Eşim ve ihaneti

Öyle yapıyorum yemeği kendime göre yapıyorum evi bal dök yala yapıp onun odasının kapısını sadece kapatmakla yetiniyorum çamaşırları ütüsü öylece bekliyor.en son bulaşıklarını toplamadı diye yükselttim sesimi onu da hallediyor artık.
Bugün hazırlandım ve çocuklara ben dışarı çıkacam siz babanızın yanında kalacaksınız bi isteğiniz varmı benden dedim.Babası saçını fönlüyor ve hazırlandığımı görüyordu"oğlum hazırlanın sizi kuzenlerinize bırakacam"dedi.umursamadan çıktım dışarı geldiğimde kızımı uyutmuş oğluyla da oyun oynuyordu.

Beter olsun bolesine evlat yuzude gosterilmemesi gerekiyor ama neyse.
Uzme kendini bosver hersey olcagina varir, rabbim evlatlarina saglik, huzur,mutluluk wersin insallah.

Geldim çünkü aldatildim
Geldim çünkü ben bunu kaldiramadim diyeceksiniz...
Bir kuru özürü de kabul etmeyeceksiniz
Rahatlıkla derim ama dıdısının dıdısından verilecek örneklerle beni yatıştırmaya çalışıp;ben kabul etmiyorum deyince de bana her türlü maddi desteği sağlayabilecek bi ailem olduğu halde biz yokuz dediklerinde ben nasıl faaliyete geçecem kaldıramadığım bu durumun yeni sayfası için

Rahatlıkla derim ama dıdısının dıdısından verilecek örneklerle beni yatıştırmaya çalışıp;ben kabul etmiyorum deyince de bana her türlü maddi desteği sağlayabilecek bi ailem olduğu halde biz yokuz dediklerinde ben nasıl faaliyete geçecem kaldıramadığım bu durumun yeni sayfası için
acilen çalışmanın yollarını bulun bence. ekonomik özgürlüğünüz mutlaka olmalı.o zaman kendinize yeni bir yön çizebilir siniz.

Siz ne kadar ailemin durumunu eşim pek bilmiyor deseniz de eşiniz ailenizin durumunu çok iyi anlamış. Senin onu boşayamayacağını çok iyi biliyor ve bunu da kullanıyor. Yaptığı pisliği neden gidip ailene anlatsın ki? Neden kendini ele versin.

Tuşlu telefon falan da hikaye. Evden dışarı çıktığında kiminle ne yaptığını nereden bileceksin? İsterse telefon kullanmasın. Güven sarsılmış bir kere. İsteyen de her türlü bir yolunu bulur. Kurtulun bu adamdan...
Telefon için zaten yorum bile yapmadım sizinle aynı fikirdeyim.kaldıki iş ortamı öyle rahat ist.un tam da en işlek yerindeki.Ruhum duymadan akşama kadar telefonsuz masa başında oturduğu yerden bile aldatabilir

Beter olsun bolesine evlat yuzude gosterilmemesi gerekiyor ama neyse.
Uzme kendini bosver hersey olcagina varir, rabbim evlatlarina saglik, huzur,mutluluk wersin insallah.
Çok teşekkür ederim uzun bi süre zaten çocuk yapmadım güvensizlikten değil sadece evlilğin rayına oturması ve bu gibi durumlarda çocuklar etkilenmesin diye.ama evliliğimin 6.senesinde çocuk doğurmama rağmen yine bu durumu yaşadım

Çok teşekkür ederim uzun bi süre zaten çocuk yapmadım güvensizlikten değil sadece evlilğin rayına oturması ve bu gibi durumlarda çocuklar etkilenmesin diye.ama evliliğimin 6.senesinde çocuk doğurmama rağmen yine bu durumu yaşadım

Kotu bir durum olmus, ve birdahada cok zor guvenirsiniz artik bitti.
Omur boyu guvenemediginiz ve belkide affedemediginiz bir insanla yasamak cok zor olucak.
Umarm bu surecte bir cikis yolunuz olur da kurtulursunuz.

acilen çalışmanın yollarını bulun bence. ekonomik özgürlüğünüz mutlaka olmalı.o zaman kendinize yeni bir yön çizebilir siniz.
Ama nasıl gerçekten çıkmazdayım.eş kişisi çalışmama karşı aile desteğini sırtlanıp onun düşüncesini değiştireyim desem ailemde de hatta soyumuzda çalışan kadın yok.Ayıpladıklarından kadınlara güvensizliklerinden değil evi erkek geçindirir zihniyette oldukları için

Kotu bir durum olmus, ve birdahada cok zor guvenirsiniz artik bitti.
Omur boyu guvenemediginiz ve belkide affedemediginiz bir insanla yasamak cok zor olucak.
Umarm bu surecte bir cikis yolunuz olur da kurtulursunuz.
Çok zorrrr;kendisini affetirirse bize davranış ve alakasıyla avutmaya çalışacam galiba kendimi.çocuklarına ilgili bi babadır işin garip yönü beni sayar toplumda över toz kondurmaz btün ailesini karşısına alır.girdiğimiz ortamlarda güzelliğimle övünür halbuki ekstra bişeyim de yok yani.Kabullenemediğim de bu; eksiğimi söyle dedim aldatmak için, yazışmak için,bendeki eksiğimi söyle söyleki sana hak verebileyim senin pencerenden bakayım bu duruma dedim.fazlan var eksiğin yok dedi.Gel de kafayı sıyırma

Çok zorrrr;kendisini affetirirse bize davranış ve alakasıyla avutmaya çalışacam galiba kendimi.çocuklarına ilgili bi babadır işin garip yönü beni sayar toplumda över toz kondurmaz btün ailesini karşısına alır.girdiğimiz ortamlarda güzelliğimle övünür halbuki ekstra bişeyim de yok yani.Kabullenemediğim de bu; eksiğimi söyle dedim aldatmak için, yazışmak için,bendeki eksiğimi söyle söyleki sana hak verebileyim senin pencerenden bakayım bu duruma dedim.fazlan var eksiğin yok dedi.Gel de kafayı sıyırma

Sen affetcek gibisinde zaten :)
Ne diyim umarim esinizin akli basina gelirde birdaha boyle birsey yapmaz :sopa:

İlkokul mezunuyum diyorsunuz, buradaki çoğu üniversite mezunundan daha düzgün anlatmışsınız derdinizi.
Tanımadığı etmediği adamla evlenip ertesi gün hamile kalanların aksine, çocuk yapmak için evliliğin oturmasını beklemişsiniz. Belli ki akıllı bir kadınsınız, kendinize güvenin biraz.

Şu an boşanamıyorsanız bile elinizi güçlendirmeye bakın. Eğitiminize devam edin açıktan, para biriktirmeye çalışın. O sırada çocuklar da biraz büyümüş olur. Zamanı geldiğinde dimdik durup "ben bu adamı çekmek istemiyorum artık" diyebilirsiniz böylece.
Çünkü, üzgünüm ama eşiniz aynı haltı bir daha yiyecek. Sizin boşanamayacağınızı bildiği için bu rahatlığı. Artık daha dikkatli olur, ama her yakalandığında da daha pişkin olur. Yaşınız çok genç. Şimdiden planlarınızı yapmaya başlayın. Hiçbir zaman, hiçbir şey için geç değil.

Sen affetcek gibisinde zaten :)
Ne diyim umarim esinizin akli basina gelirde birdaha boyle birsey yapmaz :sopa:
Değilim demiyorum zaten, ama suçluyken bu kadar üstten takılmasına anlam veremiyorum,ben adım atmayacam çok çok kararlıyım.ama bu huyunu nasıl törpüleyebilirim kaçırdığım ihmal ettiğim ayrıntı nerde diye tecrübenizden faydalanmak istedim

İlkokul mezunuyum diyorsunuz, buradaki çoğu üniversite mezunundan daha düzgün anlatmışsınız derdinizi.
Tanımadığı etmediği adamla evlenip ertesi gün hamile kalanların aksine, çocuk yapmak için evliliğin oturmasını beklemişsiniz. Belli ki akıllı bir kadınsınız, kendinize güvenin biraz.

Şu an boşanamıyorsanız bile elinizi güçlendirmeye bakın. Eğitiminize devam edin açıktan, para biriktirmeye çalışın. O sırada çocuklar da biraz büyümüş olur. Zamanı geldiğinde dimdik durup "ben bu adamı çekmek istemiyorum artık" diyebilirsiniz böylece.
Çünkü, üzgünüm ama eşiniz aynı haltı bir daha yiyecek. Sizin boşanamayacağınızı bildiği için bu rahatlığı. Artık daha dikkatli olur, ama her yakalandığında da daha pişkin olur. Yaşınız çok genç. Şimdiden planlarınızı yapmaya başlayın. Hiçbir zaman, hiçbir şey için geç değil.
İnanın düşündüm ve söyledim bu saçmalığına oturuyorsam,yakaladı kavga etti ve oturdu zamanı geldiğinde sebep olmasa da sebep yaratıp boşar ve hayatıma bakarım dedim.bulunmaz hint kumaşı değilsin sensiz daha güzel hayat süreceğim bi şansım da var ama bu yaştaki yavrularımı düşündüğümden burdayım dedim.
Birikim şöyleki benim gizlim yoktur oalnı söylerim gerekince de veririm.bu gizli birikip prensibini edinemedim.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali nasıl da şimdiden ikinci hatasını bekler oldum.öncesi de vardı belki ama hiç şüphe etmedim.müşterileri çok rahattır erkeği türkiyeye aldatma odaklı gelir kadını türk sevgili yapmaya odaklı.buna rağmen gece onlarla takılmalarında şüphe duymadım çünkü öyle bi ortam yoktu Araplar yol yordam bilmediğinden onu çağırır disco ya giderlerdi ama görüntülü konuşurduk.Bayan müşterisi sırf elbise modeli göstermek için elbiseyi askıdan değil de üstünde deneyip dekoltesiyle fotoğraflayıp atmıştı eşime ve silebilecekken saklamamıştı.buna alınganlık yaptığımda bayan müşterisi benimle iletişim kurup o benim kardeşimdir dedi bu nasıl bi kardeşlikse askıdaki elbisenin modelini atmak varken giyip göğüs dekoltesiyle atmak ne zamandan beri kardeşlik bakış açısına girmişse... geçmişi de deşer oldum

Meraba hanımlar ben 27 yaşında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim.
Eşim evine,bana,çocuklarına ilgili bir baba'ydı bir ay öncesine kadar.İşi arap ülkeleriyle sorunum da bu.
Bir ay önce tlf da Algeria dan bi bayanın istek attığını gördüm;eşim bilip bilmeden iş gereği istekleri onaylar,ben de sorun etmem.Ne ara bu samimiyetin kurulduğunu bilmemekle beraber aşk mesajlarını gördüm ve tartıştık.Gerçek duygular barındırmadığını öylesine dalgasına yazıştığını,hata ettiğini beni sevdiğini,istersem artık akıllı tlf dahi kullanmayacağını söyledi.ama benim öfkem dinmedi hakaret ettim.
Bir aydır ayrı odada oturur;yemeğini ayrı yer,ayrı yatar iletişim yok.boşanma gibi bi seçeneğim de yok kuma gelişini bile normal gören bi çevrem var kaldı ki sadece mesajlaşmanın olması boşanma sebebi bile değildir ailem için...
Önerilerinize ihtiyacım var bu herifi nasıl yontabilirim tutumum davranışlarım nasıl olmalı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kumayı bile normal gören çevrene sor istersen onlar aldatan erkeğin nasıl yontulanacağını da biliyorlardır bence.

Ne yazışmışlar ki kadınla ?
Birbirlerine hal hatır sorup sevgilim demiş karşıdaki allah seni bana yazsın demiş.benimki de amin demiş ve 3 günlük bi tanışmada konu buraya kadar varmış yani daha o mesajlarda eşime fotosunu atmış.face de kendi fotosu yok eşim foto istemiş atmış.Dahası eşimin sayfasında oğlumun kızımın resmi de var yani evli olduğunu kabak gibi görüyor karşıdaki

Kumayı bile normal gören çevrene sor istersen onlar aldatan erkeğin nasıl yontulanacağını da biliyorlardır bence.
Onlardan aydınlatıcı bir yontma yöntemi edinemeyeceğimi bildiğimden sizin değerli önerilerinize başvurdum

Tamam gündeme getirmeyeyim yüz göz olmayayım da;hatalı olduğu halde ayrı odada oturmak, pişirdiğim yemekten dahi yemeyip başka yemek hazırlamak,kapıyı çalmak yerine anahtarla girmek...şiştim bu inadından

Sen ona söylediğin şeylerden pişman ol ki ihanetini unut diye yapıyor böyle

Birbirlerine hal hatır sorup sevgilim demiş karşıdaki allah seni bana yazsın demiş.benimki de amin demiş ve 3 günlük bi tanışmada konu buraya kadar varmış yani daha o mesajlarda eşime fotosunu atmış.face de kendi fotosu yok eşim foto istemiş atmış.Dahası eşimin sayfasında oğlumun kızımın resmi de var yani evli olduğunu kabak gibi görüyor karşıdaki
Hayatım onlar için evli olmasının bi önemi var mı sence, bu aralar nedense evli adamlara daha bi merak sardılar Allah ıslah etsin bunları. Hele de evli adamların cebinde 3 kuruş para da gördüler mi tamamdır. Çoluğunu çocuğunu görmezler. Senin kocanda suçun büyüğü, o kadın senin yuvanı çocuklarını düşünmez ama senin kocan düşünmek zorunda. Toplum olarak ahlâkî değerlerimizi kaybettik zaten. Eskiden evli adamlarla yanlış anlaşılmasın diye aynı ortamda bile bulunmaktan utanırdık, samimi olmazdık, mesafe koyardık. İşyerlerinde, eş dost içinde özellikle dikkat ederdik karısı yanlış anlar mi diye , şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil.

X