Medeni kanunEvet bende baktım internetde öyle bir şey yazıyordu, avukata sordum yok öyle bişey dedi istedigin zamn ihanetden açabilir dedi
Amin versin inşallahBence asla milletin kocasını karıştırma senin derdinintikam değil Allahindan bulsun
Bir de 30bin nedir okullar da açılıyor sana ne kadar yeter asla kabul etme
Nafaka ve ev olayını şarta bağla asla üstüne yapmadan bosanmayacagini soyle
Sonra da ailenin yanına git evi de kiraya verirsin
Işe de girince nafaka ile de gül gibi geçinirsin
Böyle erkeklerin ve kadınların da Allah belasını versin
Benim ki altı dayı doldurmadı daha ekim altı ay olacakMedeni kanun
İKİNCİ BÖLÜM BOŞANMA
A. Boşanma sebepleri
I. Zina
Madde 161- Eşlerden biri zina ederse, diğer eş boşanma davası açabilir.
Davaya hakkı olan eşin boşanma sebebini öğrenmesinden başlayarak altı ay ve her hâlde zina
eyleminin üzerinden beş yıl geçmekle dava hakkı düşer.
Affeden tarafın dava hakkı yoktur.
Teşekkür ederim yorumunuz içinMerhaba. Buradaki arkadaşlara katılıyorum. Kesinlikle süründürün. Herkese duyurun. Öncelikle ailenize anlatın tüm detaylarıyla lütfen. Ailenizle birlik olun. Herkese duyurun o haysiyetsizlerin pisliğini, rezil olsunlar. Donuna kadar da almak için uğraşın lütfen. Dik durun asla susmayın, herkese anlatın hatta kanıtlarla gösterin.
Parayı veremezse öteki kadın da onu bırakır. Aşk mı, para bitene kadar, ya da bittiğini anlayana kadar tatlım..Yüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.
Avukata sordum ihanetden boşanma davası açarsam 30 bine yakın tazminat alırız dedi. Bende bunu verirse anlaşmalı kabul edeyim mi diye düşünmüştüm. Sizin dediginiz gibi fazla istesem veremez asla kredi falan da çekemez daha yeni çekmiş araba falan almış. O da ayrı bir yara zaten bende. Yıllardır araba hayalimiz vardı, alacaktık plakasını isimlerimizin baş harfi yapacaktık. Almış alış arabayı plakayı da sevgilisyle kendisinin isimlerinin baş harfi yapmış
Sağol, inşallah ondan güzel bir darbe yer.Parayı veremezse öteki kadın da onu bırakır. Aşk mı, para bitene kadar, ya da bittiğini anlayana kadar tatlım..
Allah yardımcın olsun.
İnşallah benim çektigimden bin beterini çektirsin Rabbim ikisine deeee dahaa sen onu düşün ,
bırak ne hali ne varsa görüsün , iste evi içinide döşesin sonra defolup gitsin ,
ayağı dururken tırnagına taş değmesin inşallahh
Amin, Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Evet senin söylediğin gibi söyleyen çok çevremde, kurtuldun diye. Ama içim o kadar çok acıyor ki öyle düşenemiyorum iyi yanını şuan. Amin inşallah ikisine de Rabbim yuva kurmayı nasip etmesin ne birbirleriyle ne başkalarıylainan cok uzucu bir durum allah kimseyi boyle duruma dusurmesin olayin iyi tarafindan bakin boylr karekteri bozuk bir insanla omur gecmezdi rabbim her serinde hayir verirmis ilerde cocuklarinla guzel bir hayatin olunca parazit gibi ordan sadece bakmakla yetincek cunku yuva yikanin yuvasi olmaz
iste herseyin ilaci zamn . zamana ihtiyacin var ne demisler etme bulma dunyasi.ikiside tencere kapak olmuslar sonlarini cok merak ediyorum.sen ka zandin onlar kaybetti vahh ki onlarin hAlineAmin, Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın. Evet senin söylediğin gibi söyleyen çok çevremde, kurtuldun diye. Ama içim o kadar çok acıyor ki öyle düşenemiyorum iyi yanını şuan. Amin inşallah ikisine de Rabbim yuva kurmayı nasip etmesin ne birbirleriyle ne başkalarıyla
İnsanlar böyle söyledikce rahatlıyorum biliyormusun, ilahi adalete güveniyorum, biliyorum kimsenin yaptığı kötülük kimsenin yanına kalmaz.iste herseyin ilaci zamn . zamana ihtiyacin var ne demisler etme bulma dunyasi.ikiside tencere kapak olmuslar sonlarini cok merak ediyorum.sen ka zandin onlar kaybetti vahh ki onlarin hAline
Çok teşekkür ederim dualarınız için. Allah tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun inşallah.Donuna kadar al acima sakin. Ilahi adalet var hic uzulme onlarin iki yakalari bir araya gelmez.
Allah yar ve yardimcin olsun insAllah.
kesinlikle canim bunu en iyi ben bilirim babmdan dolayi rahat ol sadeceİnsanlar böyle söyledikce rahatlıyorum biliyormusun, ilahi adalete güveniyorum, biliyorum kimsenin yaptığı kötülük kimsenin yanına kalmaz.
10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.