yorumuzun bazi yerlere katiliyorum .
Bence türkcesi yeterli olmadiği için arti düğün ve imam nikahi yapildiği için " evliyiz" sözcüğünü kullanmiş.Yurtdişina böyle sayiliyor,yoksa birine beraber yaşiyoruz nikahsizim çocuğum oldu deyin hakaret işitirsiniz.
Maddi yönden kullanildiğini zanetmiyorum .
Sevgilinin bir nevi güven sorunu olduğu ortada ama bana göre bu konu sahibine kişisel değil .
En iyi arkadaşi olsun babasi olsun güvenemiyor hissi veriyor.
Adam ne yaşamiz bilemeyiz .
Konu sahibi galiba sevgilisinin yeterli acik olmadiğini ve mal varliğini gizlediği için biraz rahatsiz olmuş .
Ayak uyduramadiği için kendini ezik hisetmiş .
Maddi yönden kullanılıyor.
Çünkü o bütün maaşını katıp evine destek olurken adam sadece onun kattığı kadar katıyor. Şöyle düşünün adamın tek yaşarken aylık harcaması mesela 2bin euro
Konu sahibi maaşını aldığı gibi ortsk hesaba atıyor 3bin
Adam atıyor 3bin
İhtiyaçlar aylık giderler 3bin tutuyormuş.
Kalıyor 3bin,bunu da ikiye bölüyorlar 1.5 ona 1.5 adama.
Adam hem 500 euro karda, hemde düzenli bir ev ve seks hayatı var.
Bu yönden düşünün kim kullanılmış oluyor?
Kimse konu sahibini kıskanmadı, kimse konu shaibinin kötülüğünü istemedi.
Herkes adam seni kandırıyor, evlenirdiniz dedi. Adam kendi parasını ayırıyor.
Kendi eşinizle kendinizi düşünün, adam evlilik ortaklıktır, evlenmek istemiyorum deseydi kabul eder miydiniz hayatında olmayı? Siz bütün paranızı verirken o durumu olduğu halde sizden daha az verseydi kabul eder miydiniz? Eşiniz kendisine lüks harcamalar yaparken, siz birşey istediğinizde "ortak hesaptan al, benim hesabıma karışma" dediğinde bozulmaz mıydınız? Sen bana güvenmiyor musun da böyle oyunlara giriyorsun demez miydiniz? Bunları da düşünün, daha dedin düşünün.
Bunun dahası, bu samenwonen içerisinde konu sahibinin sayesinde artan 500 500 aylık biriktirdiği paraları hesaplayın. Adam kendine dükkan alıyor beraber biriktirdikleriyle ama kadının bir hakkı yok, halbuki ikisi çabalıyorlar yemeye gelince adam niye tek? Konu sahibi olmasa o 40bin euroyu da biriktiremezdi ki, çünkü konu shaibi de para katıp onun yükünü hafifletiyor.