Eee bazi konular tartismaya açık degildir dar bakmak gerekir.Bu konu hassas konu ve yasak bakis acisidir bu varsin bu dünya onlarin olsun bize iki cihan yetmez mi diyenlerdenim.
Merhaba kızlar. Moralim o kadar bozuk ki. 38 gündür adetim gecikti, gögüslerim de ağrı var sürekli halsizlik ben de şüphelendim acaba hamilemiyim diye tabi test yapmadım daha dereyi görmeden de paçayı sıvazlamak istemiyorum. korunuyoruz ama içe boşalmama şeklinde işte. Az önce eşime dedim ki hayırlısı elbette ama istemiyorum şuanda hamilelik eşim de bana inşaallah değilsindir, inşaallah hiç hamile olmazsın demesin mi nasıl moralim bozuldu ağladım bu kadar da odunluk olmaz ama ya... Yeni düğün yaptık borçlarımız var her ay sonu ucu ucuna yetiştiriyoruz. Ve ben kendisine defalarca şimdilik çocuk istemiyorum hem kendim de o cesareti görmüyorum hem de çocuğumu borç harç içinde yetiştirmek istemiyorum dedim. O da bi tutturmuş çocuk nasibiyle gelir diye ablaları da aynı şekilde bozuk plak gibi bebek nasibiyle gelir diyor ben de amenna ama zaman değişti başkalarının yaşantı tarzı beni ilgilendirmez diyorum ama bunun üstüne eşim bana inşaallah olmaz diyor nasıl üzüldüm ya
Yasak derken dini içerikli din konuları yasağı kastetmiştim.Saçma konusuda sizin düşünceniz saygı duyuyorum.Iste bu "sizin icin" yasak bakış acisi gerektiren bir konu olabilir, tartismaya acik olmayabilir onu soyluyorum ben de.
Kendi icinizde dininize yakistirdiginiz yasakli bakis acinizdan bahsetmedim "dar bakis" derken. Sizin bu sekilde yaklastiginiz bir seyin baska insanlar batıl inanc oldugunu dusunuyor bunun farkina varmaniz lazım diyorum. Bu yuzden mantikli bi cercevede gelisen bir tartismada kitap söyle yaziyo ac oku demek sacma kaliyor.
marilyn monroe,
Kitapta da yazar okumanizi tavsiye ederim. Ben her disinin ne zaman hamile kalacağını bilirim.Bu bellidir der..Yani ister en saglam sistem guvenli sistemle korun sadece Allah istedigi müddetçe hamile kalinir onun dedigi günde ve vakti saate..
Olcakla ölceğe çare bulunmaz.Bazen her ne kadar tedbiri alırsan al başına geleceklere engel olamıyor insan ,kaderinde ne varsa kaşığına o geliyor.Bu dediğin ölüm içinde geçerli, o zaman kimse can güvenliği için tedbir önlem almasın...
Sen tedbirini alırsın sonucunu Allah a bırakırsın...
Kader kısmet işini bizim kadar yanlış algılayan bir toplum var mı acaba?
Merhaba kızlar. Moralim o kadar bozuk ki. 38 gündür adetim gecikti, gögüslerim de ağrı var sürekli halsizlik ben de şüphelendim acaba hamilemiyim diye tabi test yapmadım daha dereyi görmeden de paçayı sıvazlamak istemiyorum. korunuyoruz ama içe boşalmama şeklinde işte. Az önce eşime dedim ki hayırlısı elbette ama istemiyorum şuanda hamilelik eşim de bana inşaallah değilsindir, inşaallah hiç hamile olmazsın demesin mi nasıl moralim bozuldu ağladım bu kadar da odunluk olmaz ama ya... Yeni düğün yaptık borçlarımız var her ay sonu ucu ucuna yetiştiriyoruz. Ve ben kendisine defalarca şimdilik çocuk istemiyorum hem kendim de o cesareti görmüyorum hem de çocuğumu borç harç içinde yetiştirmek istemiyorum dedim. O da bi tutturmuş çocuk nasibiyle gelir diye ablaları da aynı şekilde bozuk plak gibi bebek nasibiyle gelir diyor ben de amenna ama zaman değişti başkalarının yaşantı tarzı beni ilgilendirmez diyorum ama bunun üstüne eşim bana inşaallah olmaz diyor nasıl üzüldüm ya
Olcakla ölceğe çare bulunmaz.Bazen her ne kadar tedbiri alırsan al başına geleceklere engel olamıyor insan ,kaderinde ne varsa kaşığına o geliyor.
Bu örnek zaten başka bir rahatsızlığı yoksa kesin hamileevet orası öyle de bu örnekte tedbir alınmamış zaten.
kızlar hamileyim ayyy çok farklı duygular içerisindeyim eşimin yüzünden gülücükler eksik olmuyor 9 günlük bebeğim ultrasyonda görünce kalbim çok farklı oldu mutlu oldum anlamadım nasıl birşey bu böyle
9 günlük bebek ULTRASYONDA nasıl görünür?kızlar hamileyim ayyy çok farklı duygular içerisindeyim eşimin yüzünden gülücükler eksik olmuyor 9 günlük bebeğim ultrasyonda görünce kalbim çok farklı oldu mutlu oldum anlamadım nasıl birşey bu böyle
Ilginc 9 günlük belli olmuş 38 gün neden adet olmamıs sin bir aylık falan olmasi gerekmiyor miDoktor öyle dedi hatta ultrasyon resmi verdi ve gebelik testi yaptım çıktı
Doktor öyle dedi hatta ultrasyon resmi verdi ve gebelik testi yaptım çıktı
Haydi hayırlısı olsun gözün aydın inşallah herşey değişir ve umduğun mutluluğu yakalarsın.kızlar hamileyim ayyy çok farklı duygular içerisindeyim eşimin yüzünden gülücükler eksik olmuyor 9 günlük bebeğim ultrasyonda görünce kalbim çok farklı oldu mutlu oldum anlamadım nasıl birşey bu böyle
9 günlük bebek ULTRASYONDA nasıl görünür?
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
Bir aylık felandır 9 günlük olmaz.Hadi hayırlısı haftayada kalp atışı için çağırmıştır.İlk defa hamile kalıyorum arkadaşlar doktor öyle dedi testte yaptım çıktı bu yani bilmiyorum ben kaç gün sonra belli olur haftaya cumaya tekrar gideceğim
İlk defa hamile kalıyorum arkadaşlar doktor öyle dedi testte yaptım çıktı bu yani bilmiyorum ben kaç gün sonra belli olur haftaya cumaya tekrar gideceğim[/QUOs
son adet tarihine göre hesaplanıyor, yani 38 günlük bebiş 9 günlük değil. dr neden öle dedi anlamadım, zaten belli olmuş artık,ultrason resmini yolla istersen, orda yazar tarihler, bakarız. 1 hafta sonra da kalp atışı duyulur, duyuldu mu yoksa?