eşim ve problemlerimiz

Bence de madem değiştin konuyu kapat
Söyleniyosan da söylen ama değişme

tercihim söylenmemekten yana ama can çıkıyor huy çıkmıyor...bant bulunduracağım yanımda, gerekince kapatayım ağzımı..

Bu kadar tartisma evliligin tuzu cinsinden, zarari yok. Sizin sorununuz küs kalmak. Olay aninda kendinizi frenleyin cok agir konusmayin sonra da küslügü uzatmayin, bitti gitti

tercihim söylenmemekten yana ama can çıkıyor huy çıkmıyor...bant bulunduracağım yanımda, gerekince kapatayım ağzımı..

O an başka bişey yap, sonra geçiyo
Ben telefonumdan oyun oynarım mesela, sonra da level derdine düşer konuyu unuturum

canım inan bana ben de bunu bir kere yapıyosam beş kere unutuyorum..ama her defasında kendimi kenara çekip, bak ümitli bu adama istediğini yaptırmanın en güzel yolu sevimli mağduru oynamak bunu hiç unutma diye gazlıyorum kendimi :)))
ve sürekli bunu kendime hatırlattığım için eskiye nazaran daha iyi..
ya işte canım malum erkeklerin en büyük ihtiyacı yönetici olduklarını hissetmeleri ve takdir edilmekya, ben sürekli bunu aklıma getirmeye çalışıyorum..
mesela çocuk konusunda ben senin yerinde olsam: aşkıııımm ders çalışmam lazım, beni takip et çalışmazsam kız bana tamammı kocacim derim ( yani bu demek oluyoki sen yönetici vasfınla beni kontrol et) adam öyle bi sorumluluk yüklenince hadi çocuğu uyut diyemez..masanın başındayken : hayatım sana zahmet çocukları uyutsan, Çook sağol bitanem sen de olmasan ben hangi bişeye yetişecem.. (unutma canım, erkekleri her yaptıklarında takdir etmek lazım ki o davranışın devamı ve fazlası gelsin)
ben benim oduna hep gazlayarak yaptırıyom, sonrada yaparken işin ortasında üstüne atlıyorum, öpüyorum vs..o da diyoki 'git dersine çalış oyalanma :)))'

ne kadar güzel en ideali bu aslında ama hayat hep böyle olmanıza izin vermiyor bnm öyle oldu en azından..inşallah sizin ki hep böyle gider ama iki yıllık evliyln aynen anlattığınız gibiydim ben de..ben mühendisim o zaman özel sektörde sanayi de çalışıyordum ve sizin gbi evlenince hemen hamile kaldım sanayi koşulları bebeğe uygun değildi ve işi bıraktım 2 yıl evdeydim tahammülüm o kadar yüksekti ki çünkü hayatım da başka stres kaynağı yoktu.. tek işim eşim çocuk ve ev olunca dedilerinizi uyguluyordum ama şimdi mümkün değil..tüm gün çalışmışım sınav işi zaten beni benden alıyor yaşım 28 artık ders çalışmak zor geliyor saat olmuş 9 eşme emanet ettiğim çocukları hala uyanık evde koştururken görünce " hayatım sen de yorgunsun ama........." diye başlayan sempatik cümleleri kuaramıyorum malesef...

Bu kadar tartisma evliligin tuzu cinsinden, zarari yok. Sizin sorununuz küs kalmak. Olay aninda kendinizi frenleyin cok agir konusmayin sonra da küslügü uzatmayin, bitti gitti

evt işte tam olarak yapmam gereken bu...aslında ben kendimin farkındayım olay anında çok söyleniyorum bu bir...sonrasında eşim surat asınca ona hiç gelemiyorum iyice büyütüyorum bu da iki..

o ban abi adım gelse ben de bunları törpüleyebilirim aslında..

hee bi de küsünce ilk adımı atamıyorum bu da süreyi uzatıyor bu da üç olsun..

O an başka bişey yap, sonra geçiyo
Ben telefonumdan oyun oynarım mesela, sonra da level derdine düşer konuyu unuturum

çok mantıklı ben de içimde kalmasın diye gider gider laf söylerim..bunu deneyeceğim..

Aslına bakarsanız cokta stresimiz değiliz etraf sorunları hic bit zaman bitmiyor maalesef. Yanlış anlamayın kesinlikle size akıl vermek degil niyetim. Sadece huzurlu olmaya bu kadar yatkın bi evlilik kucuk sebeplerle bozulunca ve bi hemcinsim ve bir anne üzülüyorsa inanın bende cok üzülüyorum bi yüzden bunları yazdım. Insallah mutlu olursunuz

yaa maleseff bende oyleyimm
her kavgamizda diyorum ki bir dahakine hâkli da olsam susucamm sonra sakinken anlaticamm
yok arkadaş damarima oyle bir basıyor ki ben kendimi taniyamiyorum (((

Iki cesit tarz vardir, kimi gec sinirlenir ama tam sinirlenir uzatir, kimi aninda parlar ama hemen soner. Siz ikisinin de kotu yanini almissiniz :)

Ofke kontrolu icin, o an konusmamak en iyisi. Kuslugu uzatmamak zaten anlik bisey degil sizin elinizde.. Bos yere gunlerinizi negatif enerjiyle gecirmeyin

canım ben evlenmeden önce de her işimi kendim yaptığım için bu dediklerini yapmak bana o kadar zor ki..eşim de hep şikayet eder sendeki bu özgüvenin kaynağ nerdeyse biraz kıssan diye ...ben de daha çok eğer o düşünüp çocukları uyutmuyorsa ben ondan rica edemem ona minnetim yok hem uyuturum hem çalışırım mantığı hakim..bu çok yanlış aslında yıpratıcı oluyor..

Bir gece Obama ve eşi Michelle, rutin hayatları dışında bir şey yapmak istedi ve çok lüks olmayan bir restorana akşam yemeği için gitmeye karar verdi.

Başkan ve eşi otururken restoranın sahibi geldi ve başkanın koruması olan gizli servise "First Lady ile özel olarak konuşabilir miyim?" diye sordu.

Onlar da mecbur kaldılar ve Michelle restoranın sahibi ile bir görüşme yaptı. Bu konuşmanın ardından Başkan Obama, "Neden seninle konuşmak için bu kadar ilgilendi?" diye Michelle 'e sordu. Michelle de onun gençlik yıllarında kendisine deli gibi aşık olduğunu belirtti.

Başkan Obama sonrasında "Yani, eğer onunla evlenmiş olsaydın şimdi bu güzel restoranın sahibi olurdun." dedi.

Michelle cevapladı: " Hayır. Eğer onunla evli olsaydım, Amerika'nın şuanki başkanı o olurdu." dedi.

erkekler hep kendisi üstün olsun ister ve öyle zanneder.....sınavları kazanmanızı istemiyordur belkide....sevgiler

inşallah herkes yuvasında mutlu olsun..neden yanlış anlayayım ben zaten akıl almak için açtım bu konuyu..dediğim gibi tahammül sınırım eskisi kadar yüksek değil, nasıl daha yumuşak olurum..böyle şeylere sinirlenmemeyi siz nasıl başarıyorsunuz bunları duymak için açtım..cevap yazan herkesle beraber size de teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.

yaa maleseff bende oyleyimm
her kavgamizda diyorum ki bir dahakine hâkli da olsam susucamm sonra sakinken anlaticamm
yok arkadaş damarima oyle bir basıyor ki ben kendimi taniyamiyorum (((

işte aynı ben ben de her kavga da derim bi dahakine kendimi tutacağım diye..

çünkü zaten bi işe yaramıyor adam hep beni haksız çıkarıyor sağolsun ben sinirimi bozmamla kalıyorum, hiç kendini anlatmaya çalışma diyorum ama olmuyor..

evet haklısınız ben en kötülerini toplamışım kendimde :))

ofke kontrolü için her tartışmada kendime söz veriyorum ama başaramıyorum ..çekirgenin yöntemini deneyeceğim tartışmaya başlayınca oyun açacağım çünkü ben aklıma geldikçe gider gider konuşurum..bi de psikolağa gidebilirm aslında çünkü kendim halledemiyorum hep böyleyim..eşim de sağolsun tahrik etmeyeyim demiyor.

evt her giydiğime de karışmaz ama buna karışmasa başka bişey mutlaka yapıyor, sormak istediğim bu durumlarda doğru olan susmak mı yoksa mantıksız bulduğunuz şeyi söylemek mi benm gibi

Bence o an sinirlendiğinizde değilde sonra siniriniz geçtiğinde söylemek mantıklı, çünkü karşılıklı sinirlenme yüzünden küsüyorsunuz, siz o an susabilirseniz onun siniri geçtikten sonrada burnundan getirirsiniz.. Böylece küslük olmaz, hep susup alttan almak da çözüm değil

bana göre haklı olsanızda haksız duruma siz kendinizi düşürüyosunuz çok konuşup sonrada küserek hata yapıyosunuz 3 gün 5 gün küs kalmak evliliğe ciddi zararlar verir gibi geliyo bana ben hepsini biriktirip birden patlayan cinstenim sanırım eşimde bu yönümü sevmez o an bişeye kızdınsa konuş içini dök der 1 2 defa denedim ama hiç hoşuma gitmedi ben gene biriktirmeye başladım ama küs kalamam eskilerde çok söylermiş ne kadar tartışırsanız tartışın yatağa girince unutun diye ben o söze gerçekten inanıyorum hayatı çekilmez hale getirmeye hiç gerek yok elbisenizemi laf söyledi hayatım bunu daha önce söylesen keşke diye akşam durum değerlendirmesi yapın son dakika söyleyince yetişmek için ekstra bir çaba gerekiyo diye güzelce anlatın bence 2. sefer daha dikkat edicektir konuşup anlatarak çözüm bulmanız daha doğru

çok hoşuma gitti bu hikaye valla bu sinir bozukluğunun içinde güldürdünüz beni çok teşekkür ederim..ben de bazen kavga aderken söylerim bunu eşime am aböyle düşünmüyordum aslında..yine de bilinçaltında istemiyor olabilir haklısınız..

bekarken benden kibirlisi yoktu, kimseye mihnet etmezdim..gel görki şuan böyle olmaya çalışıyorum..yoksa her sorumluluğu üstüme alırsam yıpranırım..kendimi düşündüğüm için ve mutlu bi evlilik için böyle olmak zorundayım...yıpratma kendini canım sana tavsiye..

bunu yapmayı hep deniyorum sonradan konuşurken de kavga çıkıyor biz de benim tavrım fevri sanırım o yüzden bari hiç konuşmayayım diye düşündüm yoksa çok haklısınız aslında hep alttan almak da çözüm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…