- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.803
- Konu Sahibi damlacross
Geçen 35 günlük bebeğe mandalina suyu içiren kv de o yaşlardaydı. Erken evlenmişler demek ki.44 yaşında kaynana mı olmuş?ben 42 oldum çocuğum henüz 9 yaşında da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen 35 günlük bebeğe mandalina suyu içiren kv de o yaşlardaydı. Erken evlenmişler demek ki.44 yaşında kaynana mı olmuş?ben 42 oldum çocuğum henüz 9 yaşında da
Ben kayınbabamın bu olaydan sonra yüzüne bakamadım.Düşünün ben bile bakamadım ki düşünüyorum o nasıl bakıyor nasıl aynı yatakta yatıyorlar ama tabiki eşim söylemedikten sonra beni ilgilendirmez diye düşünüyorum peki siz olsanız söyler miydiniz ?Aslında bir ihanete sahit olmak artık o ihaneti o kısının meselesi yapmiyor.
Vicdanen sahit olanında meselesi oluyor
Benım olurdu.
Ha ne yapardın pekı dersen, bılmıyorum.
Fakat ihanet edene saygı kesinlikle gostermezdım.
Iste onu bilmiyorum dedım yaBen kayınbabamın bu olaydan sonra yüzüne bakamadım.Düşünün ben bile bakamadım ki düşünüyorum o nasıl bakıyor nasıl aynı yatakta yatıyorlar ama tabiki eşim söylemedikten sonra beni ilgilendirmez diye düşünüyorum peki siz olsanız söyler miydiniz ?
Nerdeyse benimle akranlar, kuru kuru menapoza girmeme bes kaldı benim gene. Yalnızlıktan curumem ınsallahGeçen 35 günlük bebeğe mandalina suyu içiren kv de o yaşlardaydı. Erken evlenmişler demek ki.
Kesinlikle kaynanamı mahcup etmek değil hiç suçu olmayan adama üzülüyorum bende aldatılırsam bilmek isterim Allah yaşatmasınIste onu bilmiyorum dedım ya
Kaynanayı falan dusundugum ıcın susardım asla degıl benım kı
İhanete ugrayan insanı mahcup etmek ne bileyim o an utandıgını gormek benı cok uzerdı.
Napardım inan bilmiyorum. Ama mutsuz olurdum boyle bıseyı bılsem.
Kayınpederin Yuzune bakamamanı cok ıyı anlıyorum.
Kayınpederını tanımam etmem fakat cok uzuldum kendisine.
Ben ihanete ugradıgımda bilmek isterdim.
Senin gibi biri asla yalnız kalmaz. Ex değerini bilememiş ama ilerde değerini bilen biri olacaktır.Nerdeyse benimle akranlar, kuru kuru menapoza girmeme bes kaldı benim gene. Yalnızlıktan curumem ınsallah
AminKesinlikle kaynanamı mahcup etmek değil hiç suçu olmayan adama üzülüyorum bende aldatılırsam bilmek isterim Allah yaşatmasın
Ay evet ya tanımıyorum ama çok pozitif bir enerji aldım konuşmaları cümleleri kendini ifade edişi çok tatlı onun gibi birisi yalnız kalmamalı :))Senin gibi biri asla yalnız kalmaz. Ex değerini bilememiş ama ilerde değerini bilen biri olacaktır.
pozitifdir akıllıdır kimseyi kıskanmaz rahatlıkla eşlerimizden evlatlarımızdan konuşuruz beraber.böyle karakterli bir kadın ben az gördüm umarım istediği eşe ve bebeğe en kısa zamanda kavuşur ha olmazsa da dünyanın sonu değil hayat çok çok kısa .bir düşünür demiş ki hayat 3 gündür dün geçmişte kaldı gelecek de ne olacak bilmiyoruz öyleyse bugünümüzü doya doya yaşamalıyız değil mi?benim hayat felsefem budurAy evet ya tanımıyorum ama çok pozitif bir enerji aldım konuşmaları cümleleri kendini ifade edişi çok tatlı onun gibi birisi yalnız kalmamalı :))
konu sahibi karışmasın ama ortalık karışır o kaynana başına kalır barışırlar ana oğul bir süre sonra beraber gelini suçlarlar hiçççç karışmasınnn
Zaten mükemmel insanlar hep yalnızlar kendi gibi birileri yokkpozitifdir akıllıdır kimseyi kıskanmaz rahatlıkla eşlerimizden evlatlarımızdan konuşuruz beraber.böyle karakterli bir kadın ben az gördüm umarım istediği eşe ve bebeğe en kısa zamanda kavuşur ha olmazsa da dünyanın sonu değil hayat çok çok kısa .bir düşünür demiş ki hayat 3 gündür dün geçmişte kaldı gelecek de ne olacak bilmiyoruz öyleyse bugünümüzü doya doya yaşamalıyız değil mi?benim hayat felsefem budur
Kaynanasından zaten konu sahıbı de sogumus ve saygı duymuyorvalla kusura bakmasınlar da eşini aldatan kadının yuzune bakmam, bir de kayınvalidem olacak. kayınpeder ortada normal bir yuvası varmış gibi aval aval gezsin ben de kayınvalideye normal davranayım. kocasını aldatan herşeyi yapar.
altın meselesi aklıma bile gelmezdi, çeyrek altınmış.
ben işin onur tarafındayım.
ben eşime bile sinirlenirdim böyle bir durumda annesiyle konuyu hemen kapatıyor diye.
iki gunde unutulacak mesele mi, gel bizimkilerle vedalaş denecek mesele mi?
bilemedim benim aile çevremde asla olmayacak bir olay çünkü.biz de kadın eşinden boşansa ya da ölse eşi kadın 40 lı yaşlardaysa asla evlenmez erkek arkadaş edinmez ya tek başına ya da çocuklarıyla yaşar gider.genç kızın net merakını biriyle tanışma heyecanını anlarım da evli bir kaynananın anlamak mümkün değil.eşini istemiyorsa boşansın yoluna baksın.ama oğlu için de zor bir durum anne ne de olsa ne zor bir durumvalla kusura bakmasınlar da eşini aldatan kadının yuzune bakmam, bir de kayınvalidem olacak. kayınpeder ortada normal bir yuvası varmış gibi aval aval gezsin ben de kayınvalideye normal davranayım. kocasını aldatan herşeyi yapar.
altın meselesi aklıma bile gelmezdi, çeyrek altınmış.
ben işin onur tarafındayım.
ben eşime bile sinirlenirdim böyle bir durumda annesiyle konuyu hemen kapatıyor diye.
iki gunde unutulacak mesele mi, gel bizimkilerle vedalaş denecek mesele mi?
Anne de ne bileyim, ıkı agladı dıye bu olay burda kalacak dıyıp babası ihanete ugrarken hayatına devam etmesı hicbisey yokmus gibi davranması oglunun bana cok itici geldıbilemedim benim aile çevremde asla olmayacak bir olay çünkü.biz de kadın eşinden boşansa ya da ölse eşi kadın 40 lı yaşlardaysa asla evlenmez erkek arkadaş edinmez ya tek başına ya da çocuklarıyla yaşar gider.genç kızın net merakını biriyle tanışma heyecanını anlarım da evli bir kaynananın anlamak mümkün değil.eşini istemiyorsa boşansın yoluna baksın.ama oğlu için de zor bir durum anne ne de olsa ne zor bir durum
vardır biryerlerde ama insanlar hep başka insanlara göre eş seçtiklerinden karşılaşamıyorlar maalesef.aslında düşünürsek evlerimizin dekorasyonu bile başkalarına beğendirmek için kendi asıl zevkimiz değil kıyafetlerimiz de öyle bulduğumuz eşler bile toplumun onayacağı kişiler genellikle ilk tanışışta hemen ne iş yaptığına ve tipine bakarız iç dünyasını karakterini en en son düşünürüz değil mi?Zaten mükemmel insanlar hep yalnızlar kendi gibi birileri yokk
Eşim İnstagram ve Facebook adresini kapadı bir baktık Facebook açmış eşim hemen aradı bağırdı çağırdı sonra kendi hesap kurup şifrelerini verdi ben geçen gün gördüm bana bildirim gelmiş tanıyor olabileceğin kişiler diye orda kaynanam var ama resim yok sahte bir hesap kullanıyor diye düşünüyorum.Eşimdede akıl yok yaptığı doğru değil bana göre bir kere yapan bir daha yapar.Ya siz ne diyorsunuz eşim erkek kardeşine söyledi ben burda yokum annem sosyal medya kullanmıcak böyle böyle birşey yakaladım diye adam hiçbir tepki vermedi tamam abi dedi ya şaka gibi şok olmuştumAnne de ne bileyim, ıkı agladı dıye bu olay burda kalacak dıyıp babası ihanete ugrarken hayatına devam etmesı hicbisey yokmus gibi davranması oglunun bana cok itici geldı
Gıtsın annesini rezil etsin demiyorum ama bir bedeli olmalı.
Bu insanlar bu kotuluklerı yapma cesaretini burdan alıyor zaten.
Dunyanın en cırkın seyini yapıyor oglu ortuyor, kadının buna devam ettıgınde kalibimi basarım ben. Cunku oglu onu ele vermeyecek rezil olmasınlar diye biliyor.
Bence boyle insanlar dıslanmalı, gormezden gelınmelı.
telefonuna casus program yüklesin kolayca takip ederEşim İnstagram ve Facebook adresini kapadı bir baktık Facebook açmış eşim hemen aradı bağırdı çağırdı sonra kendi hesap kurup şifrelerini verdi ben geçen gün gördüm bana bildirim gelmiş tanıyor olabileceğin kişiler diye orda kaynanam var ama resim yok sahte bir hesap kullanıyor diye düşünüyorum.Eşimdede akıl yok yaptığı doğru değil bana göre bir kere yapan bir daha yapar.Ya siz ne diyorsunuz eşim erkek kardeşine söyledi ben burda yokum annem sosyal medya kullanmıcak böyle böyle birşey yakaladım diye adam hiçbir tepki vermedi tamam abi dedi ya şaka gibi şok olmuştum
Al iste.Eşim İnstagram ve Facebook adresini kapadı bir baktık Facebook açmış eşim hemen aradı bağırdı çağırdı sonra kendi hesap kurup şifrelerini verdi ben geçen gün gördüm bana bildirim gelmiş tanıyor olabileceğin kişiler diye orda kaynanam var ama resim yok sahte bir hesap kullanıyor diye düşünüyorum.Eşimdede akıl yok yaptığı doğru değil bana göre bir kere yapan bir daha yapar.Ya siz ne diyorsunuz eşim erkek kardeşine söyledi ben burda yokum annem sosyal medya kullanmıcak böyle böyle birşey yakaladım diye adam hiçbir tepki vermedi tamam abi dedi ya şaka gibi şok olmuştum
Kaynanasından zaten konu sahıbı de sogumus ve saygı duymuyor
Kayınpederımın yuzune bakamıyorum da diyor ben inanıyorum bakamadıgına.
Kocası susarken kadın kendını öne nasıl atsın yeni evli, onuda anlamak lazım.kı bende yorumumu senın gıbı yaptım altın onemsiz daha onemli olay var diyerek.
Bana sen olsan napardın dedı, bılmıyorum dedım.
Bende sana sorayım sen olsan ne yapardın?
İçine sinmediği için değil kaynanam kayınbabamı aldatıyormuş ve bunun içinde x teyzede var eşimde x bir daha bu eve gelince dedi oda ondan sonra altını bana verdi dedi :) yani vicdan yaptığı için değil.
Ben sana bu konuda katılıyorum, esi yerden goge kadar suclu. Bak kadında devam ediyormus aldatmaya sahte hesaplarla zaten.en azından burda alıntıladığım cevapta yazdığı gibi sonuna gulucuk koyarak anlatmazdım;
ve bunu burda altın meselesi diye anlatmazdım sanki olaydaki önemli yer o gibi.
eşim bunu böyle 2 gunde kabullense ondan da soğurdum ben. aldatmak ya annen başka adamla neler yapıyo...
kayınvalidenin yuzune bile bakmaması için elimden geleni yapardım ama altın meselesinden değil, altın aklıma bile gelmezdi.
bana kalsa ben eşime nedenini söyleme ama kayınpederi al bizim evde yaşasın bir sure de derdim utopik olacak bu forum için ama.
kimsenin şerefi haysiyetiyle böyle oynanmasın.