Eşim ve ihaneti

Onlardan aydınlatıcı bir yontma yöntemi edinemeyeceğimi bildiğimden sizin değerli önerilerinize başvurdum
İroni yapmıştım zaten. Benim bu siteden öğrendiğim birşey varsa o da bir kere aldatanın bir daha yapma ihtimalinin çok yüksek olduğu.
Size burda şöyle cilve yap böyle dişiliğini kullan diyenler de olur ama yaptığını normalleştirmeye çalışan bir adam var karşında

Sen ona söylediğin şeylerden pişman ol ki ihanetini unut diye yapıyor böyle
Ben hakettiğinden fazla bişey söylemedim yaşadığım durumu değerlendirdim ve 9 senede yaptığım fedakarlıkları bi hatasıyla sildiğinden hakaret ettim
Nasıl böylesine vurdumduymaz olabilir insanoğlu hatasız ben, ihanete uğrayan ben, görünürde olmasa da;içi içini yiyen ben ama trip atan,ayrı oturan,ayrı yiyen,ayrı yatan kendisi

Bırak kendi pes etsin. Eğer o kadınla konuşmaya devam etmiyorsa ve pişman olduysa illaki pes edecek.

İşve cilve önerisine gerek yok eksiğim olsa hatasını bastırmak için çata çat saydırırdı bana.ki gerçekten önce kendimi eleştirdim sorguladım hanımlıkta yemekte yatakta kendimi sorguladım bi açığımı görmedim tek açığım maddi anlamda çöktüğümüz için ben tutumluyum o hiç değil.Bunun tabiri caizse dırdırını çok yaparım.Bunu da aldatmak için yeterli sebep olarak görmüyorum yanılıyor muyum????

Aldatmanın geçerli bir sebebi yoktur zaten hatayı kendinizde aramayın lütfen, aldatmak ahlaki bir yoksunluktan gelir..

Bunlar tabiki de aldatma sebebi değil sakın kendini suçlama. Aldatmanın tek sebebi aldatan kişinin karakterindeki eksikliktir bence.

Kesinlikle katılıyorum suçladığım zaten eşim;diğer tarafı sorgulamaya muhatap olmaya bile tenezzül etmedim.Ama onlar da belli paralıya yamanırlar altında porshe varken olmuş olsa otomobiline vuruldu derim de yani iflas bayrağını çektik kendimize hayrımız kalmadıki.e sima da arapların merak saldığı Burak Özçivit değil benim eşim.Çıkarı ne kendi ülkesinde yokmu erkek

Bırak kendi pes etsin. Eğer o kadınla konuşmaya devam etmiyorsa ve pişman olduysa illaki pes edecek.
Hayır konuşmuyor sonraki gün gelen msjlara dönmedi.ve karşıdaki yazmadı.Diğer gelen bayan msjlarına da dönüş yapmıyor onlar da diğerinden farksız tanımadıkları halde yazmak için yazıyorlar sadece ama ne hikmetse dönmedi.bu uslandığının belirtisi mi tabiki değil ama dönmemiş nedense.
Whatsap webde de hareket yok.

madem bosanmayacaksınız neden bıldıgınızı gordugunuzu bellı edıp tartısıyorsunuz
bılıp de ayrılmadıgınızda kendınızı nasıl duruma dusuruyorsunuz farkında mısınız
madem bosanmayacaksınız kurcalamayın gormeyın duymayın bunun baska yolu yok

Belki de oralardan kurtulup burada daha rahat daha özgür yaşamak için eşine sarıyordur . Malum Arap ülkelerinde kadınların durumları ortada , nasıl yaşadıkları da. Sırf vatandaşlık almak , ülkelerinden kurtulmak için yapışanlar da var. Kocandan boşanamıyorsan burnunu iyice sürt yüz verme bırak yemeğine ütüsüne el sürme, çamaşırını kendi yıkasın. Bak nasıl aklı başına geliyor.

Bunlar tabiki de aldatma sebebi değil sakın kendini suçlama. Aldatmanın tek sebebi aldatan kişinin karakterindeki eksikliktir bence.
Evet değil;ama olur ya karısında aradığını bulamayıp başkasının gerek yatağında gerek sözünde tatmin eder kendini.Bu yüzden sorguladım kendimi.Ama kendi ağzıyla eksiğin yok huzurum da yerinde dedi.Bu ne lahana ne perhiz

Kesin kararlıydım 3 maymunu oynayacaktım ama yazışmalarından3 saat sonra bana iltifat etmesini hazmedemedim.iradem dışında dökülüverdi dilimden.

Evet doğru öyle amaçları var örneği abimde yaşandı abimin sırtından geçiniyordu amacı türk vatandaşı olmaktı.Ailecek evlilik onayı vermediğimizden üzüntü bile duymadan bi sonraki aya başka av bulup evlendi.Abim de Algeria dan aylık gidiş dönüş bileti kestiğiyle kaldı ki içten sevmişti ve ciddiydi abim
Ama benim durumum farklı dadandığı kişi evli ona Türk vatandaşlığı kazandıracak biri değil

Aman karısını boşar beni alır diye düşünüyorlar yada biraz para koparırım diyorlar. Bu sitede 3 çocuklu adamı karısından ayırıp kendi evlilik için gün sayanını da gördüm. Bir de utanmadan konu açmıştı buraya .

Aman nerde alsın tepe tepe kullansın keşke beni boşayıp ona gitse.hiç olmazsa boşanmak istiyorum değil;beni boşuyor cümlesiyle aileme gittiğimde bütün imkanları sunarlar bana.

Aman nerde alsın tepe tepe kullansın keşke beni boşayıp ona gitse.hiç olmazsa boşanmak istiyorum değil;beni boşuyor cümlesiyle aileme gittiğimde bütün imkanları sunarlar bana.
Ailen de tuhaf canim. Adam seni aldatınca boşanamıyorsun, ama adam seni boşamak isteyince kabul ediyorlar. Yani sanki erkekler kadının efendisi , kadın da köle zihniyetine sahipler. Çok zor bu aileyle gerçekten. Allah yardımcın olsun güç kuvvet dayanma gücü versin.

Ailem çok iyi çok değerli benim için ben de onlarda kıymetliyim eminim.
Bölge ve toplum bakışı bu hale bürüyor zihniyeti evet insan zinciri kırar ve değiştirir bu zihniyeti ama değişmedi işte.Bu toplumda bu ailede tezat düşüncede benim ama neye yarar.Onaylamadığım evliliği onların zihniyetleri yüzünden yaşamaya devam ediyorum.normal olmadığı halde normalmiş gibi

Haklisin canim eşinin yaptığı gercekten çok iğrenç , insanın içinden de bişey yapmak gelmez artik. Ama aklından çıkarmaya çalış, onla değil çocuklarınla meşgul ol, kendi kendine yaşasın evde ot gibi.

Bunları uyguluyorum;ama yine de bu huyu canımı yakıyor af dileyecekken gönlümü alacakken,böyle ayrı yaşamak sütten çıkmış ak kaşık gibi davranması daha da öfkelendiriyor beni.Ona karşı değil kendi karakterime öfkeleniyorum.

18 yaşında niye evlenilir hiç anlamam ya şunun mantığını açıklayabilecek var mı cidden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…