A ayfures Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Eylül 2024 1 1 41 10 Eylül 2024 Konu Sahibi ayfures #1 Eşim benim yanımda baska kadınlara imrenerek bakıyor.bu beni incitiyor.neden yapıyorsun diye sorduğumda hayvan gibi saldırıyor.bağırıyor beni rezil ediyor yapmadığim söylemediğim kelimeler ile beni ezmeye calışıyor
Eşim benim yanımda baska kadınlara imrenerek bakıyor.bu beni incitiyor.neden yapıyorsun diye sorduğumda hayvan gibi saldırıyor.bağırıyor beni rezil ediyor yapmadığim söylemediğim kelimeler ile beni ezmeye calışıyor
Pittik Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 3.040 2.689 10 Eylül 2024 Konu Sahibi ayfures #2 Evlilik kumar gibi. Risk alıp evleniyoruz. Seni de böylesi bulmuş. Geçmiş olsun
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.914 12.098 10 Eylül 2024 Konu Sahibi ayfures #3 ayfures .!.: Eşim benim yanımda baska kadınlara imrenerek bakıyor.bu beni incitiyor.neden yapıyorsun diye sorduğumda hayvan gibi saldırıyor.bağırıyor beni rezil ediyor yapmadığim söylemediğim kelimeler ile beni ezmeye calışıyor Genişletmek için tıkla... Ne eksik acaba cözüm icin sizce? Bana sanki bir avukat bu isi cözer gibi geldi.
ayfures .!.: Eşim benim yanımda baska kadınlara imrenerek bakıyor.bu beni incitiyor.neden yapıyorsun diye sorduğumda hayvan gibi saldırıyor.bağırıyor beni rezil ediyor yapmadığim söylemediğim kelimeler ile beni ezmeye calışıyor Genişletmek için tıkla... Ne eksik acaba cözüm icin sizce? Bana sanki bir avukat bu isi cözer gibi geldi.
elifizmir35 Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey Pro Üye 13 Eylül 2023 862 666 13 Eylül 2024 Konu Sahibi ayfures #4 Bunun bir çok sebebi olabilir. Buraya yazdıklarınızdan ve verdiğiniz bilgilerden yola çıkmak zor. Yaşlarınız nedir ? Kaç yıldır evlisiniz ? Görücü usulü ile mi evlendiniz ? Gibi gibi ...........
Bunun bir çok sebebi olabilir. Buraya yazdıklarınızdan ve verdiğiniz bilgilerden yola çıkmak zor. Yaşlarınız nedir ? Kaç yıldır evlisiniz ? Görücü usulü ile mi evlendiniz ? Gibi gibi ...........