Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birgün öyle ortada şey gibi kalırsın ki .. sonra milletle dalga gectigin anlar aklına gelir .

Gerçekten kocasıyla mutlu olan insan kendini kanıtlamak için böyle saçma saçma şeyler söylemez . Yaraniz var sanırım bu konularda bu kadar gocundunuz. İlişkisinde mutlu evde huzurlu kadın bu kadar sinirli olmaz

Evet evet aynen öyle sen haklısın mutsuzm kocam beni sevmiyor mecburen devam ediyoruz

Abla yorulmadin mi tüm mesajlarima beğenmedim ifadesini koyarken??

Her yorumunda çiğlik var. Diğer konularda da böyle. Tuhaf birisi.

Benim konumlarimi incelemek yerine kendne başka meşgalemi bulsan diyorum ziraaaa dert olmuşum diyeceğim artık zaten öyle olmuşum da
Aynen dert oldun. Boşanmak için annenden izin almanı çok kıskandım. Emirler küfürler duymanı falan.

Ay biraz da utanman olsun. Neyin bana dert olabilir? Neye sahipsin? Her şey bu kadar muazzamdı da burada ne diye onlarca konun var derler adama. Kendini kandir dert oldum beni çekemediler diye.

En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilim sonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh

Bnde senin gibi yaptım seni inceledim ama acıdım snaa cidden bu zamanda geçim sıkıntısı sağlık sorunu acaba birisi eklesede sevgili olsak derdi çok zor olmalı bol sanslar beybisi

En azından instgramda birisi ekleyince çok cok umutlanıp dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilim sonrası tabi üzücü adam abaza çıkıyor peh
Ben bekarım, istediğimi yapmakta özgürüm. Binlerce seçeneğim var. Birinin abaza çıkması da benim problemim değil. Basitliğin paçandan akıyor. Altın pipine sarıl hadi. İtil kakıl ama gurursuzca sürdür evliliğini. Biz de seni kıskanalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…