Eşim ve bebek

Eee bazi konular tartismaya açık degildir dar bakmak gerekir.Bu konu hassas konu ve yasak bakis acisidir bu varsin bu dünya onlarin olsun bize iki cihan yetmez mi diyenlerdenim.

Iste bu "sizin icin" yasak bakış acisi gerektiren bir konu olabilir, tartismaya acik olmayabilir onu soyluyorum ben de.

Kendi icinizde dininize yakistirdiginiz yasakli bakis acinizdan bahsetmedim "dar bakis" derken. Sizin bu sekilde yaklastiginiz bir seyin baska insanlar batıl inanc oldugunu dusunuyor bunun farkina varmaniz lazım diyorum. Bu yuzden mantikli bi cercevede gelisen bir tartismada kitap söyle yaziyo ac oku demek sacma kaliyor.

eşin sana kırıldığı için öyle demiş belli ki.
siz hamile olmaktan korkunca böyle bir tepki vermiş.
bence de çocuk için çok erken olmuş size

Yasak derken dini içerikli din konuları yasağı kastetmiştim.Saçma konusuda sizin düşünceniz saygı duyuyorum.

Bu dediğin ölüm içinde geçerli, o zaman kimse can güvenliği için tedbir önlem almasın...

Sen tedbirini alırsın sonucunu Allah a bırakırsın...

Kader kısmet işini bizim kadar yanlış algılayan bir toplum var mı acaba?

Olcakla ölceğe çare bulunmaz.Bazen her ne kadar tedbiri alırsan al başına geleceklere engel olamıyor insan ,kaderinde ne varsa kaşığına o geliyor.

Daha düzgün yöntemlerle korunsaydınız keşke.

Dereyi görmeden paçayı sıvamazlık etmiyim demişsiniz ama şu anda ediyosunuz gidin bi test yaptırın

kızlar hamileyim ayyy çok farklı duygular içerisindeyim eşimin yüzünden gülücükler eksik olmuyor 9 günlük bebeğim ultrasyonda görünce kalbim çok farklı oldu mutlu oldum anlamadım nasıl birşey bu böyle

tebrikler..hayırlı olsunnn :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah

9 günlük bebek ULTRASYONDA nasıl görünür?
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON
ULTRASYON

Doktor öyle dedi hatta ultrasyon resmi verdi ve gebelik testi yaptım çıktı

Haydi hayırlısı olsun gözün aydın inşallah herşey değişir ve umduğun mutluluğu yakalarsın.

İlk defa hamile kalıyorum arkadaşlar doktor öyle dedi testte yaptım çıktı bu yani bilmiyorum ben kaç gün sonra belli olur haftaya cumaya tekrar gideceğim

İlk defa hamile kalıyorum arkadaşlar doktor öyle dedi testte yaptım çıktı bu yani bilmiyorum ben kaç gün sonra belli olur haftaya cumaya tekrar gideceğim
Bir aylık felandır 9 günlük olmaz.Hadi hayırlısı haftayada kalp atışı için çağırmıştır.

38 günlük çılgın regl gecikmesinden sonra görünen bebek 9 günlük olmaz, yaklaşık 6 haftalık olur.o da ultrasonda kese şeklinde görülebilir.
aslında konu sahibinin ilk sayfadaki yorumlarına bakınca bir hayli gerilip coşmak için yorum yazacakken hamile olduğunu görüp vazgeçtim.
bebek istemediğiniz halde korunmadan ilişkiye girip sahip olduğunuz bu gebelik umarım sizi çok mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…