Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde normal hayatta silik ezik varoş olupta burda kendini ordinaryus havasına sokanlara uyuz oluyorum bil istedim

Hahahahahaha öyle mi adam gibi yorum yapanlara neden sinirleneyimm burda konu açtım diye herkesin Herşeyi söyleme haklı yok aptalsı aptalsı beyni olmayanlara tabiki de sinirlenirim
Herkes her yorumu yapabilir. Açık bir platform. Görmek istemiyorsanız göz ardı edebilirsiniz.
Maşallah sizden zekâ fışkırıyor hakaret edemeden duramıyorsunuz. Eşiniz sizi zannettiginiz kadar sevse bir dediginizi ikiletmez. Gördüğüm kadarıyla herifin burnundan fitil fitil getirmişsiniz. Yakında buraya boşuyor konusu açarsanız şaşırmam. Biraz kontrollü mu olsanız? Ne o öyle ergen hareketler

Kiz bir giydigini bir daha giymeyen müsrif biri bu. Tabii ergen gibi olacak
Premses o

Sevgisinin ölçüsü fotoğraf değildir. Bunu çok iyi biliyorsunuzdur. İnatlaşıyordur belki.

Hem sizin için elalemin sizi mutlu görmesi mi önemli, yoksa sizi gerçekten mutlu etmesi ve koşulsuz sevmesi mi?

Yok canım herkes her yorumu yaparmis ne kadar rahat söylüyorsun o zaman ben her konuya salça olayım absürt absürt yorumlar yapayım sonuçta açık bir platform! Merak etme kocam beni boşamaz sen dert etme

Yok canım herkes her yorumu yaparmis ne kadar rahat söylüyorsun o zaman ben her konuya salça olayım absürt absürt yorumlar yapayım sonuçta açık bir platform! Merak etme kocam beni boşamaz sen dert etme
Seni ne dert edeceğim kardeşim. Beni senin kadar işsiz mi sandın.?

Aynen öyleymiş eski konulara baktım çay koy diye emirler yağdırıyormuş. Aynen seviyor aşko.
Aynenn canım o kadar kötü kocam var kii bugün tüm işleri o yaptı akşama kadar dinlendirdi beni boşanmayı düşünüyorum senin gibii yeniden evlenmeyi falan düşünüyorum bunu beğenmedim

boşanmayı düşünüyorum senin gibii yeniden evlenmeyi falan düşünüyorum

Bel altından vuracak kadar çirkinmişsin. En sevdiğin tarafından yanılmak ne demek ben yaşadım. Düşmanıma bile dilemem. Sen de yaşa diye dua da etmem. Ama ilahi adaleti bilirim. Kırılan kalbin sesini duyan biri var. Onun takdirine bırakıyorum.

Hicc üşenmeden eski konularımdan beni küçük düşürmeye çalışmasaydin ilahi adalet dilemene gerek kalmazdı Allah herkesin kalbini biliyor tasan olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…