- 11 Mart 2019
- 67
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.
Şu an biraz sakinledim saatlerdir sinir içindeyim. Verecegi parayı bile 5 bin eksik verecekmiş kagıdı imzaladıktan sonra gerisini bulacak verecekmiş. Abisi bana söyledi kabul etmedim elden istemiyorum ayrıca bankaya yatırın ben gerekeni yapacam diyince de. Abisi sana güvenmiyor o yüzden bankaya yayırmıyor diyince delirdim. Ben bağırıp çağırıp kapatınca ailemi aramış tartışmışlar. Benimkiler bırak lanet olsun diyor. Saatlerdir sinir içindeyim yani.Ne yaptın merak ettim ?
Çekişmeli yaparsın uzun sürer gibi geliyorŞu an biraz sakinledim saatlerdir sinir içindeyim. Verecegi parayı bile 5 bin eksik verecekmiş kagıdı imzaladıktan sonra gerisini bulacak verecekmiş. Abisi bana söyledi kabul etmedim elden istemiyorum ayrıca bankaya yatırın ben gerekeni yapacam diyince de. Abisi sana güvenmiyor o yüzden bankaya yayırmıyor diyince delirdim. Ben bağırıp çağırıp kapatınca ailemi aramış tartışmışlar. Benimkiler bırak lanet olsun diyor. Saatlerdir sinir içindeyim yani.
Davayı açsam ama sonuçlanmaaı uzun sürsün diye ne yapmam gerekir, fikri olan varmı acaba?
İnşallah Rabbimin adaletine güveniyorum. Şu kötü günler bir an önce geçsin, Çok canımı yaktılar daha beterini şasınlar inşallah8 sene önce ablamın başına daha kötüsü geldi hamile iken aldatıldı ve terk edildi. O dönem maddi imkansızlıklar yüzünden kıza her istediğini yaptırdı. Evinin kirasını ödemem vs diyerek anlaşmalı boşanmaya ikna etti. Üstüne nafakayı da tam ödemedi. Her defasında tehditle istediğini yaptırdı.
Peki şu an nasıl mı durumlar. Ablamın maddi durumu gayet iyi, adamınsa kötü. Ama tavsiyem aldatma ile ilgili delilleri ne olur ne olmaz elinde bulundur. O dönem ablam kullansaydı delilleri çok daha farklı olurdu , o kadar sıkıntı çekmezdi. Ama rabbim işte ilahi adalet yerini buluyor. Şu an çok da mutlu ablam. Sen de olacaksın Allahın izni ile. Seni istemeyene yol ver gitsin. Şemsi Tebrizinin bir sözü var:
Rabbim yardımcın olsun, sabrını gücünü artırsın, ve sonunda herşey gönlünce olsun.
- 'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Şu an biraz sakinledim saatlerdir sinir içindeyim. Verecegi parayı bile 5 bin eksik verecekmiş kagıdı imzaladıktan sonra gerisini bulacak verecekmiş. Abisi bana söyledi kabul etmedim elden istemiyorum ayrıca bankaya yatırın ben gerekeni yapacam diyince de. Abisi sana güvenmiyor o yüzden bankaya yayırmıyor diyince delirdim. Ben bağırıp çağırıp kapatınca ailemi aramış tartışmışlar. Benimkiler bırak lanet olsun diyor. Saatlerdir sinir içindeyim yani.
Davayı açsam ama sonuçlanmaaı uzun sürsün diye ne yapmam gerekir, fikri olan varmı acaba?
Sıgınacak başka kimimiz varki Aylardır dua ediyorum, inşallah biran önce geçecekRabbim yardımcınız olsun bu ölümden haberi olmayan ırz düsmanlarına aldırmamaya çalışın çünkü sizin aklınızda yer kapalayacak kadar değerli değiller.
rabbim sizi kurtarmış. Bi tanıdığım var boşanma süreci öyle sancılı öyle beter geçti ki mahvoldu o dönemde ama üstünden 2 yıl geçti ve şu an biriyle görüşüyor üstelik karşısındaki adam muhafazakar acayip zengin efendi üstelik hiç evlenmemiş biri maşallah dedim öğrenince yüzünde güller açıyor kumru gibi konuşup duruyorlar evlencekler
demek ki dualarinin karsiligi olan eş o değilmiş o eş bi yerde seni bekliyormuş
bu gerizekalıdan da alabildiğin kadar koparmaya bak altına sıfır bi ara bi de son model bi gözlük çek
sanma bu düzen böyle kalır Allah bu dünyada da öbür dünyada da öyle bi çıkarır ki onlardan senin ahını sen bile acırsın hallerine!
Duaya sığın kardeşim geçecek..
Evet banka üzerinden almaya çalışıyorum o yüzden tartışmalar oldu. Ben dedim ben asıl ona güvenmiyorum belki bana yarısını sahte para verecek bide böyle kandıracak. Yok hem eksik veriyor hemde bana güvenmiyor, gerçekten çok asabım bozuldu bu durumaAvukatınız var mı? Yoksa hemen konusunda uzman bir avukata danışın. Hepimiz eksik kalabiliriz güncel bilgiler konusunda. Banka üzerinden ödemeleri almaya çalışın, ispat açısından.
Sağol, çok teşekkür ederim duan için.Ablacim sunu demek isterim
Once Allah yardimcin olsun
Bosansanda bosanmasanda uzuleceksin
Birakma süründür cekismeli bosan
Evet banka üzerinden almaya çalışıyorum o yüzden tartışmalar oldu. Ben dedim ben asıl ona güvenmiyorum belki bana yarısını sahte para verecek bide böyle kandıracak. Yok hem eksik veriyor hemde bana güvenmiyor, gerçekten çok asabım bozuldu bu duruma
Amin sağolEn kısa zamanda hayırla sonuçlansın inşallah.
Nur sana bir an önce ferahlık diliyorum. 30 bin almaya uğraşma bırak bu küçük bir para. Lütfen sinirlerin çelik gibi olsun ve mantıklı düşün.Amin sağol
Evet akşam ki yaşadığım bu olaydan sonra geri dönüş yapılmadı ama söyliyeceklerim tamda sizin dediginiz gibi. Doğru gördüm ki bedavadan evlendi bedavadan da boşanmak istiyor. Buna izin vermeyecegim haklısınız.Nur sana bir an önce ferahlık diliyorum. 30 bin almaya uğraşma bırak bu küçük bir para. Lütfen sinirlerin çelik gibi olsun ve mantıklı düşün.
Seni aldatan o bir de sana güvenmediğini söyleyen o.
Kendine yeni düzen kuracakmış öyle diyormuş ya sen onun düzenini kurmasına mı yardım edeceksin evi arabayı bırakarak.
Parayı alırım sonra vazgeçtim derim falan diyorsun ya mahkemede aleyhine dönebilir bu durum. Bundan avzgeç. Sen direkt abinin üstüne yapılan evi hemen benim üstüme geçir arabanın da yarı parasını bana öde ayda 2000 falan da nafaka ver hemen boşanayım de. Sözünde diret net ol. Yani bunları yapmadan boaşanamayacağına iyice emin olsun o kadar kararlı ol ki. Hiç kendini yıpratma tartışmaya falan girme. Mahkemeye de delillerini sunarsın şartlarını söylersin hepsi tutanağa geçer öyle boşan.
Parası yok bilmem ne falan düşünme. Ev alınmış abinin üstüne araba alınmış metresle baş harfler yazılmış plakaya sence parası yok diye düşünmen saçma değil mi? Sen 30 bini alıp anlaşmalı boşanacaksın adam senin evinde arabası ve metresiyle yeni düzen kuracak. Sana ne kaldı peki iki çocuklu bir hayat. Lütfen arkadaşları dinle. Herkes söylemiş sana. Aklını kullan duygularını bir kenara bırak. Onun da zamanı gelecek ama şimdi değil. Şimdi sağlam dur.
Ne derse desin o be onun yetiştiremediği herif bir insanın hayatının içine etti. Sakın anlaşarak boşanma nafakasız beş parasız senden kırtulması demek olur anlaşmalı boşanma, çekişip söke söke al o adamdan emeklerini avkatın hemen başlasın atağa geçin! O kadın da adam da gün yüzü görmesin o araba da onlara hayr etmesin ev üstüne ev kurulmaz!! Allah zalimin zulmünü karşılıksız bırakmaz!!!Gururumu incitici şekilde konuşuyorlar etrafta annesiyle birlikte. Tabi kendi pisliklerini anlatmıyorlar, anlaşamıyorlar ama boşanmıyor yakasından düşmüyor oglumun falan diye. Bunları duyunca da gururum inciniyor
Teşekkür ederim, sizinde Allah yardımcınız olsun,geçmiş olsun. Bir kadın için çok zor bir durum Rabbim bu durumda olan kadınlara sabır versinÖncelikle ALLAH yardımcınız olsun. Ben de ihanete uğradım. ALLAHTAN kısa zamanda boşanıyorum. Çocuğum da yok ben bir şey istemedim ama siz 30.000 tl alıp anlaşmalı boşanalım diyorsunuz. Gerçekten pişman olursunuz. Bence çekişmeli acın hemen ellerine bu fırsatı vermeyin. Bir güzel dava devam ederken nafaka da alirsiniz. Iyi bir avukat bulun. O ilgilensin zaten siz hemen bir ilişkiye başlayamayacaksınız gidin bir güzel çekişmeli acın davayı onlar sürünsün yılları gitsin. Metreslik ne demekmiş bir yuvanın yıkılmasını beklemek ne demekmiş öğrensin o kadın. Ispat edin. Rezil edin mahkemelerde.
Doğru hayatımın içine etti, utanmadan kendine yeni düzen kurmaktan bahsediyor yüzsüz. En kısa zamanda benim çektiklerimin bin mislini çekerler inşallah. Çekişmeli olacak kararımı verdim ben, sizlerden aldığım bilgi ve cesaretleNe derse desin o be onun yetiştiremediği herif bir insanın hayatının içine etti. Sakın anlaşarak boşanma nafakasız beş parasız senden kırtulması demek olur anlaşmalı boşanma, çekişip söke söke al o adamdan emeklerini avkatın hemen başlasın atağa geçin! O kadın da adam da gün yüzü görmesin o araba da onlara hayr etmesin ev üstüne ev kurulmaz!! Allah zalimin zulmünü karşılıksız bırakmaz!!!