- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
Oruç başına vurmuştur belki yani normalde böyle degilse aklıma sadece bu ihtimal geliyor bazen insanı etkiliyor oruç bugün sabah eşim bişey söyledi algılamakta zorlandım mesela gerçekten dedigi şeyi anlayamadım uykusuz ve açım bana bişey deme kafam durdu bugün dedim güldü o da ve normalde oruç beni böyle etkilemez ama bu yıl daha bunalmış ve agresif hissediyorum bazen ters oldugum oluyo yani belki kocan da bu yüzden böyledir her zaman böyle davranmıyor bu ilkse büyütme ama hatasını anlamadan da onunla iletişim kurma haksız oldugunu kabul etsinayyynen öyle ben de onu diyorum normalde gayet güzel konuşuyor mesela Pazar günü maç izlemek istedi elimi aldı canım cocuklarla maç izlemek isteriz sorun olur mu senin için? Bende tabi izle sorun yok dedim o da saygılı bir şekilde tamam canım teşekkür ederim anlayışın için ben de gönlüm rahatlıyla gönderdim hiç sorun yoktu mutluydum eşim beni sayıyor benim sözüm geçiyor kırmamaya çalişiyor. Bugun bu neydi ya
Geç gelirim bugun. Sahura kalırım.
Beni boğmanı istemiyorum.
Pardon?? Kiminle konuşuyor bu adam farkında değil herhalde ben bu uslupta konuşsaydım..biz kızlarla gidiyoruz. Geç döneceğim. Tartışılmaz yani. Tepkisi acaba ne olurdu aaaaa harikaaa süüpeerr iyi eğlenciler
Egosu çök büyükGerçekten arkadaşlarıyla mı peki ya bundan emin misiniz yani? Tamam kişisel alanına sosyal hayatına müdahaleye izin vermiyor olabilir diyelim hadi tavrıda asabi diyelim kabul edilebilir değil bunlar ama neyse bir insan karısınıda bu kadar kolay şekilde üzülmeyin ama kenara atıyorsa sevgisinden de şüphelenirim e lafta seven adamlar aldatıyor sevmeyen neler yapmaz bu kadar kolay size nasıl ayrılabilirsin diyor anlayamıyorum.
Adam açık açık düşüncesini söylemiş, gerisi size kalmış. Ben beğenmedim size karşı tavrını, üslubunu. Evlilik de yeni çok. Ben olsam dışarda olduğu günler bende dışarı çıkardım ( arkadaşınız yoksa önce sosyalleşmek lazım ), ona da eve geçeceğin zaman beni de al beraber geçelim derdim.Yapamıyorsan-ayrılalım diyor
Ama siz zıt biri değilsiniz ki ego inat edinsin size karşı. Siz böyle biri değilkende bu tutumu sergilemesi rest çekmesi falan çok yersiz gerek yok yani e bir zahmette tatlı dilini esirgemesin siz böyleyken.Egosu çök büyük
Öyle düşünmüyor tabi ki de..ayrılmak ta istemiyor. Açıkcası ben ayrılma yoluna girdim birkaç ay once baya ciddiydi, şöyle soyleyim kaporamı verdim yeni ev buldum. Kontrat imzalayacağım günde beni durdurdu neyse…onu konuşmak istemiyorum ayrılmak kolay değil tabi ki de ama özgürlük onun için çök önemli bir de örnek arkadaşı var , evli, işte karısı buna izin veriyor benimki de diyor ee o veriyorsa benim karım niye bunu kabul edemiyor
Çök saçma işte
Eşim egolu ve inatçı. Üzülür kaybetmek istemez ama onun inandığı ve istediği şeylerden vazgeçemez
Eşinize karşı başta anlayişli davranmissiniz aslinda. Bu durum eşinizin sizin iyi niyetinizi suistimal etmesinden kaynaklaniyor. Bana sorarsaniz eğer alip karsiniza o anlayana kadar kavga etmeden, sakince neler hissettiğinizi ve empati kurmasi gerektiğini anlatin. Sesini yukseltse dahi tatli konusmaya guzel seyler soylemeye gayret edin. Cunku ne yazik ki bazen her şey inada binebiliyor ve iş büyüyor. Bir sure sonra anlayis gosterecegine eminim.Herkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs
En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.
Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.
Evli barklı adamın sahur yapmak için başka yerde ne işi var ya? Evi yok mu,evinde yapsın sahuru. Dışarıda sahur yapmak demek eve gelmemek demek resmen. Ayrıca şu lafları,ben istediğimi yaparım üslubuda çok çirkin. Beni bir başıma bırakan,asarım keserim tavrında olan kocayı ne yapayım ben? Ayrılık kelimesini ağza almakta bu kadar kolay olmamalı ya. Hiç güven verici bir profil değil.Bana diyor ki hiç kimse karışamaz. Ben kılıbık gibi karıdan izin almayacağım sahura gitmek için mesela vs vs. Evet haber veririm gerekirse gitmeyeceğim ama buna BEN karar vereceğim.
Yapamıyorsan-ayrılalım diyor
Eşiniz tam dayaklık, tavayı alacan kafasına kafasına vuracan, bazen beynının pekmezinı akıtacaksın ki dili uzamasınHerkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs
En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.
Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.
Aslında flört döneminde belli olur bu işler.Dün sahur yapmamış eve 1’de döndü gece ayrı yattı ama sabah baktım sahur evde yaptı. Bana günaydın yok hiç bir şey yok yokum gibi davrandı işe gitti ben de hiç bir şey demedim . Aramıyor iletişim yok . Bugun iftara gelecek gelmeyecek herhalde. Harika bir evlilik…
Ben eşlerin birbirinin hayatına, aktivitelerine, gezmelerine karışıp özgürlüğünün kısıtlanmasına karşıyım normalde. Ama sizin eşiniz kendisini gerçekten bekar sanıyor. Ve üslubu çok çirkin. En rahatsız edici tarafı istediğim yaparım, giderim sen karışamazsın diyerek size yol vermesi. Resmen boşan istersen sıkıntı yok diyor. Ben kabul etmezdim şahsen. Sizde bu şekilde sık sık eve gelmeyin, geç dönün nereye kadar? Arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz çok doğal dediğim gibi seyahat edilir, iftar için her gün olmasa da arada bir araya gelinir ama eşiniz ipin ucunu kaçırmış :)Herkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
bu adamin iplerini elinize almaniz gerek. Nasil yaparsiniz bilmiyorum kocanizi en iyi siz tanirsiniz. öyle kavgayla triple cezalandirmayla yola getiremezsiniz böyle birini onu söyliyim. Evden gitme eve almama gibi yollara basvurmayin daha kötü olur inatci birine de benziyorBana diyor ki hiç kimse karışamaz. Ben kılıbık gibi karıdan izin almayacağım sahura gitmek için mesela vs vs. Evet haber veririm gerekirse gitmeyeceğim ama buna BEN karar vereceğim.
Yapamıyorsan-ayrılalım diyor
Harika bir evlilik…