Eşim ve ihaneti

Ayri odada takıldigina göre zihnen de ,sizden epey ayrı diye düşündüm.Kendini affettirmeye calişmadigina göre.Aşk mesajları son hız devam ediyor olmasın.

Şey duymuştum arap ülkelerinde zina günah olduğu için gecelik nikah mı kıyılıyodu günlük müydü haberlere falan çıkmıştı sanki bi ara
Ama mesajlada aldatma aldatmadır gözünün ucu kaysa aldatmadır bana göre ama bi kere yapan hep yapar çevrem böyle diyosun ya eşin o çevreden çok güç alacak bu bile bida yapacağında ona cesaret verir

Adama bak hem suçlu hem güçlü pişkin herif..

Sonuna kadar süründür alttan alma hatalı sen değilsin.

zina zinadir. Onlar kendilerini aklamak.icin yapiyorlar galiba. Ahahaha ay hic gulecegim yoktu. Gecelik nikah mi yapiyorlarmis. Hay Allahim... Bati iste bundan gelisti...

2. Bi telefon almak cok zor sanki!
Misilleme yapardim ben.. bakalim nasil oluyomus dalga gecmek:)

Edinmeniz gerekiyor demek ki. Ben de sevmem çiftler arasında böyle küçük hesaplar peşine düşülmesini ama eşiniz hak ediyor. Kendiniz için yapmıyorsanız çocuklarınız için yapmaya çalışın.
Ve dediğim gibi mutlaka açıktan devam edin eğitiminize. Bir gün, bugünleri düşünüp "keşke o zaman başlasaydım şimdiye bitmiş olurdu" dersiniz.

Ayri odada takıldigina göre zihnen de ,sizden epey ayrı diye düşündüm.Kendini affettirmeye calişmadigina göre.Aşk mesajları son hız devam ediyor olmasın.
Hayır şu an durum stabil kimseyle mesajlaşmıyor eminim.yurtdışıyla messenger whatsap üzerinden iletişim kuruyor hesapları açık bende yazışmıyor

Denedim yapamadım;ailemin sağladığı maddi desteği dahi gizleyemiyorum.Ondan sakınmıyor esirgemiyorum 1kg altınım vardı benimdi;onu bile verdim

Bosanamazsam boyle yasamaya devam ederdim benim icin bir es asla olamaz mecburiyetler yuzunden evli kalirdim bundan sonra aldatsa aldatmasa bos yapmis yapacagini zaten

Bosanamazsam boyle yasamaya devam ederdim benim icin bir es asla olamaz mecburiyetler yuzunden evli kalirdim bundan sonra aldatsa aldatmasa bos yapmis yapacagini zaten
Bir aydır tam da öyleyim hissiz sevgisiz saygı çerçevesini aşmadan iki yabancı gibi takılıyoruz

Kızımı biraz daha büyütüp başlayacam inşaAllah

Çok basit
Sen de bir instagram vb açıp onla uğrasacaksın sürekli. Alışveriş yapıp makyaj yapacak, kılığına kıyafetine makyajına çok özen gösterip ona hiiiiç pas vermeyeceksin.umursamayacaksin.
Sana dıt dit dır dit mesajlar gelecek. Telefonda konuşup kahkaha atacaksın.

Keşke tuşlu telefon eski güvenimi getirse ama gözüne düşüncelerine de kilit koyamamki
Iki telefon ve iki hat olayina giriliyor yakalaninca. Eve giderken eski telefonla gidiliyor. Diger hat is yerinde ya da arabada kaliyor. Telefon ya da her dakika izlemek cozum degil. Yapan hep yapiyor. Iki secenek var onunuzde kaldirabilecekseniz devam etmek, yapamayacaksaniz bosanmak, kimseyi takmadan....

Artik kendinize yatirim yapin.bir kenara para biriktirin. Mumkunse onu borca sokun. Ev aldirin ya da araba mesela.

Genç arkadaşım siz bu konuda stratejik bir hata yapmışsınız.
Bu tip durumlarda, tepkiniz, boşanmaya kadar gitmeyecekse, bildiğinizi belli etmeyeceksiniz çünkü bilip, aynı evde kalmaya devam edince, erkekler yüzsüzleşiyor.
Yüzleme, yüzsüz edersin diyorum.
Açıkcası eşinizi yontabileceğinizi zannetmiyorum.
Adam sizin maddi olarak ona muhtaç olduğunuzun ve ailenizin düşünce yapısının farkında.
Şu anda da size küsüp, tavır alarak üste çıkıyor çünkü ona göre alt tarafı bir mesajlaşma,
af buyrun, yatıp kalkmadı kadınla.
Politik ve stratejik olmak zorundasınız, tabii eğer boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa.

Artik kendinize yatirim yapin.bir kenara para biriktirin. Mumkunse onu borca sokun. Ev aldirin ya da araba mesela.
Borç mu gırtlağına kadar borç var öyle 20 bin 50 bin de değil 700bin kadar ama gelin görünki bunu da takan dert yapan yine benim.O keyfine bakıyor

zina zinadir. Onlar kendilerini aklamak.icin yapiyorlar galiba. Ahahaha ay hic gulecegim yoktu. Gecelik nikah mi yapiyorlarmis. Hay Allahim... Bati iste bundan gelisti...
Ya ben haberlerde duymuştum o kadar hatırlıyorum
Kadını mağdur etmiyolar sözde yada fuhuşdan yakalanma dertleri yok ne garip bide bizim ülkede olsa töbe yarebbim hergün ne nikahlar döner kimbilir

Kendinize bir ev aldırın mümkünse. Küçükte olsa alsın mutlaka. Kefaret niyetine. Verin sonra kiraya, parasını atın bankaya. Açıktan bi üniversiteye yazılın bu sene, okulu bitirip işe başlayın. İşe başladığınız zamanda boşayın adamı.

Birileri size bakmak yada destek olmak zorunda değil. Yalnız yaşayacaksınız. Demek ki rahat rahat evde oturmamak gerekiyor. Dileseniz 4 üniversite bitirirdiniz 9 senede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…