Eşim ve hamileliğim !!!

Hormonlar biz anne adaylarını degiltreblyor canım zaten her kavga tartsma genelde cocuk olunca baslar omemlı olan bunları asabilmek attan alabilmek Bi insan Bi anda değişiyorsa senede Bi sorun var demektir ben herzmam iki taraflı düşünmeyi tercih ederim sende öyle yapmalsın iyi geceler

Madem onun borcu onu borçlarıyla baş başa bırakıp ailenizin evine gitseniz olmaz mı yoksa bu sorunlar yüzünden okulunuzu bitiremeyeceksiniz

işte bu yuzden biseyi zorlada olsa istemiceksin tabiki simdi dersin cocugum bana yuk degil ama bak adam kendini belli etmis zaten keske olmasaydı cocugun belki ayrılıcaktın

simdi o adamla ugras dur bide cocuk vay anam vay

Alış veriş hastalığı sadece bayanlarda olmaz..erkeklerde olabilir..benim çok öncelerden çok bunalimli ruh halim oldu.
O aralar lüzumsuz şeyler alıyordum.
Bunu param olduğundan değil tam tersi
Borçlandıkça borçlanıyordum.. yani kimse kınamasın
.nasıl olur demesin

Çok şükür atlattım

Ben alış verişi duygu boşluğunu değer boşluğunu kapatmak için yapmışım.
Çok şükür eşim okadar iyiki..fakat oğlum canım benim doğdu doğalı hep problemli bir çocuktu.. bir anne olarak çok üzülmek kimseye diyememek bende bir boşluk oluşturmuş.. şimdi çok çok iyiyim..neyse ihtiyacım ona bakıyorum.. dualarla psikologların makale yazı konuşma ne bulduysam okuyarak yol kat ettim..inş eşiniz böyle bir boşluktan bu davranışları yapmıyordur.. yapıyorsa bir an önce fark eder ins

Bipolar gibi...

Esiniz bunalimda..
Birde karniniz iyice buyudugu icin kabullenis asamasinda zorluk cekiyor olabilir mi gorunusunuzu?
Yani itiraf etmeseler de hamile karni adamlara bazen uzaklastirici etki yapiyor.
Bunun disinda o ani para harcamalar filan esinizin icte cok mutsuz oldugunu gosteriyor.
Farketmeden siz ilgisiz davranmis olabilirsiniz o da bu boslugu harcamalarla dolduruyor.
Bebek dogmadan daha cok vakit gecirin evde.
Oyuna oturmasini yalniz kalmasini engelleyin.
Biliyorum siz ilgi bekliyorsunz ama o ogretmen gibi yol gostererek konusmak ise yaramaz.
Onu ne kadar sevdiginizi belirtin bikac kere,bakin nasil yumusuyor.

İnanın hiç ilgisiz değilim hani öyle çok bi kiloda almadım görünümüm değişecek kadar. 5 kilo sadece. Evet; bebeğe adapte olamadığının farkındayım. Zaten zorlamıyorum da sonuçta kolay bir psikoloji değil. Bunlar zamanla düzelecek şeyler. Ama bu borçlar ve dengesizliği ne olucak bilmiyorum.
Çığrından çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…