- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Maalesef benim de çok ayarım yok, deliriyorum böyle durumlarda her türlü haksızlığı çıkartıyorum bu sefer haklıyken haksız pozisyona düşüyorum gerçi onlar beni hiçbir zaman haklı görmezler de.. yazdıkların o kadar doğru ki işte çoğumuzun yaşadığı hep aynı şeyler ama çözüm ne acaba?valla içim şişti bu bencil erkeklerden. sanki kadınlar ağaç kovuğundan çıkıyor onların aileleri yok. en iyisi benim kocam desem o bile iyi değil bu konuda. bekarken ailesinden bunalıp ayrı eve çıkmaya çalışan insan evlenince birden kıymete binen aile. bizde onun ailesine yakın oturuyoruz. her fırsatta gidiyoruz. benim ailem uzakta. arada gideriz ama yinede her defasında yanlı olduğunu bariz anlıyorum. mesela bizimkiler geliyor bir hafta kalsa annem hemen sanki üzerinden aylar geçmiş gibi özledikler bilmem neler. biz özlenmiyoruz sanki. yani aynı şartlarda benim aileme yakın oturuyor olsak onunkiler dışarda olsa kesinlikle sık görüşme olayına ititraz eder. onun ailesi geldiğinde bizimkiler özledik bir haftadır görmüyoruz deseler demedik laf bırakmaz. yani en iyisi böyleyse diğerleri nasıldır kim bilir. 4 gündür annem bizde bugün kp hemen ofise damladı. dünde kv ve görümcem kızımı habersiz kreşe almaya gitceklermişde işleri varmışmış. öldüler sanki. bu arada önceki sorunlardan ötürü aileleri bir araya getirmiyoruz. yoksa önceden benim tarafımdan kim gelse dakkasında bize damlarlardı. velhasılı Allah kolaylık versin eşin bir çok erkek gibi bencil malesef. bence çocuk falan da düşünme. kavga falan edip kendini de yıpratma. güzelce konuş empati yapmasını tavsiye edip bu bayramı kendi ailenle geçir. resti çek yani ama kibarca
Ben artık boşanmak olarak görüyorum..