Aynen öyle kadın yapsa or** olur erkek yapınca ailesi bile sessiz kalıyor.Bacım boylelerıne yapılacak cok sey var ama insan Allah tan korkuyor. Aynı seyi sen yapsan kıyamet kopardı. Ben namus konusundaki cifte standardı anlayamıyorum bir turlu. Bosanma işi yokusa sür kudursun namussuz
Kendi ailelerimiz biliyor, benim ailem bu detayları bilmiyor korktum babamdan erkek kardeşimden nolur nolmaz benim sabrettigim duruma onlar gururuna yediremez kötü bişey olur diye. Onun ailesi napalım ne diyelim koca adam Allah ıslah etsin diyorlar. Ama banada sessiz kal yoksa destek olmayız diyorlar. Çünkü ben konuşur rezillik çıkarırsam çok büyük etki yapar iş konusunda gelecegi bitebilir, yada kadının kocası ailesi birşey yapar diye.Bu adama kesinlikle ama kesinlikle eşi gibi davranma süründürmek hakkın boşamayıp süründür ve herkese duyur kendi ailelerinize ve o kadının ailesine de..
Üzülmeyin zerre kadar şüpheniz olmasın ikiside mutlu olmicaklar bakma şimdi seviyorum dediklerine onlarınki heves keşke böyle eşlerini çocuklarını üzenleri perişan edenleri hapse atsalar keşke bi kadın hayatını bir adama feda eder dünyaya onun çocuklarını getirir sonra adam heves yada başkasından hoşlandığı için eşini çocuklarını bırakır artık milyon dolar tazminatta verse eşine ne fayda sonuç baba sevgisinden mahrum çocuklar kalbi kırılmış bir kadın bunların telafisi yok bundan daha büyük bir suçta yokTahrik konusundA çok haklısınız aylardır gözüme sokuyorlar resmen, bir anda açarım boşanma davasını bir sinirle diye düşünüyor heralde. Aslında çoktan yapardım da iki küçük çocuğum var onlar için sabır çektim durdum.
Yuh pislik herif Allah'ın belası boşanma bırak o kadına meydan verme iki çocuk var boşanıp nsl geçinecen eşek gibi getirecek eve parayı gün yüzü verme anasından emdiği sütü burnundan getir o kadına neler et elinden geleni sakın ardına koyma eşek gibi surunsun hayalini almış başkasıyla yaşamış bunu sakın yanına koyma paranı yedirme çocukların rızkını eve eşek gibi para getirmek zorunda o kadına varya öyle şeyler et ki aklı şaşsin.
Kesinlikle öyle ne kadar maddi zarar versem de benim yada çocuklarımın yaşadıklarını karşılamaz. En azından maddi olarak ve boşanmada biraz süründürerek içimi rahatlatmak istiyorum.Üzülmeyin zerre kadar şüpheniz olmasın ikiside mutlu olmicaklar bakma şimdi seviyorum dediklerine onlarınki heves keşke böyle eşlerini çocuklarını üzenleri perişan edenleri hapse atsalar keşke bi kadın hayatını bir adama feda eder dünyaya onun çocuklarını getirir sonra adam heves yada başkasından hoşlandığı için eşini çocuklarını bırakır artık milyon dolar tazminatta verse eşine ne fayda sonuç baba sevgisinden mahrum çocuklar kalbi kırılmış bir kadın bunların telafisi yok bundan daha büyük bir suçta yok
Amin Allah yardımcınız olsunKesinlikle öyle ne kadar maddi zarar versem de benim yada çocuklarımın yaşadıklarını karşılamaz. En azından maddi olarak ve boşanmada biraz süründürerek içimi rahatlatmak istiyorum.
Kurban bayramında kuzenleri babalarıyal çarşıya çıktıklarında, boynu bükük kalan kızımın keşke benim de babam yanımızda olsaydı deyişini benim o an çektigim acıyı dünyayı bana verse unutturamaz yada hafifletemez.
Bize iki bayram haram oldu, Allah'ım onlara mutluluğu haram etsin inşallah.
Hayır asla öyle değil. Medeni bi adam gibi davransa neyse. Bilmiyorum çocuğunuz var mı ama o para hrpinizin güvencesi olacakDimi bende öyle istiyorum, zorlansın ama çevremdekiler bırak sen kurtuldun böyle pislikten falan diyorlar. Haklılar ama bende parayı alıp tek celsede rahatlamalarını istemiyorum. Ama işte çevremdekilen söylemeleri sanki peşini bırakmayan gurursuz bir kadın oşacakmışım gibi hissettiriyordu
İki tane çocuğum var, onlar olmasa belki çoktan bitirmiştim gururma yenilip ama onlar için en karlı şekilde çıkmak istiyorumHayır asla öyle değil. Medeni bi adam gibi davransa neyse. Bilmiyorum çocuğunuz var mı ama o para hrpinizin güvencesi olacak
Teşekkür ederimAmin Allah yardımcınız olsun
Çocuklarınız içib o parayı almak zorundasınız. Elalem hep konuşur ama yarın öbür zorluk yaşadığınızda kimse yardım etmicek emin olun.İki tane çocuğum var, onlar olmasa belki çoktan bitirmiştim gururma yenilip ama onlar için en karlı şekilde çıkmak istiyorum
Amin inşallah, doğru genelde şey denir, boşa seni istemeyen adamı niye tutacaksın, denir. Bende böyle düşünürdüm ama insan öyle bir duruma geliyor ki şimdi boşanmasan yıllarca öyle kalanları bile anlayabiliyorumKimse icin bunu demezdim ama size ya çok yüklü bir para versin yada bosanmayın .beklesin dursunlar. Para alabildiğiniz kadar alın .inşallah hersey gönlünüzce olur
iste sirf bu korkudan esim iyi kazanmasina ragmen, suanda cocukla zorlanmama ragmen istifa edeiyorum,10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.
Doğru söylüyorsunuz, elimden geleni yapacam maddi konuda karlı çıkmak içinÇocuklarınız içib o parayı almak zorundasınız. Elalem hep konuşur ama yarın öbür zorluk yaşadığınızda kimse yardım etmicek emin olun.
Teşekkür ederim,Kesinlikle yarının ne getirecegi belli değil, en iyisini yapıyorsunuz. Aynen öyle yapacam çalışırım ve çocuklarımla kendime yeni bir hayat kurarım. Buna hazırlıyorım hem çocukları hem kendimi psikolojik olarak, elimden geldigince. Ama bu konuları bitirmeden hayatımız için yeni bir adım atamıyorum malesef, çalışamıyorum bile.iste sirf bu korkudan esim iyi kazanmasina ragmen, suanda cocukla zorlanmama ragmen istifa edeiyorum,
kendime bakmayi birakamiyorum..
kendimi bi güvende hissedemiyorum..
13 senedir birlikteyiz ve bir oglumuz var..
sirf birgun sizin durumunuza düsersem korkusuyla kendimi issiz gücsüz maddi durumsuz birakmak istemiyorum.
size cok ama cok gecmis olsun.
Kendinize güzel bir hayat kurun
intikamin getirisi yok
alabildiginiz kadarini cocuklariniz icin alin
siz de calisin
of ne büyük izdirap ya!!Avukata sordum ihanetden boşanma davası açarsam 30 bine yakın tazminat alırız dedi. Bende bunu verirse anlaşmalı kabul edeyim mi diye düşünmüştüm. Sizin dediginiz gibi fazla istesem veremez asla kredi falan da çekemez daha yeni çekmiş araba falan almış. O da ayrı bir yara zaten bende. Yıllardır araba hayalimiz vardı, alacaktık plakasını isimlerimizin baş harfi yapacaktık. Almış alış arabayı plakayı da sevgilisyle kendisinin isimlerinin baş harfi yapmış
Deyil yuvaları huzurlu bir günleri bile olmaz inşallah. Öyle zor şeyler yaşadım ki duygusal olarak da maddi olarak da, bu anlattıklarım bir kaçı sadece. Bazen ben bile kendime nasıl dayanıyorum diye bakıyorum aynada. Allahımdan hep sabır diliyorım kendim için de. İnşallah güzel günler yakındır, inşallah...of ne büyük izdirap ya!!
yuva yikanin yuvasi olmazmis
öyle derler..
cok zor günler geciriyorsunuz eminim.
Güclü olun
güzel günler gelecek yine
Sen eşini ara bizi dinle yada aracı kimse ona söyle araba ve evi iste mesela araba ne marka onun değerinin yarısını iste şimdiden yap senin aptal bir kadın olmadığını görsünlerDeyil yuvaları huzurlu bir günleri bile olmaz inşallah. Öyle zor şeyler yaşadım ki duygusal olarak da maddi olarak da, bu anlattıklarım bir kaçı sadece. Bazen ben bile kendime nasıl dayanıyorum diye bakıyorum aynada. Allahımdan hep sabır diliyorım kendim için de. İnşallah güzel günler yakındır, inşallah...