Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Sen eşini ara bizi dinle yada aracı kimse ona söyle araba ve evi iste mesela araba ne marka onun değerinin yarısını iste şimdiden yap senin aptal bir kadın olmadığını görsünler
Benim aklımdan geçen şey nasıl bir fikir bilmiyorm ama tamamen boşanacagıma ikna olsun, istedigim parayı yatırsın ben gerekeni yapacam dedim ya bişekilde bu parayı yatırttıktan sonra sizin söylediklerinizi yapmak. Çünkü şuan ilk etapta onlarıda söylersem bu boşanmıyacak diyip onuda vermeyebilir. O paraya ihtiyacım var şu an. Ama ondan sonra sizin de dediginiz gibi, gerekeni yaparım dedim boşanırım demedim ki deyip, öyle kandırılıp aldatılmaz, böyle kandırılır bak demek. Sonra dediginiz gibi ev şartını sunarım ve hatta çekişmeli tazminatlı dava açarım. Ama zaten evi vermek istese bile çok zamn alır boşanmada sürünür

Elimde olmadan sevdim, sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu, çok özür dilerim, ne desen haklısın vs vs vs dese belki intikam almak istemezdiniz ama tavır çok çirkin. Bu kadar rahatça pişkince davranılması, kadının kahkalarının dinletilmesi, araba plakasına harfkerinin koydurulması vs. İnsan olan yapmaz yazıklar olsun, sıfır vicdan kalmış.

Elinizde aldatıldığınıza dair kanıt varsa ve bu şekilde çekişmeli dava olursa ne gibi bir tazminat alınabileceğini avukatınız net söylesin ve anlaşmalı olsa bile minimum o tutarı talep edin. Yettiremiyorsa arabayı da size vermek durumunda
Kesinlikle öyle o söylediklerinizi söylemiş olsa belki bu kadar acı da duymazdım ve boşanma işini uzatmazdım belki.

Bunca şeye rağmen anlaşmalı boşanmayı düşünmeniz bile hata....herşeyini alın herşeyini dımdızlak kalsın ortada pis herif..

Elinden geleni yap seni şuanda nasil zora sorularsa sende onları zorla kadında dava aç evi arabayı nafakayı ne varsa iste sen bu kadar diretince emin ol onlar birbirine girecek kavga edecek tartışacak, Bi tanıdığın var onun eşide çalıştığı yerdeki sekreterle aldattı karisini sekreter hiç evlenmemiş 21 yaşında adam 34 yaşında kadin ayrilmayağım dedi adamla sekreter utanmadan nisan yapmışlar yüzük takmışlar ama kadin dahada hırslandı hadi bakalm ben bosanmiyorum bi de sahte de bi dugun yapin .... Diretin kazanan siz olursunuz emin olun kim ne derse desin adamin ailesi adimiz cikmasin rezil olmayalim diye size sesini cikarma diyor ...

Zorlamak istiyorum dedigim gibi ama bir taraftan da dedigim gibi gururma dokunuyor bunu yapmak ama sizlerin sayesinde inanın biraz daha güçlendim

Bunca şeye rağmen anlaşmalı boşanmayı düşünmeniz bile hata....herşeyini alın herşeyini dımdızlak kalsın ortada pis herif..
Vallahi bir çok kadından bunları duyunca bana destek oldu. Yoksa gururmdan az bir miktar para ile boşanacaktım anlaşmalı olarak

Elinden geleni yap seni şuanda nasil zora sorularsa sende onları zorla kadında dava aç evi arabayı nafakayı ne varsa iste sen bu kadar diretince emin ol onlar birbirine girecek kavga edecek tartışacak, Bi tanıdığın var onun eşide çalıştığı yerdeki sekreterle aldattı karisini sekreter hiç evlenmemiş 21 yaşında adam 34 yaşında kadin ayrilmayağım dedi adamla sekreter utanmadan nisan yapmışlar yüzük takmışlar ama kadin dahada hırslandı hadi bakalm ben bosanmiyorum bi de sahte de bi dugun yapin .... Diretin kazanan siz olursunuz emin olun kim ne derse desin adamin ailesi adimiz cikmasin rezil olmayalim diye size sesini cikarma diyor ...
Peki noldu sonuçta boşanmadı onlar evli gibi yaşıyorlar mı

Zorlamak istiyorum dedigim gibi ama bir taraftan da dedigim gibi gururma dokunuyor bunu yapmak ama sizlerin sayesinde inanın biraz daha güçlendim
Seni istemeyen sevmeyen bir adamı geri almaya çalışsan, iki seven insanı ayırmaya çalışsan gurursuz gibi hissedebilirdin kendini ama burada olay başka. Senin de zaten o adamla işin olmaz. Sana yapılan muamele yanlış olduğu için,yıpranmışlığın için savaşıyorsun sadece böyle düşün.

İnsanların gönlü başkalarına kayabilir, duygulara bazen mani olunamayabilir ancak bu böyle yönetilmez. duygularının değiştiğini hisettiğin an eşini karşına alıp insanca açıklaman lazım, onun canını minimum acıtman lazım, diğer insanla yüz göz etmemen lazım, pişkince davranmaman lazım. Hangisini yaptı? Çektiğin acının karşılığında maddi manevi rahatlamayı hak ediyorsun bunun gurursuzlukla alakası yok dediğim gibi

Peki noldu sonuçta boşanmadı onlar evli gibi yaşıyorlar mı
Şuan birbirbirlerini yıpratma peşindeler kadını yıpratıp bosanmaya iknaya çalışıyorlar kadında sekretere metres damgası vurmaya yuva bozan damgası vurmaya çalışıyor sekreterin ailesi ört bas etmeye çalışıyor nişanla filan adamın evli olduğunu ...

Şuan birbirbirlerini yıpratma peşindeler kadını yıpratıp bosanmaya iknaya çalışıyorlar kadında sekretere metres damgası vurmaya yuva bozan damgası vurmaya çalışıyor sekreterin ailesi ört bas etmeye çalışıyor nişanla filan adamın evli olduğunu ...
Onun da Allah yardımcısı olsun, çok zor bir durum

Kendi ailelerimiz biliyor, benim ailem bu detayları bilmiyor korktum babamdan erkek kardeşimden nolur nolmaz benim sabrettigim duruma onlar gururuna yediremez kötü bişey olur diye. Onun ailesi napalım ne diyelim koca adam Allah ıslah etsin diyorlar. Ama banada sessiz kal yoksa destek olmayız diyorlar. Çünkü ben konuşur rezillik çıkarırsam çok büyük etki yapar iş konusunda gelecegi bitebilir, yada kadının kocası ailesi birşey yapar diye.
Ne güzel işte babanız arkanızda bide erkek kardeşiniz var gitsinler bi gözdağı versinler bakalım bir daha gelip seninle böyle konuşabiliyo mu.

Canım o ihanetten her zaman dava açabilirsin diyen avukatına selam söyle azcık kanun okusun. Olaydan 5 yıl öğrendikten sonra 6 ay eğer affeddici hal hareket ispatlanırsa hiç dava açamazsın.

İhanete 30 bin diyorsada sen 100 000 iste ihanette çok şey değişir. Tazminatta fakir deyip az ödetme yok. Paşa paşa öder. Kaldıki sen iki çocuğun için kendin için nafaka alacaksın. Sakın bundan vazgeçme.

Şimdi hakkında mı konuşuluyor. Hakkını almazsan bir de o zaman izle. Demek ki o da kusurluymuş diyecekler.

Diğer kadının kocasına bir şekilde ulaş söyle. O kadar genişliği felan değil muhtemelen haberi yoktur. Kadını sen süründüreceğine o süründürsün. Karısının kendini aldattığını ispatlarsa o da maddi manevi tazminat alır.

Paraya şimfi ihtiyacım var deyip duruyorsun dava açılınca zaten nafaka bağlanacak. 2 ay idare edecek paran mı yok. Yarın çocukların sorduğunda eşin inkar ederse ne diyeceksin. Bırak davada görülsün aldattığı. Niye adı anlaştık boşandık olsun.

Canım o ihanetten her zaman dava açabilirsin diyen avukatına selam söyle azcık kanun okusun. Olaydan 5 yıl öğrendikten sonra 6 ay eğer affeddici hal hareket ispatlanırsa hiç dava açamazsın.

İhanete 30 bin diyorsada sen 100 000 iste ihanette çok şey değişir. Tazminatta fakir deyip az ödetme yok. Paşa paşa öder. Kaldıki sen iki çocuğun için kendin için nafaka alacaksın. Sakın bundan vazgeçme.

Şimdi hakkında mı konuşuluyor. Hakkını almazsan bir de o zaman izle. Demek ki o da kusurluymuş diyecekler.

Diğer kadının kocasına bir şekilde ulaş söyle. O kadar genişliği felan değil muhtemelen haberi yoktur. Kadını sen süründüreceğine o süründürsün. Karısının kendini aldattığını ispatlarsa o da maddi manevi tazminat alır.

Paraya şimfi ihtiyacım var deyip duruyorsun dava açılınca zaten nafaka bağlanacak. 2 ay idare edecek paran mı yok. Yarın çocukların sorduğunda eşin inkar ederse ne diyeceksin. Bırak davada görülsün aldattığı. Niye adı anlaştık boşandık olsun.
Evet nafaka bağlanır, bende iki ay idare edebilirm. Ama kaç tanesi nafakalarını düzenli ödüyor ya da bu adamın ödeyecegine nasıl güveneyim. Siz şimdi ödemezse hapis falan diyeceksiniz ama en kötü durumda hapse girse elime ne geçecek. Benim ve çocuklarım için maddi kısmı önemli.
Avukat konusunda da beniö avukat tam bilmiyor demek ki. Siz avukatsanız bu konularda size danışabilirmiyim?

Canım biz kk de boşanma avukatı okduk😂 aç interneti yaz hepsi çıkar biraz araştırmayı bilin yeter. ödemez diye bir şey yok. Ha ödemezse zaten girsin hapse. Sen belki de daha fazlasını alabikeceğin bir şey için neden vazgeçeceksin? Yarın bıraktığın hakların için başını duvara vurursun. İki çocukla 30 bin seni ne kadar idare edecek.
Eğer eşim beni aldattı ağlıyor pişmanım felan diyor deseydin. Çirkinleştirmeden haklarını al bitir derdim. Ama seninki çirkinleştireceği kadar çirkinleştirmiş. Aldatan utanacak arkadaşım. Bırak herkes bilsin adamın ne şerefsiz olduğunu. Kadınıda ifşa et. Delilin varsa gerisini boş ver. Yeri göğü inletirim nasıl bu kadar sakinsin. 30 bin bir yıllık asgari ücret giden yıllarına bunu mu değer biçtin?

10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.

Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.

YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.
Anlasmalı bosanın yüksek tazminat verecekse!
Yoksa avcunu yalasın cekismeli ac davayı.
Ohh hem kadın yıllardica ceksin,azcık biti kanlanınca ben asık oldım!Oldu.
Cocuklarınızın hakkı o para.Yedirmeyin ele güne.

Cnm benim eski nişanlımda sevgilisi ile telekonferans yapmıştı...hatta o kadın canı sıkıldıkça beni arardı ☺️ Çok kötü hissediyorsun biliyorum ama merak etme, Allah onları öyle bir hale getirir ki sende görürsün. Ayrıca aşklarının uzun ömürlü olacağınıda sanmıyorum. Benim zehir zemberek aşıklar bile 5-6 ayda boşandılar 😂 alabileceğin kadar tazminat ve nafaka al, sonrasında da ikisini dünya aleme rezil et. Bundan sonrasını onlar düşünsün... güzel günler göreceksin 💕

Yüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.
Sanane kızım sen boşver. Parası yoksa aldatmasaymış. Kredi çeksin. Ortada iki çocuk var. Sana bir ev almadan boşama. Oda kredi ödeyerek zorlansın biraz 😒 borç alsın kredi çeksin isterse travesti olup e5 e çıksın nasıl bulursa bulsun kolay değil öyle bir insanın hayatını mahvedip gitmek😡

Canım biz kk de boşanma avukatı okduk😂 aç interneti yaz hepsi çıkar biraz araştırmayı bilin yeter. ödemez diye bir şey yok. Ha ödemezse zaten girsin hapse. Sen belki de daha fazlasını alabikeceğin bir şey için neden vazgeçeceksin? Yarın bıraktığın hakların için başını duvara vurursun. İki çocukla 30 bin seni ne kadar idare edecek.
Eğer eşim beni aldattı ağlıyor pişmanım felan diyor deseydin. Çirkinleştirmeden haklarını al bitir derdim. Ama seninki çirkinleştireceği kadar çirkinleştirmiş. Aldatan utanacak arkadaşım. Bırak herkes bilsin adamın ne şerefsiz olduğunu. Kadınıda ifşa et. Delilin varsa gerisini boş ver. Yeri göğü inletirim nasıl bu kadar sakinsin. 30 bin bir yıllık asgari ücret giden yıllarına bunu mu değer biçtin?
Anlasmalı bosanın yüksek tazminat verecekse!
Yoksa avcunu yalasın cekismeli ac davayı.
Ohh hem kadın yıllardica ceksin,azcık biti kanlanınca ben asık oldım!Oldu.
Cocuklarınızın hakkı o para.Yedirmeyin ele güne.
Aynen benim herzamn kullandığım kelimeyi söylemişsiniz, biti biraz kanlandı kendini dışarı attı. Yaşı daha erkenken kendine düzen kuracakmış. Bundan 10 yıl sonra zor olurmuş. Benim hayatım altüst olsun adam kendine düzen kurma derdine düşsün. Yok gerçekten vazgeçtim siz bayanlar bu konuda gurur yapmamam gerektigini gösterdiniz bana

Cnm benim eski nişanlımda sevgilisi ile telekonferans yapmıştı...hatta o kadın canı sıkıldıkça beni arardı ☺ Çok kötü hissediyorsun biliyorum ama merak etme, Allah onları öyle bir hale getirir ki sende görürsün. Ayrıca aşklarının uzun ömürlü olacağınıda sanmıyorum. Benim zehir zemberek aşıklar bile 5-6 ayda boşandılar 😂 alabileceğin kadar tazminat ve nafaka al, sonrasında da ikisini dünya aleme rezil et. Bundan sonrasını onlar düşünsün... güzel günler göreceksin 💕
Güzwl günler görecegiz inşallah. Allahın adaleti şaşmaz ona güvenim tam. Heleki bu şekilde başalamış bir ilişki ne kadar sürer ki. İki tarafda evli, boşanmak için de birbirlerini bekliyorlar. Kadın resmen benim boşanmamı bekliyor. O kadar igrenç bir durum ki kadın olmaktan utanıyorum böyle pislikler yüzünden

X