- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.534
- Konu Sahibi damlacross
Ben şeyi anlamadım. Çeyrekten artan parayla oğluna mı tencere tava almış kayınvalide? Yoksa kendine mi almış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisine aldı tencereleri yemek takımları hep kırıldığı için almış öyle diyorBen şeyi anlamadım. Çeyrekten artan parayla oğluna mı tencere tava almış kayınvalide? Yoksa kendine mi almış?
Olayların hepsi gerçek ben sadece kısaltılmış olarak anlattım.Bu arada tüm düğün masrafını bizim karşılayıp kenardan köşeden verilenleri cebine atması bana iğrenç geliyor.Sonra da veda etmeye evlerine gittiniz siz gitmem dediniz de eşiniz ille gel dedi
Bu konudaki en basit ayrıntı teyzenin altını ama konu o kv nin yediği haltlar ortada ama siz altın yarım dedi yemin etti yalan söyledi diyorsunuz
Konuda verilen bilgilerin bir kısmı gerçek değil orasını da siz biliyorsunuz
Gerçek bölümünü anlatın ona göre yorum yapalım
Kendisine aldı tencereleri yemek takımları hep kırıldığı için almış öyle diyor
Hanımefendi siz diyorsunuz vicdan yapmış söylemiş kendi altını aldığını diye bende ona istinaden vicdan yaptığı için değil bazı mevzular ortaya çıktı aldatma mevzusu içinde teyzede var eve evet battı balık yan gider dedi onuda söyledi.Ayrıca sunucu neden yanlış söylesin kabak gibi x teyzeden bir yarım diye söyle dedi adam söyledi sesi bile duyuluyor.Ayrıca tüm düğün masraflarını eşimle ben yapıp kenardan köşeden cebine para altın atması ayrı bir iğrençlik.Bana normal gelmiyor ve soğudum bunda ne var ?Ne alaka şimdi bu? Başka bir konu başlığı olacak durumken bu aldatma meselesi, altın konusuna ekleme yapmanız enteresan olmuş. Ne yani aldatma mevzusu ortaya çıkınca battı balık yan gider diye düşünüp altın itirafında mı bulundu kayınvalideniz ?, anlatmasa nerden bilecektiniz?
ben mi anlamadım diye yorumları okudum konu evrilmiş aldatma mevzusu olmuş. Demek ki altınlardan daha mühim konu katılıyorum. Yalnız bağlantısını kuramıyorum. Sunucu yanlış söylemiş diye düşünmek varken altın nerde, kim aldı diye polisiyecilik oynayıp kayınvalideyi çarpraz sorguyla çözmüş olma olasılığınız daha mantıklı zira.
Şu koca koca insanların yaptıklarını gerçekten anlamıyorum, gidip sormuşsunuz güzelce o zaman yalandan yeminler etceğine insan gibi açıklasaymış sanki boğazına mı yapışcaktınız o zaman derdiniz yani keşke öyle demeseydi neyse en azından ne olduğunu biliyoruz falan derdiniz ama yalanı yalanla kapatmak daha da büyük ayıp bi daha asla güvenmem böyle insanlara ,hem sizi ve annenizi de zan altında bırakmışKızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?
Evet doğru haklısınız.Bendede böyle oldu işte .Eğer masrafları gelin damat yapıyorsa bence bu çok ayıp bir şey.O zaman neden düğünlerde ona buna para altın takılıyor atsın kenara biriktirsin madem çocuğuna vermeyecek.Aaaaa. Suanda bu zamanda hala bunu yapanlar var. Onun sebebi de aslinda tam tersi oluyor,kızın ailesine verenler var,oglanin ailesi gelinin altınları almasin diye. Sebebi bu
Bizim dugunlerimizde; genelde, teyze,hala,amca,dayi,anneanne,babaanne bilezik takar. Diğer konuklar yuvarlak altinlardan takar. Son zamanlarda gördüğüm hep kutuya atılıyor üzerine isim yazılıp ve anons verilmiyor. Herhalde anons verme yöreden yöreye değişen birsey . Aynen o şekilde olmuştur isim ve miktarı deyip kutuya atmıştır.
Olayların hepsi gerçek ben sadece kısaltılmış olarak anlattım.Bu arada tüm düğün masrafını bizim karşılayıp kenardan köşeden verilenleri cebine atması bana iğrenç geliyor.
Bakın ben bu altın meselesini kapattım ben bir çeyrekle zenginde olmam fakirde sadece yaptığı hatalar midemi bulandırdı soğudum.Aldatma konusuna gelecek olursam evet çok şaşırdım ama ben bu konuya müdahil olmadım sadece uzaktan seyrettim.Eğer ki karışsaydım yarın bir gün eşim sen böyle dedin senin yüzünden diyebilir insan oğlu böyle başımıza ne geleceği belli olmaz o onların aile meselesi beni ilgilendirmez.Ha kayınbabam için üzülüyorum ve emin olun her suratına baktığımda ben utanıyorum ama bu konu beni aşartamam bu size iğrenç geliyor
konunuz da bu buna dair yorum yaptık
oradan kv eşini aldatıyormuş eşim yakaladı dediniz
onu da anladık
peki hala sizi ve eşinizi altın yalanı mı rahatsız ediyor
eşiniz aman boş ver altın yalanını diyor gel gidelim diyor, oysa ki annemin yediği haltı babama anlatmayacağız dedik, o nedenle babam şüphelenmesin gidelim demesi gerekirdi
ama cidden bu altın hikayesi genelde yaşanıyor ama kv nin kocasını aldatması ekstrem
size de altın hikayesi iğrenç gelirken kv eşini aldattı demek ve bunun iğrenç gelmemesi ekstrem
Çok çirkin, hem bir insanı töhmet altında, hemde sizi eşinize karşı zor durumda bırakmış. Hangi sözüne güvenilir ki bundan sonra. Biraz kırgın davranın, nedenini sorduğunda söylersiniz gerekenleri.Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?
Bakın ben bu altın meselesini kapattım ben bir çeyrekle zenginde olmam fakirde sadece yaptığı hatalar midemi bulandırdı soğudum.Aldatma konusuna gelecek olursam evet çok şaşırdım ama ben bu konuya müdahil olmadım sadece uzaktan seyrettim.Eğer ki karışsaydım yarın bir gün eşim sen böyle dedin senin yüzünden diyebilir insan oğlu böyle başımıza ne geleceği belli olmaz o onların aile meselesi beni ilgilendirmez.Ha kayınbabam için üzülüyorum ve emin olun her suratına baktığımda ben utanıyorum ama bu konu beni aşar
Bunu yeni okudum. Eşini aldatan arkadaşım bile olsa iletişimi keserim. Aile içinden olunca mı iletişimi kesemiyorsunuz. Kesinlikle görüşmez evime de almazdım.İçine sinmediği için değil kaynanam kayınbabamı aldatıyormuş ve bunun içinde x teyzede var eşimde x bir daha bu eve gelince dedi oda ondan sonra altını bana verdi dedi :) yani vicdan yaptığı için değil.
Buda farklı bir bakış açısı.sadece bu konuya aile meselesi deyip susabilen birinin "altının birini vermedi" diye midesinin bulanması, soğuması, uzaklaşması garip geliyor
soğudum vs diyorsunuz ya klasik kv eline altın verme olayı için soğuyanın aldatma için neler neler düşünmesi gerekir
mesela ben bunu ört bas eden eşim yarınlarda başka neleri ört bas eder diye düşünürdüm
benim bu konuda sesim çıkmadığını görünce bana da benzer şeyler yaşatır mı diye düşünürdüm
en azından elimizde altın hikayesi varken yani anneye küsmek için göstermelik bir gerekçe varken küsmeyip cici cici evine giden eşimin ne güzel yalan söyleyebildiğini, babasına yalan söyleyen bu kadar iyi rol yapan adam ile geleceğimi düşünürdüm
Valla ben 4 yıl önce evlendim ve ben de tüm takıları anneme verdim gece sonunda başka şehire gideceğimiz için annemden aldım ama sonra videoları izleyip kim ne takmış vs diye hesap yapmadım. Hemen bozdurmayacagimjz için saymadım da hemen ama bozduracak olsak sayardim onda sorun yok. Bir hafta sonra saydım bilezikler ,ceyrekler vs hesapladik. Elimizdeki ortalama meblağı bilmek istedik.Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum ağustosta düğünümüz oldu eşimle ben tek basımıza düğünümüzü yaptık düğün altınlarını anneme emanet edip gece sonunda aldım.Altınları bozdurup borcumuzu kapadık buraya kadar hiçbir problem yok.Düğün kaydımız yeni elimize ulaştı ve izledik takı töreni oldu herkes kutuya attı sunucu kimin ne attığını söyledi.Kayınvalidemin kız kardeşinin adına x diyelim sunucu “x teyzeden bir yarım altın”dedi fakat bizim üç tane yarım altınımız vardı ve onların üstü yazılıydı takan Kişiler üstüne isim yazdırmış.Neyse eşimle ben bu konuda şaşırdık ve takdir edersiniz ki anneme emanet ettim böyle birşey yapacağından değil ama nede olsa el oğlu belki yanlış birşey düşünecek.Eşim kayınvalideme kız kardeşin yarım diye söyletti ama yarım takmamış çeyrek takmış dedi kayınvalidem de yemin ederim taktı bana gösterdi dedi neyse aradan iki üç geçti kaynanam ben tencere tava aldım x bana verdi çeyreği diğer cegregide düğünde taktı eşi kızmasın diye yarım diye söyletti demez mi ben çıldırdım böyle bir şeyi neden bana veya eşime söylemediniz konu altını alman değil ben bunları anneme emanet ettim sen benim annemi nasıl zor durumda bırakırsın geldik sana sorduk yeminler ettin o zaman neden söylemedin şimdi söylüyorsun sonrada neymiş kaynanamın haberi olmadan borcunu kapatmış haberi yokmuş.Bu olay beni eşimin ailesinden çok uzaklaştırdı nasıl davranacağımı bilmiyorum.İzin için gelmiştik izin dönüşü oldu ben eşime gitmeyeceğim sen git vedalaş dedim oda benim hatırım için babam için gel beş dakika oturup kalkalım dedi sonuç gittik biraz oturup kalktık ama o kadar çok soğudum ki böyle bir olayda tepkiniz ne olurdu sonrasında ne yapardınız ?
Evet hanımefendi sunucu hatalı söyleyemez, yarımı çeyrek göremez, dili sürçemez haklısınız. Kv de battı balık yan gider demiş allahtan da anneniz yarım altın için zan altında kalmamış. Soğumak da dibine kadar haklısınız.Hanımefendi siz diyorsunuz vicdan yapmış söylemiş kendi altını aldığını diye bende ona istinaden vicdan yaptığı için değil bazı mevzular ortaya çıktı aldatma mevzusu içinde teyzede var eve evet battı balık yan gider dedi onuda söyledi.Ayrıca sunucu neden yanlış söylesin kabak gibi x teyzeden bir yarım diye söyle dedi adam söyledi sesi bile duyuluyor.Ayrıca tüm düğün masraflarını eşimle ben yapıp kenardan köşeden cebine para altın atması ayrı bir iğrençlik.Bana normal gelmiyor ve soğudum bunda ne var ?
sadece bu konuya aile meselesi deyip susabilen birinin "altının birini vermedi" diye midesinin bulanması, soğuması, uzaklaşması garip geliyor
soğudum vs diyorsunuz ya klasik kv eline altın verme olayı için soğuyanın aldatma için neler neler düşünmesi gerekir
mesela ben bunu ört bas eden eşim yarınlarda başka neleri ört bas eder diye düşünürdüm
benim bu konuda sesim çıkmadığını görünce bana da benzer şeyler yaşatır mı diye düşünürdüm
en azından elimizde altın hikayesi varken yani anneye küsmek için göstermelik bir gerekçe varken küsmeyip cici cici evine giden eşimin ne güzel yalan söyleyebildiğini, babasına yalan söyleyen bu kadar iyi rol yapan adam ile geleceğimi düşünürdüm