- 5 Eylül 2016
- 385
- 286
Merhaba bayanlar ilk defa konu açıyorum dogru yeremi açtım bilmiyorum. 9 aylık evliyim eşim işinde gücünde karakteri cok düzgün cok iyi bi insan. Eşim daha once evlenmis boşanmış 3 sene evli kalmış yani evlilikte ve cinsellikte yeni degil tecrubeli diyebiliriz. Ama erken boşalma problemi var ilk aylar önemsememistim düzelir demistim ama 9 ay icinde duzelen hic birsey yok. Ona gayet sakin bir dille hic kırıcı olmadan anlayışla arastırıp ogrendigim şeyleri soyluyorum ama umrunda olmuyor. Tam boşalacakken kafanda baska şeyler düşün ay sonu ödemelerin düşün, en son ne yemek yedigini, is yerinde olanlari vs. buna benzer şeyler getir aklına kafani dagit diyorum ama diyorki ben iliskiye girerken baska bisey dusunemiyorum diyor. Başka arastirip ogrendigim tavsiyelerde bulundugum zamanda biliyorum askım biliyorum deyip kestirip atıyor konusmamin devamını getirmeme izin vermiyor.Biliyorum diyor fakat uygulamıyor bende o incinmesin diye bisey demiyorum. 2. yede iliskiye girsek erken boşalıyo ve bana soruyo sen boşalmadın dimi diyo bende hayır boşalmadım diyorum 3. ye beraber olmak istersek sertleşme problemi oluyo o yüzden olmuyo. Ben artik iliskiye girmek istememeye basladim sogumaktan korkuyorum lutfen yardim edin tesekkur ederim