Eşim ve sosyal medya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kavga edince fotoğraf kaldırmak çok saçma değil mi ?
kavga bu edilir, barışırsınız sonra
sevgilim kavga ettik diye beraber resmimizi kaldırsa benim çok ağrıma gider
bi tık uzaklaşırdım kendisinden

Esimin telefonla hic arası yok. Sosyal Medya da profil resmi hala nisanlilik resmimiz galiba. O yüzden paylasimlari da olmaz. Ama ben ona zorla resmim kaldirtsam sanirim o da tekrar koymaz. Bende koymazdim. O yüzden ne tavsiye edebilecegimi bilemedim. Esinizin gönlünü almaya calisin bence

Kendisi gitmeden önce istediği gibi kıyafet alışverişi yapamadığı ve hergün farklı kombinle fotoğraf paylasamayacaği için tatil süresini kısıtlamayı düşünecek kadar sosyal medya merkezli yaşayan biri. 🙃
Daha neler🙄
Şakaysa çok komik, gerçekse çok daha komik🤣🤣🤣🤣

Merak ettim whatsapp'a baktım. 2 erkek tanıdığımın profilinde eşleriyle fotoğrafları var. Bir tanesi eşini 2 defa aldattı. Kadın affetti. Diğeri komşum ve adamın kadına çöp muamelesi yaptığını biliyorum.

Yani tabii ki genelleme yapmaya çalışmıyorum. Ama profiline şunu koymuş, instagram'da bunu paylaşmamış falan filan. Eğer ortada emin olduğunuz gerçek bir sevgi varsa bunların hiçbir önemi yok. Ama sevgiden emin olmayanlar için bunlar her zaman çok önemli.

Hanımlar herkese merhaba bu sorun artık benim için büyük bir dert olmaya başladı sorun ne derseniz eşimle ilk evlendiğimiz zaman profil resmi de yaptı fotoğrafta paylaştı ama sonrasında ben kavga edip resimlerimizi kaldırdım ondan da 2 gün boyunca kaldırması yönünde baskı yaptım en son dayanamadi kaldırdı ve snra biz barıştık ben tekrardan resmimizi koydum o günden sonra eşim koymadı yanlış anlaşılır kavga ettiğimiz belli olur dedi ilerde koyarım dedi şimdi ise hiç koymuyor kendi resmi de yok manzara resmi var beraber foto da paylaşmıyor çalıştığı yerde çoğunluk erkek var niye miler benim eşime baksın diyor açıklaması bu ben istemiyorum diyor ısrarlarima rağmen koymadı paylaşmadı ben kaldırınca da anında beraber resmimizi koyuyor Bi kez olsn beraber fotomuzu paylaşmadı milletin işi yok banami baksın normal mi bu anormal mi
🙄

Keşke başka şeyler de inceleseydiniz benim konularımı inceleyene kadar biraz zekanız artardi 😂

Maşallah her şeye verecek cevabınız var bize açmayın konuyu gidip eşinize söyleyin koysun foto.
Ay böyle kimseye ses çıkaramayıp istediğini yaptıramayıp burada cengaver kesilenleri görünce gülüyorum. Madem çok biliyorsunuz gidin kocanıza lafınızı geçirin
:ukala:

Maşallah her şeye verecek cevabınız var bize açmayın konuyu gidip eşinize söyleyin açsın.
Ay böyle kimseye ses çıkaramayıp istediğini yaptıramayıp burada cengaver kesilenleri görünce gülüyorum. Madem çok biliyorsunuz gidin kocanıza lafınızı geçirin madem
:ukala:
Bu üye genel olarak kv ve eşine sinirlenip buradaki üyelere saldırıyor. Sorunları var. 🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X