aynen öyle diyorum...siz beğenmiyebilirsiniz. ama bu kadar acımasızca eleştiremezsiniz..
yani bana kızın davranışlarından çok eşinizin direk "ne yani ben ona ümit mi veriyorum"demesi tuhaf geldi. eşinizin "sözlerine dikkat et o benim kardeşim"demesini beklerdim
16 yaş daha çocuk sayılır yaa kendimi düşündümdee...ben o yaşta bebeklerime elbise dikmeye çalışıyodum...bi ard niyet olacağı bilmem zor bi ihtimal..
eğer gerçektende eşinizin hissettiği böle bişi varsa kıza kardeş sayıldığınızı abisi olduğunu sık sık hatırlatması gerekir die düşündüm
şu yazınızı bir daha okuyun isterseniz....
Konu sahibi arkadaşım; Kocam ve kuzeninden şüpheleniyorum diye konu açan sensin..yanlış oturdu,bilgisayarıyla oynadı,özledinmi diye sordu diye 15 yaşındaki kuzenle eşinin arasında ilişki olduğunu sanan ve iyi niyet köprülerini en baştan yıkan da sensin..şimdi insanları yapıcı olmamakla suçluyosun..sen çok yapıcı olduğun için hem eşinden hemde 15 yaşındaki kuzeninden şüphelendin dimi canım? bide yorum yazanların özel hayatlarında yaşadıkları ama dillendiremedikleri sorunlarından kaynaklanan hırslarını senden çıkardıklarını iddia ediyosun..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..yapıcı ol biraz canım benim:ecrin_bebek: mesela kuzenle konuş..sen ondan büyüksün..akıl ver..büyüklerin yanında böyle oturma canım de..ayıp olduğunu hoş olmadığını söyle..eşinede genç bi kız odandayken gidip o odada uyuma ,ya onu çıkar yada sen girme de (rahatsız oluyosan)..kuzendende eşinden de şüphelenip bu kadar yıkıcı davranma..a.s.
--Sayın yolcularımız uçağımız Geyik Adasına doğru havalanmıştır, kemerlerinizi bağlayınız,
KK havayolları olarak keyifli yolculuklar dileriz..
Kaptan Pilot Deniz Güneş..
Yoğun, dolu yağışı nedeni ile Geyik Adasına yaptığımız sefer iptal olmuştur..
Uçak, Yönetim Adasına doğru mecburi iniş yapmaktadır, duyrulur.
Kaptan pilot...
bu kadar pembe bulutlarda dolaşmayın lütfen...
etrafımızda neler oluyor, hiç mi duymuyosunuz.. :1no2:
16 yaşındaki bir genç kıza bebe demişsiniz...
16 yaş tam bir ergenlik dönemi, tam deli çağıdır... o yaşta herşey merak edilir, gözünün kara olduğu yaşlardır...
hele ki aileden disiplin bile görmediği, nasıl oturup kalkacağını bile öğrenmemiş bir genç kızdan açıkçası herşeyi beklerim ben.....
Sevgili arkadaşım,
Ben buradaki arkadaslara fikirlerini sormak istedim. Tabii bu durumda sana da sormus oldum... Lütfen kişiselleştirme....
Hayatla ilgili acı çektiğin şey ne bilmiyorum ama bana fazla saldırıyorsun... Bence daha basit düşün. Bir olay gibi... Geçmişinde belki sen de o kız oldun ondan bu kadar kişiselleştiriyorsun... Belki ondan üzerine alıp bu kadar saldırdın... Az önce yazdığım yazıyı da üzerine alınmışsın...
Sen üzerine alınırsan ama herkes NEDEN diye sorar di mi? Eğer üzerine alınacak bir durumun varsa da yeni bir topik aç... Senin haricinde herkes dertlere çözüm bulmaya çalışıyor, bence sana da yardımcı olurlar :lepi::lepi::lepi::lepi:
ya ben kadının üzerine gidilmesin diye dedim.bide cevap yazmadı ya artık bunalmasın diye dedim
sen takma kafaya sende bir anormallik yok herkes senin gibi davranırdı....hatta o kızı kolundan tuttuğu gibi dışarı bile atardı.:jeyyar:şahsen ben olsam öyle yapardım...hiç bir zaman her yerde kuzenleriyle evli insanlarında evli olduğu unutulmamalı.
pembe bulutlarda dolaşmıyorum gerçekleri söylüyorum.
16 yaşındaki kız reşit değildir haliyle çocuktur. emzik bebeği demedik zatenşakkıdı
kız hayranlık duyuyor olsa bile - ki sanmıyorum- eğer konu sahibinin eşini etkilerse bu durum suç eşindir kızın değil.
aynı yaşta aynı olgunlukta iki insandan bahsedilmiyor.
bu konuyu uzatmayacaki bu sebepten eşini kendisinden soğutmayacak ha olmadı hala içi rahat etmiyorsa görüşmeyecek yapılacak budur
anlamadıgım konu nıye bu kadar ters tepkı verdınız o onu yasamış buraya dert yanmış sız yok şu şoyle yok bu böyle dıye bence konuyu baska yerlere getırıp herzamankı gıbı geyıge cevırmek ıstemışsınız ınsan konu acarken bıle korkacak duruma geldı lutfen bu şekılde davranmayalım bu devırde gercekten kımseye guvenılemez aynı sey benım basıma gelse belkı bende duşunebılırdım burda kız ıçın küçük demışsınız ama hıçte kuçuk degıl bu devırde 17 yasındakı kızlar neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?