- 14 Mayıs 2014
- 78
- 18
- 298
- 35
evet büyütülecek şeyler değil ona daha çok üzülüyorum..o kadar güzel anlatmışsınız ki ben de tam olarak böyle yapmaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü eşim bu tip şeyleri çok sık yapıyor yani ortala haftada 2-3 kere kendimi susturmam lazım..aslında bunu yapmaya çalışıyorum ama olmuyor..bazen böyle güzel anlatmaya çalışıyorum dediğiniz gibi keşke önce çocukları uyutsaydın diye güzelce söylesem hemen diyor ki sen erşeyi sorun yapıyorsun insani bişey banyaya da mı gitmeyeyim diye bi başlıyor, ne demek istediğimi anlamadığı için ben daha çok sinirleniyorum ve yine olan oluyor..
burda sadece iki örnek verdim ama dediğim gibi bugün bu 2 gün sonra başka bişey çıkıyor..
kavga olmaması için bnm hiç sesimi çıkarmamam mı lazım anlayamıyorum
Tabiki hayır güzellikle anlatmanız lazım kendinizden de taviz vermeden anlamiyorsa bi daha anlatin usenmeyin bak canım seninle sorun çıkmasın diye güzellikle anlatmaya çalışıyorum hayat musterek deyin sorunlarımızı güzellikle çözelim deyin bir yandan ellerini tutun gözlerine bakın bir iletişim kurun o da sız böyle yapinca yumuşayacaktır mutlaka sız sabırlı olun onun empati kurmasına yardımcı olun aslında o da bir cocugunuz sayılır erkekler böyle herşeyi düşünemiyorlar anlamiyorsa yılmayın defalarca anlatin kendinizden taviz verin demiyorum ama iki seçeneğiniz var ya sorunlar karşısında kavga edip o an rahatlayıp ama sorunun sadece üzerini kapatacaksınız üstelik eşinizle aranız soğuyacak ya da sabırlı olup tatlılıkla dediğinizi yaptıracaksınız öfkeyle kalkan zararla oturur eşinizin zaafı neyse güler yüz bir bakış naz niyaz şakalasma artık her ne o anda ortamı yumuşatıp onu ikna ederse onu deneyin