Son 3 aydır 32 gün sonra adet oluyordum prolaktin tedavisi gördüm ben de umursamadım açıkcası38 gün geçmiş neyi bekliyosun ki
Bizimki istemiyo geçen hafta spiral takalım korkuyorum dedim o da tamam dedi ama hadi hastaneye gidelim deyince hep kaçamak yaptıMevsim geçişi bir kaç konu öncesinde de vardı
Önce bir test yapın sonra düşünürsünüz
Bir de madem çocuk istemiyorsunuz korunun
Prezarvatifi eşim istemez diyorsanız alın hapı için
Bu yaşadığınız stres o haplardan daha zararlı
sağlık ihmale gelmez aman diyim yarın gidip önce kan testi yaptır .Belki başka bi sorun vardır erken tedavi olman gerekebilirSon 3 aydır 32 gün sonra adet oluyordum prolaktin tedavisi gördüm ben de umursamadım açıkcası
inşaallah hiç hamile olmazsın demesin mi
Siz korunmak istemeyen biriyle geri cekilme yontemi kullanarak korunuyorsunuz. Ikinizin karari korunmak uzerine degil bebek yapmak uzerine olmus anlasilan.Son adetimin üzerinden 38 gün geçti, haklısınız istemiyorsan neden korunmuyorsun demekte ama eşim yanaşmıyor ben de ikimizin kararı olsun istiyorum ama o da korunmaktan hep kaçıyor
Spiral taktırmak için eşinizle gitmenize gerek yok, tek başınıza gidebilirsiniz.Bizimki istemiyo geçen hafta spiral takalım korkuyorum dedim o da tamam dedi ama hadi hastaneye gidelim deyince hep kaçamak yaptı
siz korunun o zaman. korunma yöntemlerinin çoğu kadınların uygulayabileceği yöntemler zaten. bide geri çekilme hem bir korunma yöntemi değil hemde yani açık olacak ama çok zevk alamıyordurki.Son adetimin üzerinden 38 gün geçti, haklısınız istemiyorsan neden korunmuyorsun demekte ama eşim yanaşmıyor ben de ikimizin kararı olsun istiyorum ama o da korunmaktan hep kaçıyor
Konuştum çok konuştum ama eşim istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum istemezse spiral takılsın kalk hastaneye gidelim diyom anlamıyo yanaşmıuoesin cocuk istemiyor demekki..
keske evlenmeden önce ne istedikleriniz veya istemedikleriniz hakkinda konussaydiniz
Ben tek taraflı değil çift taraflı birlikte karar alalım istiyorum bizim ki sinirleniyo hemen.Spiral taktırmak için eşinizle gitmenize gerek yok, tek başınıza gidebilirsiniz.
Ayrıca bebek istemiyorsanız korunun(kaçıncı kez söyleniyor bilmiyorum).
Ayrıca spiral doğurmamış kadınlara takılıyor mu? Ben takılmıyor biliyordum, yanlışım var o zaman.