- 3 Mayıs 2011
- 13.743
- 48.929
- 798
Neguzel anladiniz.
Boşa gereksiz bilgiler öğrendiğimizle kaldıkKoca da yoook, samenwonenda yookk, hiçbirşey yoook.
Avını gözüne gestermiş bir Melz23 ve av olduğunu farkeden ama çaktırmayan zengin koca adayı var ajfjsjjsj.
Sen daha başlamadın mı, ben sosyal medyada felemenkçeyle bir hesap açıp danışmanlık yapmaya başladım bile. Gelsin eurolarBoşa gereksiz bilgiler öğrendiğimizle kaldık
Neyse artık merdiven altı hollandada boşanma danışmanlığı yaparım ben
Bence zengin koca falan da yok . Hepsi hayal ürünü. Farkederseniz konunun basında mal varlıklarını ve aldıkları maaşları ayrıntılarıyla anlatarak başladı . Bu bana biraz saçma geldi ama belki yurtdışında yaşıyor Türkiye’deki insanların durumunu bilmiyor ve safça davranıyor diye düşündüm . Ama şimdi ikinci üyelik tüm hikayeyi çürüttü gibi geliyor …Koca da yoook, samenwonenda yookk, hiçbirşey yoook.
Avını gözüne gestermiş bir Melz23 ve av olduğunu farkeden ama çaktırmayan zengin koca adayı var ajfjsjjsj.
Aaa hangi 2. Üyelik?Bence zengin koca falan da yok . Hepsi hayal ürünü. Farkederseniz konunun basında mal varlıklarını ve aldıkları maaşları ayrıntılarıyla anlatarak başladı . Bu bana biraz saçma geldi ama belki yurtdışında yaşıyor Türkiye’deki insanların durumunu bilmiyor ve safça davranıyor diye düşündüm . Ama şimdi ikinci üyelik tüm hikayeyi çürüttü gibi geliyor …
Sonlara doğru tutarsız konuşmaya başladı zaten, baktı kendi toparlayamıyor destek lazım hemen devreye Melz23 ü soktu.Bence zengin koca falan da yok . Hepsi hayal ürünü. Farkederseniz konunun basında mal varlıklarını ve aldıkları maaşları ayrıntılarıyla anlatarak başladı . Bu bana biraz saçma geldi ama belki yurtdışında yaşıyor Türkiye’deki insanların durumunu bilmiyor ve safça davranıyor diye düşündüm . Ama şimdi ikinci üyelik tüm hikayeyi çürüttü gibi geliyor …
Çocuklarımdan beklediğim zeka;Adam resmen bulmuş yolunu, servet avcılarına kiytiriktan bı düğün yapıp, 4 yılda bir partner değiştirip hizmetini bedavaya gorduruyor, bı de üstune ortak ev alacaz deyip maaşlarını yatırım aracı olarak kullanıyorekşiciler duysa plaket verirler heykeli dikilesi bir adam gerçekten
Diğer cümleyi silseniz de biz sizi yakaladık :)
Melz23 .!.:
Cunku beraber gidiyoruz cogu zaman istanbula. Ailelerimizin coguda orda yasiyor yani bi evimiz olsun.
Aaa hangi 2. Üyelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?