- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 133
- 39
- Konu Sahibi Passionatewoman
Böyle insanlar hiç evlenmemeli aslında.Hep ailesiyle yaşamalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinine ailemle vakit geçirmek istediğinizi bayramda 1 gün yetmeyeceğini söyleseniz. Sizi anlar belki.... onun dışında tavrınızı kesin şekilde koymaniz gerekli sürekli sürekli aile ile birlikte vakit geçirmekte olmazArkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 28 yaşında 3,5 senelik evli bir bayanım, çocuk yok.
Eşimle severek evlendik ancak 3,5 senedir eşimle hiç anlaşamıyoruz, sürekli huzursuz bir ev yaşantımız var
En büyük problemlerimizden birisi de eşimin asla vazgeçemediği ailesi, yani kv ve kp.
Her gün iş çıkışı onların yanına gider, beni bilerek onların bulunduğu semte taşıttı, benim kendi ailem çok uzakta, o ailesi ileyken ben hep yalnız kalıyorum bunlar zaten sıradan yaşadığım problemlerim..
Üstüne her bayram birlikte vakit geçiririz, onun annelerini akrabalarını götürürüz, benim ailemle bir gün geçiriyorsak geriye kalan tüm günler onun ailesiyleyiz, bu çok bencilce değil mi sizce?
Bu bayramda da kendilerince plan yapmışlar, uzak şehirdeki bir akrabalarına gidip kalacakmışız, yol masrafları, benzin parası hep bizden.. eşimin annesi babası abisi eltim çocukları yani hep böyle içiçeyiz.. iyi de bende çalışıyorum nefes almaya ihtiyacım var ama bunların bencillikleri yüzünden hiç kendi hayatım olamıyor üstüne üstlük eşim de onlara inanılmaz düşkün asla tek kelime ettirmez, toz kondurmaz..
Ben ciddi ciddi boşanmayı bile düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım ve benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Maalesef evet.. ama bunları nereye kadar çekebilicez biz.. tüm dünya haklı bir tek ben haksızım sanki öyle davranıyorKonusmak cozum degil cunku bu konuda kendilerini oyle sartlamis oluyotlar ki yasamayan bilemez ben hicbir cozum bulamadim tatli tatli konussan da kavga da etsen yok. Butun cirkin sozler rahatlikla soyleniyor yani oturup duzgunce konusma olmuyor maalesef
Zaten bugüne kadar hep dik duramadığım için huzursuzluk olmasın diye alttan aldığım için bu kadar kendini beğenmiş oldublöf yapIyor sen ailen le geçir değerini bilsin annem diye diretemesin dikdur dediği ni yap sonra eve dön bişey olmuck
Ya evet sanki ailesini reddet demisim gibi davraniyor alt tarafi beni mevbur birakma diyrm her haftasonu orda kalmak istiyor bayrami seyrani gectim zaten hafta ici calisiyoruz yemin ederim haftasonu gelmesin die dua eder oldum bi kere bile agzindan bu haftasonu baska bisey yapalim cikmadi. Bosanmak da cesaret istyor cok zor bi karar henuz cesaretim yok sanirim napacagiz biz boyleMaalesef evet.. ama bunları nereye kadar çekebilicez biz.. tüm dünya haklı bir tek ben haksızım sanki öyle davranıyor
Aynı hayatı yaşıyoruz galiba ya yazdıklarında birebir kendimi gördümYa evet sanki ailesini reddet demisim gibi davraniyor alt tarafi beni mevbur birakma diyrm her haftasonu orda kalmak istiyor bayrami seyrani gectim zaten hafta ici calisiyoruz yemin ederim haftasonu gelmesin die dua eder oldum bi kere bile agzindan bu haftasonu baska bisey yapalim cikmadi. Bosanmak da cesaret istyor cok zor bi karar henuz cesaretim yok sanirim napacagiz biz boyle
onların ki aile bizimki değil sanki yazıklar olsun ya bizde ağaç kovuğundan çıkmadıkYa evet sanki ailesini reddet demisim gibi davraniyor alt tarafi beni mevbur birakma diyrm her haftasonu orda kalmak istiyor bayrami seyrani gectim zaten hafta ici calisiyoruz yemin ederim haftasonu gelmesin die dua eder oldum bi kere bile agzindan bu haftasonu baska bisey yapalim cikmadi. Bosanmak da cesaret istyor cok zor bi karar henuz cesaretim yok sanirim napacagiz biz boyle
Ya evet sanki ailesini reddet demisim gibi davraniyor alt tarafi beni mevbur birakma diyrm her haftasonu orda kalmak istiyor bayrami seyrani gectim zaten hafta ici calisiyoruz yemin ederim haftasonu gelmesin die dua eder oldum bi kere bile agzindan bu haftasonu baska bisey yapalim cikmadi. Bosanmak da cesaret istyor cok zor bi karar henuz cesaretim yok sanirim napacagiz biz boyleMaalesef evet.. ama bunları nereye kadar çekebilicez biz.. tüm dünya haklı bir tek ben haksızım sanki öyle davranıyor
Ben normalde formlarda genelde okuyucuyumdur ama senin yazdiklarini gorunce dedim bu senin hayatinin aynisi belki birbirimizi rahatlatabiliriz :) ben bugun tipis tipis geldim gene ailesinin yanina elim kolum bagli kadin olmak ne zor en kral koca bile sindirmeye calisiyor bence ne kadar guclu olursan ol insanin evlilikte eli kolu baglaniyor mecburiyetler cevre baskisi yapmak istemedigin asla yapmam dedigin seyleri yaptiriyor insan bi sersemlesiyor ya yani ben oyle oldum. Bi de var ya aslinda sosyal cevremde cok guclu biriyimdir ama bu konuda istedigimi yapamiyrm isteAynı hayatı yaşıyoruz galiba ya yazdıklarında birebir kendimi gördüm
Ya şoklar içerisinde okuyorum gerçekten Aynı beni anlatıyorsun bende sosyal hayatımda ve karakter olarak güçlü birisiyim ama maalesef konu evlilik olunca elim kolum bağlanıyor .. erkek hakimiyeti olduğu için bu durum böyle işte toplumdan kaynaklı sanırım biz ne yapsak da bu durumlar değişmeyecek ya sinmeyi öğrenicez ya da çekip gidicezYa evet sanki ailesini reddet demisim gibi davraniyor alt tarafi beni mevbur birakma diyrm her haftasonu orda kalmak istiyor bayrami seyrani gectim zaten hafta ici calisiyoruz yemin ederim haftasonu gelmesin die dua eder oldum bi kere bile agzindan bu haftasonu baska bisey yapalim cikmadi. Bosanmak da cesaret istyor cok zor bi karar henuz cesaretim yok sanirim napacagiz biz boyle
Ben normalde formlarda genelde okuyucuyumdur ama senin yazdiklarini gorunce dedim bu senin hayatinin aynisi belki birbirimizi rahatlatabiliriz :) ben bugun tipis tipis geldim gene ailesinin yanina elim kolum bagli kadin olmak ne zor en kral koca bile sindirmeye calisiyor bence ne kadar guclu olursan ol insanin evlilikte eli kolu baglaniyor mecburiyetler cevre baskisi yapmak istemedigin asla yapmam dedigin seyleri yaptiriyor insan bi sersemlesiyor ya yani ben oyle oldum. Bi de var ya aslinda sosyal cevremde cok guclu biriyimdir ama bu konuda istedigimi yapamiyrm iste
Ah canimm. Evliligimin ilk gununden beri cok badire atlattik. Vajinismusla basladi ilk geceden. Ne yaptim? Kitap aldim, okudum. Baktim olmaz boyle tek basima yapamicam dedim. Kitabi yazan doktora gittim tedavi oldum. 1. Ayimiz boyle gecti.
Esim yatagimizda uyumak istemezdi. Her gun annesinin evine giderdik abartmiyorum her gun. Allah yuzume bakti da ailesi memlekete tatile gitti. O ara adami koltuklardan toplayip yataga getirdim kac kere.
Sonra acayip kusme huyu vardi, gunlerce. Baktim sen misin kusen. Ondan evvel ben kustum. Ondan evvel ben koltuga tasindim. Baksin, iyi oluyor muymus?
Bence iki kisinin arasindaki problemler cok guzel cozulmeli. Cunku zaten aile bireylerinden kaynaklanan sorunlar yetip artiyor... Oraya hic girmiyorum.
Ama ne? İki kisinin disindakilerden kaynaklanan sorunlarla bas edebilmek icin kendi aramizdakileri cozerken daha fedakar olmaliyiz. Tabi mutlu olmak istiyorsak.
Tabi ki herkesin esi uzlasmaz. İnatlasabilir, adam zaten huzur vermiyor olabilir. Ben konusulabilecek kisilerden bahsediyorum. Yani cozumu olan seyleri cozelim elimizdeyse diyorum. Yoksa adam hanzoysa kimsenin elinden bir sey gelmez.
Ya da erkegin hayatini yasayabilen kadinlar da var. O da bir kategori...
ya ben istesem toparlarım, çok da yapıcı olurum huzurlu mutlu oluruz ama birsüre.. sonra yine bu bencillikler, aynı kısır döngü.. ve hep kendimden vererek nereye kadar gider bu evlilik onu bilmiyorum işte..
benim eşim asla hatasını anlayamayan, hatayı kendinde göremeyen bir insan.. bu yüzden hiçbir zaman sorunlarımıza kalıcı çözümler bulamıyoruz
hep veren tarafın benim olmam gerekiyor..
Haklisiniz tabiki ama sahsen ben onu da denedim yani nasil anlatilir bilemiyorum ama olmuyor iste gitmeme sebeplerini asla kabullenmiyorlar istedigin gibi soyle ister kavgayla ister guzellikle anlamiyorlar. Sacmalik ya valla tuhaf bi ego savasina donuyor durum sonra bi bakmissin gene boyun egmissin tipis tipis gitmissin boyle boyle ogrenecegiz heralde ne yapmamiz gerektigini. He bu arada gitmesen ne olacak bosayacak mi diyorsunuz ya bosamaz elime buyuk bi koz vermis olurum sonra basima kakar durur. Bosanmaktan sahsen ben korkuyrm henuz cesaretim yokNiye bu kadar kendinizi şartlandırıyosunuz hanımlar, gitmicem ben her sene aynı terane, sıkıldım, benim de ailem var, sen kendi ailene, ben kendi aileme, bu tatilde dinlenicem, gidersek sadece 2 gün v.s v.s demek bu kadar zor mu? Derseniz ne olur mesela, adam boşar mı? Boşarsa, boşasın böyle esaretli hayat mı olur, lütfen önce kendinize biraz saygınız olsun, sindirdikçe sindirmişler, üzülüyorum böyle okudukça.... eş merkezli hayat mı olur? Ben ne olacağım, geçip gidiyor yıllar, bu günler bir daha gelmeyecek, bir yerde dur diyin artık, hele ki her haftasonu kalmaya gitmek filan