Eşim ve ihaneti

18 yaşında niye evlenilir hiç anlamam ya şunun mantığını açıklayabilecek var mı cidden merak ediyorum
Sorun 18 yaşında evlenmek değilki çocuk yaşta evlendiysem de o yaşta ihanete uğramadım,çocuk yaşta çocuk doğurmadım.24 yaşıma kadar evcilik oynadım sonra annelik sorumluluğunu üstlendim halihazırda 27 yaşındayım.Eşimin de sıkıntısı karım 18 yaşında çocuk;gelişmedi kadınlık yapamıyor diye aldatmadı
18 yaşında evlenmenin mantığı da yok belki okumama belki hayaller belki yaşadığım kesimde 30 umu bekleseydim de eğitim iş hayatı açısından yol katedemeyeceğimdendir

Aklı sıra üste çıkmaya çalışıyor, suçunu bastırıyor işte. Güya o suçsuz da sen onun günahını almışsın moduna girmiş.

Aldatmanın zaten sebebi olmaz da 18 yaşında test kitaplarıyla haşır neşir olmanız gereken vakitte evlilik kararına nasıl vardınız bunu merak ettim amacım yargılamak da değil çevremde çok fazla var ben 21 yaşındayım mesela asla hazır hissetmiyorum herkes aynı olamaz tabii ki ama 18 de günümüzde gerçekten küçük bi yaş ve evlilik kararı bence hayati bir karar iyi seçimler yapılmadığında da böyle kötü sonuçlara varılabiliyor

Haklısınız da okumadan okul yolu görünmeden test çözsem ne yapacaktım test kitaplarını.

Ama sen bastan yanlis yapmissin bunun sifrelerini alman lazmdi herseyini kontrol altina madem ozur diledi bidaha yapmcam dedi o zmn sifreni ve telefonun sifresi herseyi bilicem bundan sonra bi yanlsni gorsem seni bosamam gebertirim deseydn

Ama sen bastan yanlis yapmissin bunun sifrelerini alman lazmdi herseyini kontrol altina madem ozur diledi bidaha yapmcam dedi o zmn sifreni ve telefonun sifresi herseyi bilicem bundan sonra bi yanlsni gorsem seni bosamam gebertirim deseydn
Söyledim tartıiırken, tamam dedi.Konunun üstünde durmadım o uyurken hepsini kopyaladım aldım bütün hesapları bende açık whatsaptan face messenger kontrol ediyorum.

Teşekkür ederimBilmiyorumki tecrübeli bi hatun çıkar da bi öneri de bulunur diye heveslendim
Size fikir vermeyi desteklemek isteyen mutlaka arkadaşlar olurdu ama eşiniz önce bir yeminler istersen şöyle böyle yaparım demeler.
Sonrasında sizinle aranıza mesafe koyması..

Şuan sizinle mesafeli olmanın ayrı kalmanızın avantajı ile zamanını değerlendiriyor gibi düşünüyorum ben.
Belki de şuan daha rahat konuşuyordur bile..
Üzgünüm böyle hissettim.

Söyledim tartıiırken, tamam dedi.Konunun üstünde durmadım o uyurken hepsini kopyaladım aldım bütün hesapları bende açık whatsaptan face messenger kontrol ediyorum.
Böyle takip v.s kendinizi yormaya üzmeye değer mi?
Eğer devam ediyorsa ve boşanamam gidemem diyorsanız eşinize bildiğinizi gördüğünüzü söylemeyin ki, daha fazla rahat davranmasın.

Harikasınız boyle devam bi yanlısını gorursenz artk yapın yapıcagınızı. Bırak o ozur dilesnnsenden biraz daha bakımlı ol evin icinde guzel elbiseler giy seni gordugunde dayanamasnn yanına gelip ozur dilesin ...

Nasıl anlatsam bilemedimki;bu huyu bu konuya özel değil her konuda ve herkese karşı haksız da olsa trip atan umursamayan hep o oldu.Ve bu huyu maddi manevi bir çok yitirmesine sebep oldu ama vazgeçmiyor.demek istediğim sırf daha rahat konuşmak için bunu yapmıyor amacı o olsa akşama kadar yazışır

T’ye mi alıyorsunuz?
Umarım gerçek düşünceniz değildir..
İdrak edemedim şuan..

Yani bende nasıl desem,
Umursamaz birine nasıl ders verilir ki?
Eşinizi en iyi siz tanırsınız.
Ne bileyim. Kaybetme korkusu var mıdır?
Yoksa sizin gidemeyeceğinizi bilir mi mesela?
Bunun rahatlığı mıdır umursamazlığı?

Böyle takip v.s kendinizi yormaya üzmeye değer mi?
Eğer devam ediyorsa ve boşanamam gidemem diyorsanız eşinize bildiğinizi gördüğünüzü söylemeyin ki, daha fazla rahat davranmasın.
Tekrarlanması durumunda elim güçlenebilir diye düşünüyorum ailemin beni bu kadar değersizleştireceğini düşünmüyorum, ben evime eşime çocuklarıma kendimi adayıp hayat sürüyorsam;mükafatının üst üste sebepsiz aldatma olamayacağını idrak edecek zihniyeti aşılayabileceğimi düşünüyorum o zaman

Aileniz bu durumda arkanızda olursa ne mutlu.
Umarım hiç gerek kalmaz.

T’ye mi alıyorsunuz?
İdrak edemedim şuan..
Gerçekten öneriniz ve doğrunuz bu mu??Hatalı olduğu için değil de sırf görsellik için mi yanaşsın bana bakımlılığım için mi özür dilesin benden

T’ye mi alıyorsunuz?
İdrak edemedim şuan..
Yoo cok ciddiyim madem esiniz haksz oldugu halde trip atan biri . Sizde kozunuzu kulanın işte evde bakımlı falan olun tınlamayın gormezden gelmeyin asırı mutluymus gibi davranın sizii kaybetmekten korksun . Umrunuzda olmadigini gorsun bak nasıl barısmak isticek .. neden idrak edemediniz ki? Nesi ilginc dediklerimin

Hahhh işte ben de 9 yıldır o ince noktayı çözemedim.Merhametlidir üstündeki montu tanımadığına verir momtsuz kalır;ama annesini kaybetmekten korkmaz.Kardeşlerini o büyüttü baba rolündeydi ama eyvallahı yoktur.Beni çocuklarımı sever ama terkedeceğimi dönmeyeceğimi bilse de geri adım atmaz.Hadi çık şu işin içinden

Tuhaf geldi hatasının farkına varmayı vicdanıyla karakteriyle sorgulasın isterim; nefsine dayanamayarak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…