Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen normalsin adam normal. Eşinin seni kıskanması gerekir ve bakmasında diyormuş aferim ona. Gözünün içine kadar yaklaştırıp inceleyen inceleliyor biliyoruz. Elin kadınları da bizi görüp incelemesin diye sende kıskan!

Hahahahahaha canım ben kocamla mutluyum sen kendi haline yan benim derdim yok ama senin duvar ağlama duvarını geçmiş ne çekmişsin öyle be bacim

Bnde senin gibi yaptım seni inceledim ama acıdım snaa cidden bu zamanda geçim sıkıntısı sağlık sorunu acaba birisi eklesede sevgili olsak derdi çok zor olmalı bol sanslar beybisi
Küçücük bir insansın. Şu halinle, kalbinle seni kim kabul eder dön de bir bak. Acziyetin paçandan akıyor. Ve ne olacağım demiyorsun hiç. Sağlıktan bile vuracak kadar rezilleşebiliyorsun. Karma yükleniyor. Bekle ve gör.

Üşenmedim baktım. İlk siz yazık erkeklere kimlerle evleniyor demişsiniz, ilk siz kadinin eski konularını acmissiniz neyin karması Allah aşkına?
Yanlış anlamayın bu üyeyi savunmuyorum. Öfke, üslup problemi var. Enteresan bir profil. Ama ilk siz satasmissiniz.

Teşekkür ederim hanfendinin ilk yorumunu kuyruk acısına bağlıyorum kendisine iyisi denk gelmemiş o yüzden saldırıyor bana belli

Bu konuyu çok saçma buldugum için diğer konularindan bahsedildiği için merak edip girdim ve yorum yaptığım tek konusuna baktim. Bu abuk subuk konuyla muhatap olan kocaya başta acımıştım sonra onun da çok normal olmadığını gördüm. Ben onu sağlığıyla, acılarıyla, geçim sıkıntılarıyla aşağılamaya çalışmadım. O tam olarak bunu yapti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…