Eşim ve ihaneti

Kendinize bir ev aldırın mümkünse. Küçükte olsa alsın mutlaka. Kefaret niyetine. Verin sonra kiraya, parasını atın bankaya. Açıktan bi üniversiteye yazılın bu sene, okulu bitirip işe başlayın. İşe başladığınız zamanda boşayın adamı.

Birileri size bakmak yada destek olmak zorunda değil. Yalnız yaşayacaksınız. Demek ki rahat rahat evde oturmamak gerekiyor. Dileseniz 4 üniversite bitirirdiniz 9 senede.
Şimdilik pekte mümkün değil bişey alması;gırtlağına kadar borç batağında ve 4 ev sattık.

Kafayı yememe ramak kaldı galibatlf.da arkadaşıyla görüşüp geliyorum deyip çıktı.Aradan bi saat geçince wp den kayıtlı bi nodan sesli mesaj geldi ve bir kadın,;idrar yolları enfeksiyonu için krem ismi verdi.Bi süre sonra bu sefer de kapı şifresini söyledi.Eşim de kapının açılmadığını söyledi.Yine arap kadın...Bu ne şimdi

Borç mu gırtlağına kadar borç var öyle 20 bin 50 bin de değil 700bin kadar ama gelin görünki bunu da takan dert yapan yine benim.O keyfine bakıyor
Erkekler genelde parasi olunca boyle seyler yaparmis. Sasirdim. Adamin borcu da olsa o parasizlikta baska bir kadinla aldatabiliyor demek ki. Uzuldum. Yapilacak tek sey kendinizi dusunmek bu saatten sonra.

Kafayı yememe ramak kaldı galibatlf.da arkadaşıyla görüşüp geliyorum deyip çıktı.Aradan bi saat geçince wp den kayıtlı bi nodan sesli mesaj geldi ve bir kadın,;idrar yolları enfeksiyonu için krem ismi verdi.Bi süre sonra bu sefer de kapı şifresini söyledi.Eşim de kapının açılmadığını söyledi.Yine arap kadın...Bu ne şimdi
Sizce ne demek ? Sanirim bu sefer alenen aldatılıyorsunuz gibi .idrar yolları falan kapılar adres ne bileyim çok berbat gözüküyor ama siz yinede izlemede kalın isterseniz bir süre daha .ama 1 ay boyunca küs kalan barışmaya cabalamayan esinizden çok olumlu birsey hissedemedim ben Özür dilerim .Keski öyle olmasa ama büyük ihtimal aldatılıyorsunuz. Umarım bir açıklaması vardır

Bosanma seceneginiz yoksa aradaki buzlari eritmekten baska care yok, diger turlu gercekten aldatilabilirsiniz.

Uvvv aldatiliyorsunuz buyuk ihtimal :olamaz:

Keşke burnunu sürtmüş olsam ama tavırlarına bakılacak olursa ben aldatmışım sanki.
Kendini affettireceği yerde ayrı odada oturur yatar oldu.

Niye affettirmeye uğraşsın. Boşanmayacagini kendin soyluyorsun, adam da bunu biliyordur. Eee boşanmayacagina gore eninde sonunda unutucaksin, unutmuş gibi yapacaksin zaten. Ha yine de gelip affettirmeye calisirsa ne ala ama affettirmesine gerek yok.
Boşanma olmayacaksa aldattigini meydana cikartmanin bir alemi yok.
Bu adam 2. Defa aldatsa yine boşanamazsin... Neden tekrar yapmasin zaten.

Yuh dalgasına yazdım ne demek, yüzsüz şey.
Akıllı telefon kullanma artık de sen de, sürtsün burnunu ama artık güven gitti bir kere, Allah yardımcın olsun.
Akıllı telefon kullanmıyorum diyen bazı sahtekarlar da ikinci telefonu alıyor gizli gizli. Evde Tuşlu arabada iş yerinde gayet akıllı telefonlar

Allah cc. yardımcın olsun inşaallah bu durumdan biran önce kurtulursun. Rabbin kocanı ıslah etsin

Meraba hanımlar ben 27 yaşında 9 senelik evli 2 çocuk annesiyim.
Eşim evine,bana,çocuklarına ilgili bir baba'ydı bir ay öncesine kadar.İşi arap ülkeleriyle sorunum da bu.
Bir ay önce tlf da Algeria dan bi bayanın istek attığını gördüm;eşim bilip bilmeden iş gereği istekleri onaylar,ben de sorun etmem.Ne ara bu samimiyetin kurulduğunu bilmemekle beraber aşk mesajlarını gördüm ve tartıştık.Gerçek duygular barındırmadığını öylesine dalgasına yazıştığını,hata ettiğini beni sevdiğini,istersem artık akıllı tlf dahi kullanmayacağını söyledi.ama benim öfkem dinmedi hakaret ettim.
Bir aydır ayrı odada oturur;yemeğini ayrı yer,ayrı yatar iletişim yok.boşanma gibi bi seçeneğim de yok kuma gelişini bile normal gören bi çevrem var kaldı ki sadece mesajlaşmanın olması boşanma sebebi bile değildir ailem için...
Önerilerinize ihtiyacım var bu herifi nasıl yontabilirim tutumum davranışlarım nasıl olmalı.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
O zaman bakmayacaksiniz. Hem telefon karistirip hem ne yapayim diye stres olmaniz abes biraz. Cunku bu adamlar duzelmez ve sizde bir sorun oldugu icin arayis icinde degil. Tamamen kendi egosu ve acgozlulugu yuzunden. Bosanmayacaksaniz uc maymunu oynayacaksiniz baska yolu yok.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Alıntı yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın.
Ailemde kimi değiştireyimki biri değil hepsi hepsi değil yaşadığım yer bu düşüncede ki buna rağmen evi terkedecektim bu iş bitecek beni abimlere bırakacaksın yediğin haltı abime söyleyecek ve defolacaksın dedim.Ama gelmedi
Sizin ayaginiz yok mu? Arabistanda miyiz da otobuse trene kadin yalniz binemiyor mu? Beni suraya gotur ya da su gelsin seni alsin mentalitesinden once siz bi cikin.

Ne kadar da yardımcı olmaya çalışan bir erkek :KK52:
Krem götürüyor bir hastaya. Vayyyy
İdrar yolu için krem olmaz bu arada ama.
Ne yazıyordu mesajda tam olarak? İdrar yolu mu krem mi?

Bence gözünüzle görmeden itham etmeyin adamcağızı. Ne de olsa ilkokul mezunusunuz, çocuklar var, çocuklarınız babaya çok düşkün, arkanızda aileniz yok, elalem ne der vs vs vs. Zaten gözünüzün önünde de sevişmediler. Yok yere YUVA nızı yıkmayın. Yazıktır.

Bence gözünüzle görmeden itham etmeyin adamcağızı. Ne de olsa ilkokul mezunusunuz, çocuklar var, çocuklarınız babaya çok düşkün, arkanızda aileniz yok, elalem ne der vs vs vs. Zaten gözünüzün önünde de sevişmediler. Yok yere YUVA nızı yıkmayın. Yazıktır.

Sesli mesajdı arapça dilinden anladığım kadarıyla enfeksiyon için bi ilaç istedi;krem,fitil herneyse artık

Sesli mesajdı arapça dilinden anladığım kadarıyla enfeksiyon için ilaç istedi.krem,fitil herneyse idrar yolları için bi ilaç adı verdi

X