan izin almadan evime gelme, iki günden fazla kalma dedi. O da oturdu totosunun üstüne.
Ama her konusunda millete boşanmayla ilgili sallayıp duruyor. Kedi ciğer meselesi işte.
Size özel değil yani, canınızı sıkmayın.
Benim konumlarimi incelemek yerine kendne başka meşgalemi bulsan diyorum ziraaaa dert olmuşum diyeceğim artık zaten öyle olmuşum daHer yorumunda çiğlik var. Diğer konularda da böyle. Tuhaf birisi.
Aynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.Benim konumlarimi incelemek yerine kendne başka meşgalemi bulsan diyorum ziraaaa dert olmuşum diyeceğim artık zaten öyle olmuşum da
En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilimAynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.
Ay biraz da utanman olsun. Neyin bana dert olabilir? Neye sahipsin? Her şey bu kadar muazzamdı da burada ne diye onlarca konun var derler adama. Kendini kandir dert oldum beni çekemediler diye.
Bnde senin gibi yaptım seni inceledim ama acıdım snaa cidden bu zamanda geçim sıkıntısı sağlık sorunu acaba birisi eklesede sevgili olsak derdi çok zor olmalı bol sanslar beybisiAynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.
Ay biraz da utanman olsun. Neyin bana dert olabilir? Neye sahipsin? Her şey bu kadar muazzamdı da burada ne diye onlarca konun var derler adama. Kendini kandir dert oldum beni çekemediler diye.
Dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilsiniz öyle mi yahu evli insan bırak dakikaları direkt siler istekleri ne alakaEn azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilimsonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh
Ben bekarım, istediğimi yapmakta özgürüm. Binlerce seçeneğim var. Birinin abaza çıkması da benim problemim değil. Basitliğin paçandan akıyor. Altın pipine sarıl hadi. İtil kakıl ama gurursuzca sürdür evliliğini. Biz de seni kıskanalım.En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilimsonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh