Eşim ve ihaneti

Neden biliyor musunuz?
Zihniyeti eğer o şekildeyse 1-2 giyilecek bez parçası aklını başına getirmez.
Bozulan gözler değil ki,kendini göstersin..
Bozulan karekter yada zihniyet her neyse.
Ayrıca mutsuz bir kadının karşısında umursamaz bir erkek varsa,mutlu bir kadın asla ilgisini çekmeyecektir.

Güzel giyinme,makyaj süs püs değildir mesele..
Yani en azından erkekler için asla bu böyle değil.
Bu kadar masum değil en azından.

Tuhaf geldi hatasının farkına varmayı vicdanıyla karakteriyle sorgulasın isterim; nefsine dayanamayarak değil
Kusura bakmayında bahsetiginiz o vicdan kocanızda olsaydı okadar suclu oldugu halde size yalvarıp yakarmak yerine gonlunuzu almak yerine odayı ayırmazsı yemegnizden yerdi hatta kendisi yemek yapardı vicdanli olan biri karısını hem aldatıp hem suclu degilmis gibi davranmaz . Sizin kocanız nefsiyle hareket eden biri gibi geldi icin bana sizde kulanın dedim cok sasıracak bisi degil. Hem siz oyle bi cevreniz bar diye ihaneti kabullenmişsnz hemde kocanızın ıhanetinde sonra size kus kalmasına dayanıyorsunuz . Tebrik ederim sizi .

Çok zor..
Kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyor eşiniz.
Bilseydi eyvallahı yok felan olmazdı.
Bilmediği için bu özgüven.
Umuyorum kaybedecek şeyler yapmaz.

Adam hem aldatmıs gemde odayı ayırmıs karısının yaptıgı yemegi yemiyor karısının elini ayagını opecegi yerde ozur dileyecegi yerde . Hem kadın dıyo ki bosanamam ustume kuma gelse sasırmaz bizimlileri . Demek ki bosanamıyo da goz dagı da veremıyo . Arkasında duracak bi aylesi bile yok bu konuda . Hatta yazıstı diye terketigini ogrenirlerse dalga gecerler heralde . Bende madem kocası yanasmıyo buda bakımlı olsun gulup eylensın arkadaslarıyla gorussun kocasına onsuz da mutlu oldugunu gostersin belki aklı basına gelir yapacl bisey yok yanı

Ben aksini söylemedimki zaten eşimdeki o vicdani yönü keşfedemediğim için öyle bi olasılık var mı diye başvurdum buraya.
Yani evet çevre etkenli bi kabulleniş var ama küsen adama napım bıçak mı çekeyip üstüne mi atlayayım....

Çok zor..
Kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyor eşiniz.
Bilseydi eyvallahı yok felan olmazdı.
Bilmediği için bu özgüven.
Umuyorum kaybedecek şeyler yapmaz.
Maddi manevi hep kaybetti pişmanlığı var ama dile dökemiyor.Arabasını sattığına bile pişman ama dile dökemiyor.

Adam size niye kustu? Kendi hatal oldugu halde ? Cok sakinsiniz . Beni anlamadmz sanırım madem bosanamıyosunuz doz dagı da veremiyosunuz .. o halde bakımlı olun arkadaslarınızla gorusun gulup eylenın sanki o umrunuzda degilmiş gibi onsuz da mutlu oldugunızı gosterin sizin o yazıstıgı hanmlardan ne eksiginiz var mesela o zmn kendini yer bensiz de mutlu kayetmekten korkar sizin mutlulugunuzu gordukce cildirir.

Sakin değilim olsam burda dert yanmazdım.Bir aydır bu durumdayım işk günkü kadar öfkeli değilim sadece.
O dediğinizi onun için değil kendim için yapıyorum;onun için yapmam zaten 100m2 evde karşılaşmıyoruz pek.O dışarı çıkmaya hazırlanırken önce davrandım çocukları yanına bırakıp çıktım;paşa paşa çıkmadan oturdu evde.

Huyunda bi yumuşama var şöyleki evin ihtiyaçlarını ben söylerim getirir;tartışmadan sonra bişey istemez oldum ama gözüme girmek için mutfak eksiklerine o baktı aldı.Küsüz ya masraf istesem inadıma yok mok çekeceği yerde itiraz etmeden tm deyip veriyor.Ama ben sözlü pişmanlık istiyorum

Üzüldüm adınıza da sanırım kendi ekonomik bağımsızlığınız yok,ne kadar da çaresizce umarım bu adamdan ve çevrenizden kurtulursunuz.

Üzüldüm adınıza da sanırım kendi ekonomik bağımsızlığınız yok,ne kadar da çaresizce umarım bu adamdan ve çevrenizden kurtulursunuz.
Teşekkür ederim
Evet herşeyin başı ekonomik özgürlük ve tek olmak.İki çocuğun geleceği de söz konusu benim atacağım adımın onların hayatlarını etkilemesi de endişelendiriyor beni

Bu inat değil ki adam sizi sallamıyor,değer vermiyor ,saygı duymuyor.... kocanız tam bir yüzsüz.

Bu inat değil ki adam sizi sallamıyor,değer vermiyor ,saygı duymuyor.... kocanız tam bir yüzsüz.
İnat başka sebebi yok olsa söyler.Ailesinin 33yıldır onu tolere etmesinden her tribini sineye çekmesinden bana da baş kaldırıyor,ailesinden hiç bir birey onun haksızlıklarını ona söylemez bana nutuk okurlar şöyle de böyle diye.Sırf onlarla iletişimi koparacağından cesaretleri yok

Teşekkür ederim
Evet herşeyin başı ekonomik özgürlük ve tek olmak.İki çocuğun geleceği de söz konusu benim atacağım adımın onların hayatlarını etkilemesi de endişelendiriyor beni
Açıkçası çocuklarınız için en önemli şey sağlıklı bir anneleri ve babaları olmaları ve bunun sonucunda huzurlu bir aile ortamı. Fakat siz de farkındasınız ki kocanızdan hiçbir şey olmaz. Bence bazı arkadaşlar demiş bir süre sessiz olun ve kendinizi eğitim olarak geliştirin ve birikim yapıp kaçın bu işkenceden. Kim bilir çocuklarınız ve sizin için daha hayırlıdır çekip gitmek.

Eşiniz anladığım kadarıyla şımartılmış oldukça. Sadece size üzüldüm -tabii iki çocuğa da-

dinmez kuzum kolay kolay bu durumu firsata. cevir derim sadece:) saka bir yana. allah dabir versin. anlamiyorm kadin sadik ur evine bagli olur. erkeekler hemn buna karsiligini boyle veriyor ayiptr asl o kacanin yaptigi ayip o cevredikler aloskin ondan

Zaten esinizden ayrilma niyetinde oldugunuz icin onun soylediklerinin bir onemi yok .

hala konuşuyor olma ihtimali çok çok yüksek.Bu kadar yüksek tavırlar yapması falan hep ondan.Diğer tarafta yani ev dışında ve sizin(aile hayatı) dışınızdaki bireysel hayatı olduğu gibi deam ediyor buradanda kuyruğu dik tutabilecek kendince altı pislik ve ego dolu manevi yönünü tatmin ediyor.yani duygusal olarak size ihtiyacı yok.o sebeple siz birgün gardınızı düşürünceye kadar kesinlikle o adım atmayacak.göreceksiniz bunu...

Amma o kadın olur amma başkaları ,farketmez onun size duygusal bir ihtiyacı yok-yada kalmamış.İhtiyaç duymadığımız şeye hangimiz önem veririz ki..Oda vermiyor. burnu düşse almaz tavrının daha da zirvesini göreceksiniz gibime geliyor.

Canim can cikiyor huy cikmiyor. Ama şole bir dene bakalim o konussa dahi asla konusma ama bunu 1 2 gun degil baya bir surdur.
Ama zor gider o huy ondan belliki zamaninda da cok yapmis. Bir insann neyse odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…