- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.503
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Tamam sustum yahuİronisi bile beni tedirgin etti hddhhdsjjds
Ah canım kocam o kadar seviyor kii beni Bi bilsen..Yazık bu adamlara. Kimlerle evlenip hayatlarını yakıyorlar.
Ne kadar boş beleş insan olduğunun kanıtı :)ben ban yıyecegım diye sustumherseyde olurum kkdan olamam
Bnde normal hayatta silik ezik varoş olupta burda kendini ordinaryus havasına sokanlara uyuz oluyorum bil istedimMaşallah her şeye verecek cevabınız var bize açmayın konuyu gidip eşinize söyleyin koysun foto.
Ay böyle kimseye ses çıkaramayıp istediğini yaptıramayıp burada cengaver kesilenleri görünce gülüyorum. Madem çok biliyorsunuz gidin kocanıza lafınızı geçirin
Hahahahahaha öyle mi adam gibi yorum yapanlara neden sinirleneyimm burda konu açtım diye herkesin Herşeyi söyleme haklı yok aptalsı aptalsı beyni olmayanlara tabiki de sinirlenirimBu üye genel olarak kv ve eşine sinirlenip buradaki üyelere saldırıyor. Sorunları var.
Herkes her yorumu yapabilir. Açık bir platform. Görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz.Hahahahahaha öyle mi adam gibi yorum yapanlara neden sinirleneyimm burda konu açtım diye herkesin Herşeyi söyleme haklı yok aptalsı aptalsı beyni olmayanlara tabiki de sinirlenirim
Kiz bir giydigini bir daha giymeyen müsrif biri bu. Tabii ergen gibi olacakHerkes her yorumu yapabilir. Açık bir platform. Görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz.
Maşallah sizden zekâ fışkırıyor hakaret edemeden duramıyorsunuz. Eşiniz sizi zannettiginiz kadar sevse bir dediginizi ikiletmez. Gördüğüm kadarıyla herifin burnundan fitil fitil getirmişsiniz. Yakında buraya boşuyor konusu açarsanız şaşırmam. Biraz kontrollü mu olsanız? Ne o öyle ergen hareketler
Bazı fenomenler de aynısını iddia ediyor ama ortalık çingenelerden geçilmiyor.Kiz bir giydigini bir daha giymeyen müsrif biri bu. Tabii ergen gibi olacak
Premses o
Yok canım herkes her yorumu yaparmis ne kadar rahat söylüyorsun o zaman ben her konuya salça olayım absürt absürt yorumlar yapayım sonuçta açık bir platform! Merak etme kocam beni boşamaz sen dert etmeHerkes her yorumu yapabilir. Açık bir platform. Görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz.
Maşallah sizden zekâ fışkırıyor hakaret edemeden duramıyorsunuz. Eşiniz sizi zannettiginiz kadar sevse bir dediginizi ikiletmez. Gördüğüm kadarıyla herifin burnundan fitil fitil getirmişsiniz. Yakında buraya boşuyor konusu açarsanız şaşırmam. Biraz kontrollü mu olsanız? Ne o öyle ergen hareketler
Seni ne dert edeceğim kardeşim. Beni senin kadar işsiz mi sandın.?Yok canım herkes her yorumu yaparmis ne kadar rahat söylüyorsun o zaman ben her konuya salça olayım absürt absürt yorumlar yapayım sonuçta açık bir platform! Merak etme kocam beni boşamaz sen dert etme
Size göre musriflik olabilir lakin bu dünyaya bir dhaa gelmeyeceğim önemli olan yakışırken giymekKiz bir giydigini bir daha giymeyen müsrif biri bu. Tabii ergen gibi olacak
Premses o
Belli oluyor.... Bana yaptığın yorumlar yetmiyor millete cevap yetiştiriyorsun hiç dert etmemişsinSeni ne dert edeceğim kardeşim. Beni senin kadar işsiz mi sandın.?
Koşulsuz sevmesiSevgisinin ölçüsü fotoğraf değildir. Bunu çok iyi biliyorsunuzdur. İnatlaşıyordur belki.
Hem sizin için elalemin sizi mutlu görmesi mi önemli, yoksa sizi gerçekten mutlu etmesi ve koşulsuz sevmesi mi?
Aynen öyleymiş eski konulara baktım çay koy diye emirler yağdırıyormuş. Aynen seviyor aşko.Ah canım kocam o kadar seviyor kii beni Bi bilsen..
Aynenn canım o kadar kötü kocam var kii bugün tüm işleri o yaptı akşama kadar dinlendirdi beni boşanmayı düşünüyorum senin gibii yeniden evlenmeyi falan düşünüyorumAynen öyleymiş eski konulara baktım çay koy diye emirler yağdırıyormuş. Aynen seviyor aşko.
boşanmayı düşünüyorum senin gibii yeniden evlenmeyi falan düşünüyorum
Aynenn canım o kadar kötü kocam var kii bugün tüm işleri o yaptı akşama kadar dinlendirdi beni boşanmayı düşünüyorum senin gibii yeniden evlenmeyi falan düşünüyorumbunu beğenmedim
Hicc üşenmeden eski konularımdan beni küçük düşürmeye çalışmasaydin ilahi adalet dilemene gerek kalmazdı Allah herkesin kalbini biliyor tasan olmasınBel altından vuracak kadar çirkinmişsin. En sevdiğin tarafından yanılmak ne demek ben yaşadım. Düşmanıma bile dilemem. Sen de yaşa diye dua da etmem. Ama ilahi adaleti bilirim. Kırılan kalbin sesini duyan biri var. Onun takdirine bırakıyorum.