Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

KADIN BANA MESAJ ATTI ARKADAŞLAR.
Msj;
-bana beddua etme nolur, sen bana ölüm eline geçmesin sürün demiştin. Hastayım zaten kalp rahatsızlığım vardı, guatr vardı. Şimdi içtigim ilaçlar böbreklerime zarar vermiş kaybetme tehlikem var. Migdem de yara çıktı. Kalp rahatsızlığım olduğu için ameliyat olamıyorum, masada kalma ihtimalim yüksek. Her an ölebilirim, Duan kabul oldu, bana beddua etme lütfen.

Bende cvp yazdım ;
- Ölüme bu kadar yakınsan or*s luk yapacagına Allahtan af dile, otur dua et yaptıkların için tövbe et. tekrar söylüyorum ölüm senin için kurtuluş sen sürün.

Nasıl bu kadar yüzsüzler aklım almıyor

inşallah çok mutlu olursun canım benim
dicek bişey bulamıyorum

KADIN BANA MESAJ ATTI ARKADAŞLAR.
Msj;
-bana beddua etme nolur, sen bana ölüm eline geçmesin sürün demiştin. Hastayım zaten kalp rahatsızlığım vardı, guatr vardı. Şimdi içtigim ilaçlar böbreklerime zarar vermiş kaybetme tehlikem var. Migdem de yara çıktı. Kalp rahatsızlığım olduğu için ameliyat olamıyorum, masada kalma ihtimalim yüksek. Her an ölebilirim, Duan kabul oldu, bana beddua etme lütfen.

Bende cvp yazdım ;
- Ölüme bu kadar yakınsan or*s luk yapacagına Allahtan af dile, otur dua et yaptıkların için tövbe et. tekrar söylüyorum ölüm senin için kurtuluş sen sürün.

Nasıl bu kadar yüzsüzler aklım almıyor
Kardeş, darısı kocan olacak o sümsüğün başına. O daha beter olsun. Herşeyin baş sebebi o

Ya insanlar çok komik her türlü kötülüğü yapıyolar sen beddua edince kötü oluyorsun. Ciğerin yanmış ağzından her şey cikiyor. Iyi olmuş 2 ayri erkeği idare etmek kolay değil tabi. Sağlık problemleri tabi ki olacak. Gerçi ben o kadının hasta olduğuna inanmıyorum

Baktın netden sanırım geçen yıldı karar alınmış, üçüncü şahıstan tazminat alma hakkı yoktur diye. İki avukata sordum hatta burdan bir avukat arkadaş da aynısını söyledi yok malesef. Nasıl yok derler bende anlamıyorum evli olduğunu bile bile görüşüyor işte ikisi de suçlu,alabilmrk gerekirdi.
Malesef olmuyor.

Gururumu incitici şekilde konuşuyorlar etrafta annesiyle birlikte. Tabi kendi pisliklerini anlatmıyorlar, anlaşamıyorlar ama boşanmıyor yakasından düşmüyor oglumun falan diye. Bunları duyunca da gururum inciniyor
Hoşşştt deseydin.

Gururumu incitici şekilde konuşuyorlar etrafta annesiyle birlikte. Tabi kendi pisliklerini anlatmıyorlar, anlaşamıyorlar ama boşanmıyor yakasından düşmüyor oglumun falan diye. Bunları duyunca da gururum inciniyor
Bırakın ne derse desinler. Üstelik ortada iki tane çocuk var. Arabasını satsın, ev alsın size. Çocuklarınızın geleceğini garanti etmek zorundasınız, kendiniz için diye düşünmek istemeseniz bile çocuklarım için diye düşünün. Bırakın o da beş parasız kalsın bakalım o metresi peşinden gelecek mi?? Boşanmadan sonra 2 ay içinde yalnız kalıp kapınıza dayanır. Hiç taviz vermeyin. Sürünsün.

Kadını arayıp ona da dinletiyor şerefsiz. Böyle karaktersizin her şeyini almalısın tabikide.
O kadının da Allah belasını versin. Kocasına bulabilirsen ona da anlat. Adamı cepte yedek tutuyorsa o da tekmeyi bassın. Sizde çocuklarınızın rızkı için yüklü miktarda tazminat davası açın....

Hayir efendim. Anlasmali bosanalim diyor ama sartlari da kendi belirlemek ister bunun gibileri. Vallahi ne sana ne cocuguna bes kurus vermeden kacar gider metres hanima yedirir asla izin verme emeginin hakkini seve seve verecek. Arkadaslar hakli yuklu miktarda para iste ya da ev alsin dosesin, cocuk varsa ayda bilmemkacbin tl nafaka vermeli. Sartlari acimasiz belirle o dusunsun paniklesin sen arkana yaslan izle.

X