• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve en yakın arkadaşım arasında kaldım bir akıl verin 🙏🏻 #arkadaş #dost #eş #aradakaldım

El kaldırma öfke sorunundan dolayı çok pişman bana el kaldırınca kolumu sıktı itti çok öfkelendim görüşmek istemedim konustık sonra tedavi göreceğini söyledi sözünde De durdu. Dün psikoloğa gittik ilk seansa. Öfke kontrol sorunum var el kaldırmam büyük hata yapmamalıydım şiddetin küçüğü büyüğü olmaz dedi ve görüştüler devam edecek tedaviye
Kandirma kendini lutfen ne olursa olsun yapmamaliydi.senin gozunu boyamak icin psikologa gidiyor.evliyken yapsa neyse gitsin tedavi olsun derdik ama daha evli degilsin ne mecburiyetin var ona

40 gün kalaya kadar keşke ayrılsaydınız ama şimdi de geç değil. Ailenize cok kavga ettiğinizi söylersiniz akrabalara da olmadı falan diye üstü kapalı konuşursunuz,ayrılırsınız. Cok müdahaleci ve baskıcı anladığım kadariyla ,böyle bir insani ne zamana kadar idare edeceksiniz .Başınızı yakmayın.
Ailem olur geçer düzelir evlilik öncesi herkes sorun Yaşar bi kereden bi şey olmaz bi daha yaparsa biz müdahale ederiz dövmek sayılmaz kolunu sıkmıs ne var sanki kafasında

El kaldırma öfke sorunundan dolayı çok pişman bana el kaldırınca kolumu sıktı itti çok öfkelendim görüşmek istemedim konustık sonra tedavi göreceğini söyledi sözünde De durdu. Dün psikoloğa gittik ilk seansa. Öfke kontrol sorunum var el kaldırmam büyük hata yapmamalıydım şiddetin küçüğü büyüğü olmaz dedi ve görüştüler devam edecek tedaviye

Kusura bakmada ama tedaviyi başarılı bir şekilde tamamlamadan evlenmek rus ruletden farksız, farkındamısınız? Bende bir süre bazı Problemlerden dolayı tedavi oldum. Hop diye geçmiyor. Mücadele gerektirir. Birde en azından zararım tek kendimdeydi. Büyük risk alıyorsunuz şimdi evlendirerek. Ilk seansa herkes gider. Gerisini getirir inşallah

Ailem olur geçer düzelir evlilik öncesi herkes sorun Yaşar bi kereden bi şey olmaz bi daha yaparsa biz müdahale ederiz dövmek sayılmaz kolunu sıkmıs ne var sanki kafasında

Böyle ailen olduğu için çok üzgünüm. Ailen oldugu icin ve Mune abladan ban yememek için küfür etmek istemiyorum, ama Allah aileni islah etsin diyorum sadece. 5 senedir evliyim. Eşim bırak kolumu sıkmayı, sesini bile yükseltmemistir. Böyle erkekler varken, şiddet gösterenle evlenme

Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin 🙏🏻
Nefreti ediyorum ya böyle adamlardan bize hayatı zindan ediyorlar

Arkadaşlar merhaba. Benim bir derdim var ne olur bir yardım edin. 25 yaşındayım Nişanlıyım yaklaşık 40 gün sonra düğünüm var. Nişanlım çok fazla kıskanç. Ben çok sosyal aktif ve çok çevresi olan bir insandım. Benim ailem nişanlım ve nişanlımın ailesi daha tutucu yapıdalar. Ben çok fazla hayatımdan taviz verdim evleniyorum yuva kuruyorum diyerek. Çok yakın iki kız arkadaşım var . Biri yaklaşık 15 yıldır hayatımda biri çocukluk arkadaşım. Nişanlım onların Hayat tarzının düşüncelerinin giyimlerinin vs bizim aile yapılarımıza uygun olmadığı gerekçesi ile onlarla görüşmemi istemiyor. Biri zaten yurt dışında biride burda ama en son 3,4 ay önce gördüm. Nişanlım şimdi böyle evlendikten sonra çok daha az görüşeceksin sadece telefonda falan Görüşürsün diyor. Nişanlımla çok problem yaşadık bana el kaldırdığı da oldu çok üzdü çok yıprattı beni. Arkadaşlarım ayrıl diyor. Biz hep arkandayız diyor ki olurlar da çok iyi biliyorum. Ne zaman bir derdim olsa başım sıkıssa bu yaşa kadar ilk koşan onlar oldu ailemden çok onlar bana destek oldu hayatımın her anında. Şimdi onlardan kopmak bana çok ağır geliyor . Arkadaşların mı yuvan mı ben mi diyor bana ne yapayım yardım edin 🙏🏻

Bu forumda o kadar çok böyle bir konu varki. Biraz açıp bakın o el kaldırmalar daha sonrasında ne boyutlara geliyor. Hep böyle başlar sen şimdi o beni çok seviyor diye düşünüyorsundur. Aç oku gerçek yaşanmış hikayeleri. Yazık 5 yıl sonra kocam beni öldürmek istedi ne yapmam lazım diye konu açmanı istemem.

Adam sizi dövmeye kalkıyor, kiminle görüşeceğinize karışıyor, "onlar mı ben mi" diyerek sizi tehdit ediyor...
Daha saymadığınız neler var Allah bilir.
Küfür de ediyor mu mesela? Böyle adamlar "aile yipimiz" diye bik bik eder, elin kızları hakkında ileri geri konuşur ama eşlerine de ana avrat düz giderler çünkü.

Bir erkekten ayrılmanız için daha ne olması lazım? İlla tutup ikiye mi ayırsın sizi?
Ve bütün bunlar düğüne 40 gün kala mı aklınıza geldi?

Benim kına gecemde ve düğün günümde bende önce bir gelinin saçı yapıldı. Gelin ve annesi durmadan damatdan şikayet ettiler. Kızı dövüyormus da. Kuaför olan bayan "ama siz daha evlenmediniz. Adamdan ayrilabilir" dedi. ikiside "yooo. Ortaya çıkıldı bir kere. Hersey hazir" diye kabul etmedi. Kız şiddet göreceğini bile bile evlendi. Düğün günü tek derdi "salonda en güzeli ben olayliyim" di. Sizde galiba o kafa yapidasiniz. Nisanliniz sizi özgür insan yerine koymuyor bile ama EVLENIYORSUNUZ değil mi. Kafalar şahane. Düğün için saç modelinizi seçtiniz mi? Açık mi, topuz mu?

Adam hep kafasına vurmuş galiba.
3.'ye hamileyken "ama iyiyken çok iyi" diye avutur artık kendini.

kesinlikle Nişanlını tercih et
Seni arkadaşlarından bile kıskanacak kadar çok seven, sevgisinden döven adamı neden bırakasınki.
Zor bulunur böylesi lütfen dört elle sarıl, çünkü çok seviyor seni.
Çok mutlu bir gelecek sizi bekliyor.

Akşam akşam, tövbe estağfurullah ya.
#allah #akıl #fikir #verirmiki

:KK70: :KK200:

Evlendikten sonra kimseyle görüştürmez böyle bir kişi. Belli ki zindan edecek size bu hayatı çok üzüldüm çünkü böyle insanlar gördüm etrafımda akrabalarımın eşleri neler neler çektirdiler. Baba evlerine yollamadılar. Biri kanser oldu diğeri boşandı.😢

Back