- 3 Ocak 2011
- 8.912
- 6.224
- 35
- Konu Sahibi sternoklavikular
ben ban yıyecegım diye sustum herseyde olurum kkdan olamamNiye kaçırdınız çiçeemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ban yıyecegım diye sustum herseyde olurum kkdan olamamNiye kaçırdınız çiçeemi?
Yani boş demeyelimde birazcık evde canları sıkılıyor galiba.Çoğu öyle boş insan
Daha nelerKendisi gitmeden önce istediği gibi kıyafet alışverişi yapamadığı ve hergün farklı kombinle fotoğraf paylasamayacaği için tatil süresini kısıtlamayı düşünecek kadar sosyal medya merkezli yaşayan biri.
Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi
Kadını kıskanıyorsun hadi itiraf etKötü kadınlar. Ben duymak istediğini söyleyeceğim.
Eşin tü kaka. Koymuyorsa bişi var. Boşannn
Neredeyse konularının çoğuna rastgeldim. O kadar kıskanılacak biri ki. Allah yazdıysa bozsunKadını kıskanıyorsun hadi itiraf et
Keşke başka şeyler de inceleseydiniz benim konularımı inceleyene kadar biraz zekanız artardi
İroni yaptım şekerim gjfjfjNeredeyse konularının çoğuna rastgeldim. O kadar kıskanılacak biri ki. Allah yazdıysa bozsun
İronisi bile beni tedirgin etti hddhhdsjjdsİroni yaptım şekerim gjfjfj
Bu üye genel olarak kv ve eşine sinirlenip buradaki üyelere saldırıyor. Sorunları var.Maşallah her şeye verecek cevabınız var bize açmayın konuyu gidip eşinize söyleyin açsın.
Ay böyle kimseye ses çıkaramayıp istediğini yaptıramayıp burada cengaver kesilenleri görünce gülüyorum. Madem çok biliyorsunuz gidin kocanıza lafınızı geçirin madem