Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Allah yar ve yardımcın olsun avukatına da muvaffakiyet versin. Dua edeceğim sana sen kazanacaksın tüm varlıkları bak gör Allah mazlumun ahı anında çıkar onlar çok yanlış yaptı gösterecek hayat onlara. Dönüşü yok acımak yok söke söke al her hakkını bize de haber et gelişmeleri dualarımız seninle

Ya ben de bu süreçte boş durmadım. Eşimin metresini rezil ettim. Babasını aradım. Babasının oturduğu köyün muhtarını aradım. ama sonra da çok pişman oldum. Babasının ne günahı vardı diye yazık adam nasıl kötü oldu.

Yok bence iyi yapmışsın ahlaklı çocuk yetiştirmemişler , şimdi bizim başımıza bela oluyorlar. Hem seninde kendini rahatlatmaya ihtiyacın var dimi ama

Hayırsız kız babasını da rezil etti. Hiç utanma onlar utansın kızına tam ahlak aşılayamamış veya eksik bırakmış ya paradan ya üst baş veya sevgiden bilemezsin. Öyle köyde bağdaş kurup şehre kızını gönderiyorsan arka çıkacak sahip çıkacak yok öyle rahatlık vurdumduymazlık. Senin düzenini bozdular hepsi kalksın ayağa bilsin o da iyi olmuş!!

Yok bence iyi yapmışsın ahlaklı çocuk yetiştirmemişler , şimdi bizim başımıza bela oluyorlar. Hem seninde kendini rahatlatmaya ihtiyacın var dimi ama
Bence de ya iyiyapmış hala ayıp mı ettim diyor biz hep bu efendiliğimizden empatimizden kaybettik acıma hiç! Bu gece Umut ve Nur duamdasınız Allah yolunuzu selamete ulaştırsın

Ya ama adamın o sesindeki titremeyi duysanız. Ne yapsın okutmuş büyütmüş kendince eğitmiş. Yani babasını aramak o kadar değil ama muhtarı aramak rahatlattı. Gerçi o köyde de herkes öyleymiş

Ya ama adamın o sesindeki titremeyi duysanız. Ne yapsın okutmuş büyütmüş kendince eğitmiş. Yani babasını aramak o kadar değil ama muhtarı aramak rahatlattı. Gerçi o köyde de herkes öyleymiş
Onun da imtihanı aranarak bunu öğrenmekmiş demek ki bir hatası var ki bununla o da yüzleştirildi. Sen tatlı canını üzme bilsin sahip çıksın kızına! Millet yuvayı kolaylıkla mı kuruyor kolay mı o iş öyle!!

Bence de ya iyiyapmış hala ayıp mı ettim diyor biz hep bu efendiliğimizden empatimizden kaybettik acıma hiç! Bu gece Umut ve Nur duamdasınız Allah yolunuzu selamete ulaştırsın
Valla doğru çok güvendik, sevdik, sahip çıktık, sadakatle eş olduk, noldu aldandık işte. Duaların için sağol cnm ya Allah razı olsun

Sakın anlaşmali boşanma... delilin de var elinde birak nasil odeyecegini kendi düsunsün mahkeme köselerinde surunsün...! Hala evliyken evli olan baska bir kadinla... allah islah etsin.

Çok üzüldüm konunuzu okuyunca. Ama sizi çok yıpranmış ve dirayetsiz gördüm konu sahibi karşı taraf biraz sizi sıkıştırsa tamam deyip imzayı atacak gibisiniz. Lütfen silkelenin kendinize gelin ilk işiniz pazartesi günü dilekçe vermek olsun çekişmeli olarak. Rızkınızı yedirmeyin onlara dik durun

Kalbim acıdı kanıma dokundu yaşadığınız olay... Lütfen hakkınızı söke söke alın sadece öteki tarafa bırakmayın burda da hakkınızı arayın orda da zaten bedeli ağır olur umarım bu yaşattiklarinin...anlaşmalı boşanmak söz konusu bile olamaz kanunda aldatılan taraf nasıl ustunse hakkınızı alın sonradan pişman olmamak için çocuklarınız icin.. dik durun sizi devirmelerine izin vermeyin bir hayat bitti yenisi başlayacak onun için sakın üzülmeyin dua edin her şey daha güzel olucak inşallah

Sıkıştırıyorlar zatrn ailem üzerinden ama benden asla imza alamazlar. Ama doğru çok yıprandım, yorgunum canım ya bu kadar hayal kırıklığı çok fazla...

Çok sağol o güzel duaların için. İnşallah

Şaşkın mısın bacım sen hala parası yok diyorsun ? o kadına çatır çutur yedirecek olanı bitenide.. Neden kendi Rızkını yediriceksin o kadına Aldatıldığını hayatında başka bir kadın olduğunu söyle ıspatla 2 sin den de al tazminat.. Parası olmayan bir adam kusura bakma ama evliyken baska ilişki yaşayamaz... Çok fedakarlık namkörlük getirir bacım... Sakın anlaşmalı boşanma sakın.......

Ona bu yaptigini tabiki de odetecektsin hemde en agir şekilde donuna kadar alacalsin yeterki aldattigini kanitla inkar edebilir para vermemek icin. Birde mahkemede şeni dusurdugu o durum varya hani telefonda ses dinletiyo onu da soyle daha agir para odesin serefsiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…