Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablalarina hic laf dusmez, esinle verecegib bi karar.. herkes az haddi bilsin ya..Merhaba kızlar. Moralim o kadar bozuk ki. 38 gündür adetim gecikti, gögüslerim de ağrı var sürekli halsizlik ben de şüphelendim acaba hamilemiyim diye tabi test yapmadım daha dereyi görmeden de paçayı sıvazlamak istemiyorum. korunuyoruz ama içe boşalmama şeklinde işte. Az önce eşime dedim ki hayırlısı elbette ama istemiyorum şuanda hamilelik eşim de bana inşaallah değilsindir, inşaallah hiç hamile olmazsın demesin mi nasıl moralim bozuldu ağladım bu kadar da odunluk olmaz ama ya... Yeni düğün yaptık borçlarımız var her ay sonu ucu ucuna yetiştiriyoruz. Ve ben kendisine defalarca şimdilik çocuk istemiyorum hem kendim de o cesareti görmüyorum hem de çocuğumu borç harç içinde yetiştirmek istemiyorum dedim. O da bi tutturmuş çocuk nasibiyle gelir diye ablaları da aynı şekilde bozuk plak gibi bebek nasibiyle gelir diyor ben de amenna ama zaman değişti başkalarının yaşantı tarzı beni ilgilendirmez diyorum ama bunun üstüne eşim bana inşaallah olmaz diyor nasıl üzüldüm ya
ultrason görüntüsünü paylaşabilirmisiniz?İlk defa hamile kalıyorum arkadaşlar doktor öyle dedi testte yaptım çıktı bu yani bilmiyorum ben kaç gün sonra belli olur haftaya cumaya tekrar gideceğim
Tek başınıza hastaneye gidemiyor musunuz.Bizimki istemiyo geçen hafta spiral takalım korkuyorum dedim o da tamam dedi ama hadi hastaneye gidelim deyince hep kaçamak yaptı
38 gün geçmişse son adet tarihine göre bebek 5 haftalik falan olmali. 9 gün kismini konu sahibi yanliş anlamiş olabilir.
Allah tamamına erdirsin cnm demekki eşin istiyormuş boşuna üzülmüş kuruntu yapmışsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺kızlar hamileyim ayyy çok farklı duygular içerisindeyim eşimin yüzünden gülücükler eksik olmuyor 9 günlük bebeğim ultrasyonda görünce kalbim çok farklı oldu mutlu oldum anlamadım nasıl birşey bu böyle