Esim ve finansal hakkinda.

Yo bence normalsiniz çünkü siz karı kocasınız.

Ben de konu sahibinin akıl sağlığından şüphe etmistim baya
"O kadar detayli anlatiyoruz ona rağmen hala ortak hesap ve esit para koymaktan bahsediyor, Türkçesi mi kıt, kafasi mi basmıyor yoksa zeka sorunu mu var" diyordum ki Allah'tan fake çıktı
37 sayfayi okumaya üşenip ilk 3 sayfa ile idare etmis olan ben, 40tan 55e kadar kahkahalar içinde hatta melz hesabindan yazdığını görünce aha 2.uyelik de varmis diye diye okudum eee ban kacinilmazdi zaten
Yoksa yurtdışında yaşayıp Turkiyeden ev alma hedefi olacak kadar vizyonsuzlugun baska aciklamasi olamazdi

Eşiniz evliliği de finansal ortaklık gibi görüyor galiba. Her ay ortak hesaba aynı miktar para aktarması değişik. Kalan paradan artan birikimi de sizden gizli bir hesapta yaptığına eminim. Alacağı yeni dükkandan gelecek gelirden de siz dolaylı olarak pay kazanacaksınız diye onu da ortak hesaptan almış. Inşallah hayallerini gerçekleştirince sizinle ortaklığını fes etmez

Olup bitenden hiç haberin yok değil miKonu sahibinin evli olmadığı ve 2.hesabı ortaya çıktı.

Evet saf gibi yorum yaptım fake 2. Hesabı gördüm sonradan ama konu da mı fakemis onu anlamadım çok uzun geldi üşendim okumaya :)
Bemim bildiğim zaten adamla evli olmadığı ve buradan millete cevap verirken yanlışlıkla başka bir üyelikle cevap verdiği...hatta o üyeliğin bu mayısta birisi ile tanıştığı ve hoşlandığı yönünde de konusu var . Adamla ne zaman tanıştı,kaynaştı,birlikte yaşamaya başladı, ne ara dükkan almaktan helak oldular bilemiyorum

Ay ne deli deli insanlar var yahu. İnsan ne diye o kadar düşünüp böyle bir konu açar bir de uzun uzun detaylar vermiş, sonra yememiş içmemiş ikinci üyelik almış.ben de her okudugum rakamı 10la çarpıp tl'ye çevirmekle uğraştım boşuna

2.üyeliğindeki konusu da bu..mayıs ayında yeni tanışmış..temmuz ayında (sözüm ona ) evli her ay para saymaktan dükkan almaktan yorulmuş,yıpranmış bir arkadaş olmuş

Eşiniz ailenize değil size sormak zorunda...

2.üyeliğindeki konusu da bu..mayıs ayında yeni tanışmış..temmuz ayında (sözüm ona ) evli her ay para saymaktan dükkan almaktan yorulmuş,yıpranmış bir arkadaş olmuş
Kocasını da aman işte sevgilisini de 32 yaşında diye anlatmamis mi bu konuda? İkisi aynı kişi bence ama aradaki zamanı sallamış herhalde Ay bilemedim valla deli kaynıyor ortalık kimbilir hangi mantıkla yaptı

Samenwonen , Hollanda hükümetinden birlikte yasayan kadının ve erkeğin ayrı ayrı para almasını sağlayan bir ayrıcalık veriyormuş bacılar.

Kesin bilgi.

Samenwonen , Hollanda hükümetinden birlikte yasayan kadının ve erkeğin ayrı ayrı para almasını sağlayan bir ayrıcalık veriyormuş bacılar.

Kesin bilgi.
onu anlatmıştı biliyoruz.ama sonuçta adam evlenmeye layık bulmamış mı bulmamış ben orasına bakarım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…