Merhaba kisa bir sure once kayinpederimi kaybettik. Esimin bir kardesi daha var erkek 28 yaşında. Kayinvalidem kayinpederimin ölümünden sonra esime asiri derece bi duskunlugu basladi. Onceden diger oglu vardi sanki hayatinda esime hic bisey demezdi. Simdi nerdeyse hergun gordugu halde oglusum oglusum yorulmussun gel dinlen. Yuzunu goremedim yok daha neler neler. Surekli bizi oraya buraya suruklemeler emrivaki hareketler. Esimde bende calisiyoruz. Yok bizde kalin yok gitmeyin artik iyice bunalmis durumdayim. Daha once bi para istemistik vermemislerdi bende babamdan istemek durumunda kalmistim megersem paralari varken bizi birsuru akrabaya minnet etmek zorunda biraktilar. Ayni gun arayip sunlar geliyor gelin bunlar cagiriyor gidelim arkadas her yere gidiyorum ama banada fenalik geldi esimle basbasa bisey yapamiyoruz nerdeyse.. 28 yasinda bir oglun daha var sonucta bizi bunaltmana gerek var mi ? O oglu hicbiyere gitmez ona sesini cikarmaz ama esim gitmese bi yere konusur durur. Dunde esimle tartistik ilk defa hakaret etti bana. Benimde annemle babam bosandi. Ama bu surecte annem bizi hic bunaltmadi. Anneme 2 haftada bir iki gittigimiz dahi oldu. Ama bu neredeyse evleri birleştirelim diyecek. Dun onlara gittik. Esim girdi yaninda ben varim hemen oglum yemek yermisin dedi. Ben sok tabi. Yermisin nedemek sonucta beraber gelmisiz sok oldum. Sonra bana dondu sen yicekmisin dedin. Sagol bu laftan sonra doydum diyemedim. Gecende bize geldiler. Evi bastan asagi temizledik o sirada annem bana yardim etti esim disaridaydi. Sonra esim eve gelip sofra kurulmasina yardim etti. O sirada kayinvalidem geldi oglusum cok yorulmussun gel otur dedi bizde sabahtan beri temizlik yapiyoruz bizde yorulduk bisey olmaz yapsin dedim. Ne o kiskandin mi dedi ? Ben kocamin nesini kiskanayim anlamadim. Ertesi gunu arkadaslarimiz gelecek kahvaltiya ctesi zaten k.valideyi yemege cagirmisiz yok pazarda bizi kahvaltiya cagircakmis ama imali imali misafiriniz gelcekmis yapiyo.. k.pederim oldukten sonra gayet iyi toparladi kendini fakat bir telefon gelince televizyon aciksa kis kis hemen su ariyo deyip acikli bir sesle telefonu acip konusmasida yapmacikligida beni benden aliyor. Sizce bu durumda nasil davranmaliyim. Bisey degil en sonunda al oglunu yat diyecegim yani ben cekileyim aranizdan.. ramazanda suraya yok kurbanda buraya gidelim babanizda oldu kim gezdirecek beni.offff icim sisti.