Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Evli birine metres olup gülmek ha..ben bile kinlendim şu an..hemen boşanma ..süründür ikisinide..gerekirse metresin daha henüz boşanmadığı kocasını bul..o kadar kolay olmasın..anlat herseyi..utanacagını sanmıyorum ama en azından onunda hayatı bi alt üst olsun..

Parası yok diyorum mahkeme de bişeyi olmadığı için fazla tazminat vermezler diye. Anlaşmalı yok artık

Elimden geldigince süründürecem davayı uzatmak için elimden geleni yapmakta kararlıyım. Hâlâ şaşırıyorum böyle kadınlara hâlâ, ne ahlak ne namus ne onur yok böylelerinde

Siz eli öpülesi bir insansınız Rabbim size nasıl güç vermiş de siz böyle insanca yazabiliyorsunuz hala helal olsun size pislik herif ağzıma geleni saymak istiyorum ikisininde Allah belasını versin şeref namus yoksunları

şu kadın ifşa edilse keşke Allahım sosyal medya kullanmıyorum sırf ona saydırmak için hesap açardım lanet insanlar

Helal olsun arkadaşım Sakın acıma, çocukların için neyi var neyi yoksa al. Elin kadınına yedirmesin evlatlarının rızkını.

Sızı takıpteydım allah yardımcınz olsun cok ıyı yapıyorsunz ama kızdıgım dıge rnotkada kayınvalıdenızgıllerın kendı torunlarunın annesı ıcın dusmuyor oglumun yakasından demelerı lanet okunası. Allah oyle bır kadın versın kı baslarına senı arasınlar ama bulamasınlar. Ne kızmıs arkadas hem adamı etkılemıs hem adamın anasını babasını. Yokolsunlar tez zamanda. Okızıda allahım mahkemeden sonra gizli bir kımlıkle heryere rezıl et yuva yıkıyor dıye bu kızın anaaı babası yokmu durumu onlara anlatsan ben daha bosanmadan bunlar boyle dıye?

Teşekkür ederim duan için Allah tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun. Annesi ve kız kardeşiyle beraber beni küçük düşürmek ve kendi rezilliklerini kapatmak için devamlı beni kötülüyorlar etrafta. Allah var yaptıkları yanlarına kalmaz. Kasının ailesinin de haberi var diye düşünüyorum, duymayan kalmadı etraflarında. Demek ki onlarda normal böyle şeyler.

Rabbim bana iki meleğimin yüzü suyu hürmetine sabır veriyor. Ben saydım ağzıma geleni ama yüzlerine tükürsem Yarabbi şükür diyorlar,o kadar yüzsüzler. Allah bana yaşattıklarını yaşatmadan canlarını almasın inşallah.

KADIN BANA MESAJ ATTI ARKADAŞLAR.
Msj;
-bana beddua etme nolur, sen bana ölüm eline geçmesin sürün demiştin. Hastayım zaten kalp rahatsızlığım vardı, guatr vardı. Şimdi içtigim ilaçlar böbreklerime zarar vermiş kaybetme tehlikem var. Migdem de yara çıktı. Kalp rahatsızlığım olduğu için ameliyat olamıyorum, masada kalma ihtimalim yüksek. Her an ölebilirim, Duan kabul oldu, bana beddua etme lütfen.

Bende cvp yazdım ;
- Ölüme bu kadar yakınsan or*s luk yapacagına Allahtan af dile, otur dua et yaptıkların için tövbe et. tekrar söylüyorum ölüm senin için kurtuluş sen sürün.

Nasıl bu kadar yüzsüzler aklım almıyor

Keşke hakaret edip eline delil vermeseydin, aldatılma durumlarında karşı tarafa da tazminat davası açma hakkın var kim dedi yok diye yada o hakkını kullanmanı engelleyecek durum vs mi var gerekirse başka avukatla görüş zina davası diye geçiyordu sanırım birçok kişinin öyle iki taraftan birden tazminat aldığını biliyorum yada internetten araştır mutlaka ama bugüne kadar çok duydum bunu bir kişi iki kişiden de değil kanunen öyle bir hak var delillerin yeterliyse avukatın da sağlam bir avukatsa açabilirsin

Baktın netden sanırım geçen yıldı karar alınmış, üçüncü şahıstan tazminat alma hakkı yoktur diye. İki avukata sordum hatta burdan bir avukat arkadaş da aynısını söyledi yok malesef. Nasıl yok derler bende anlamıyorum evli olduğunu bile bile görüşüyor işte ikisi de suçlu,alabilmrk gerekirdi.

Anladım canım belki değişmiştir sen yinede kendini tut mesaj atarsa falan hakaret etme ona koz verme öyle pisliklerden herşey beklenir Allah onları bildiği gibi yapsın rabbim senin de yardımcın olsun adamın donuna kadar alırsın inşallah

İnşallah cnm, sağol. Allah'ım görüyor duyuyor herşeyi ah 'ım kalmaz yanlarına.
Haklısın bir daha olursa daha dikkatli olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…