Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi
Sen normalsin adam normal. Eşinin seni kıskanması gerekir ve bakmasında diyormuş aferim ona. Gözünün içine kadar yaklaştırıp inceleyen inceleliyor biliyoruz. Elin kadınları da bizi görüp incelemesin diye sende kıskan!

Ben bekarım, istediğimi yapmakta özgürüm. Binlerce seçeneğim var. Birinin abaza çıkması da benim problemim değil. Basitliğin paçandan akıyor. Altın pipine sarıl hadi. İtil kakıl ama gurursuzca sürdür evliliğini. Biz de seni kıskanalım.😚
Hahahahahaha canım ben kocamla mutluyum sen kendi haline yan benim derdim yok ama senin duvar ağlama duvarını geçmiş 😛😛😛ne çekmişsin öyle be bacim

Bnde senin gibi yaptım seni inceledim ama acıdım snaa cidden bu zamanda geçim sıkıntısı sağlık sorunu acaba birisi eklesede sevgili olsak derdi çok zor olmalı bol sanslar beybisi
Küçücük bir insansın. Şu halinle, kalbinle seni kim kabul eder dön de bir bak. Acziyetin paçandan akıyor. Ve ne olacağım demiyorsun hiç. Sağlıktan bile vuracak kadar rezilleşebiliyorsun. Karma yükleniyor. Bekle ve gör.😊

Küçücük bir insansın. Şu halinle, kalbinle seni kim kabul eder dön de bir bak. Acziyetin paçandan akıyor. Ve ne olacağım demiyorsun hiç. Sağlıktan bile vuracak kadar rezilleşebiliyorsun. Karma yükleniyor. Bekle ve gör.😊
Üşenmedim baktım. İlk siz yazık erkeklere kimlerle evleniyor demişsiniz, ilk siz kadinin eski konularını acmissiniz neyin karması Allah aşkına?
Yanlış anlamayın bu üyeyi savunmuyorum. Öfke, üslup problemi var. Enteresan bir profil. Ama ilk siz satasmissiniz.

Üşenmedim baktım. İlk siz yazık erkeklere kimlerle evleniyor demişsiniz, ilk siz kadinin eski konularını acmissiniz neyin karması Allah aşkına?
Yanlış anlamayın bu üyeyi savunmuyorum. Öfke, üslup problemi var. Enteresan bir profil. Ama ilk siz satasmissiniz.
Teşekkür ederim 😘 hanfendinin ilk yorumunu kuyruk acısına bağlıyorum kendisine iyisi denk gelmemiş o yüzden saldırıyor bana belli

Bu konuyu çok saçma buldugum için diğer konularindan bahsedildiği için merak edip girdim ve yorum yaptığım tek konusuna baktim. Bu abuk subuk konuyla muhatap olan kocaya başta acımıştım sonra onun da çok normal olmadığını gördüm. Ben onu sağlığıyla, acılarıyla, geçim sıkıntılarıyla aşağılamaya çalışmadım. O tam olarak bunu yapti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X