Eşim ve arkadaşları

Adam çok saygısız ve sevgisiz. İnsan eşiyle öyle konuşur mu?

Haftada 3 çıkar, 5 çıkar ben bilemem herkesin evliliği farklı. Ben hiç hoşlanmam öyle dışarıda eşsiz takılan insanları.

Ama eşin karakter olarak sıkıntılı bence.

Adam çok saygısız ve sevgisiz. İnsan eşiyle öyle konuşur mu?

Haftada 3 çıkar, 5 çıkar ben bilemem herkesin evliliği farklı. Ben hiç hoşlanmam öyle dışarıda eşsiz takılan insanları.

Ama eşin karakter olarak sıkıntılı bence.

Diyor ki, seninle de vakit geçiriyorum, yani Pazar günü mesela birlikteyiz. Hafta içi de öyle işlerini bitirip eve dönüyor, sadece işte Pazartesi ve Cuma oturuyorum hem iş konuşuyorum hem de sohbet ediyoruz zaten işimi 7-8 gibi bitirip 4-5 saat arkadaşlarla oturmak suç mu diyor. Tamam işte pes ettim hadi….otur dinlen…ama rica ettim NORMAL haber ver biraz yumuşak davran biraz tatlı dilini kullan tabi ki sen gidersin Sahura , kimse seni zorla evde tutturamaz ama “geç doneceğim. Sahura kalacağım” ve “aşkım, bugun sahura kalırım ben, olur mu? Haberleşiriz sen de git arkadaşınla görüş tatlı gönderiyim sana ” gibi… fark var galiba

Esinizin yetisdigi cevrede bu durum normal mi görülüyor? Mesela bizim cevrede erkekler yemegi yer kahveye gider gece 12-1'e kadar. Kadınlar da gün gibi birbirine giderler. Bizim oranın normali budur. Esiniz de oyle bir ortamdan mı geldi?
Esinizin tavrı cok kaba. 2 gun disarda olmasindan daha buyuk bir probleminiz var. O da esiniz sizi vazgecilebilir goruyor. Giderse gitsin modunda. Bu cok daha vahim. Sizi kaybetmemek gibi bir derdi yok.

Diyor ki, seninle de vakit geçiriyorum, yani Pazar günü mesela birlikteyiz. Hafta içi de öyle işlerini bitirip eve dönüyor, sadece işte Pazartesi ve Cuma oturuyorum hem iş konuşuyorum hem de sohbet ediyoruz zaten işimi 7-8 gibi bitirip 4-5 saat arkadaşlarla oturmak suç mu diyor. Tamam işte pes ettim hadi….otur dinlen…ama rica ettim NORMAL haber ver biraz yumuşak davran biraz tatlı dilini kullan tabi ki sen gidersin Sahura , kimse seni zorla evde tutturamaz ama “geç doneceğim. Sahura kalacağım” ve “aşkım, bugun sahura kalırım ben, olur mu? Haberleşiriz sen de git arkadaşınla görüş tatlı gönderiyim sana ” gibi… fark var galiba
Herkesin evliliği farklı.
Ben olsam bu evliliğe devam edemem.

Hem ayrı takılacak hem de kaba davranacak.

Bekar olarak istediği hayatı sürdürebilir bence herkes. Evliliğin sorumluluğunu alamıyorsa adliye çok yakın.

Herkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs

En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.

Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.
seninki yalnız yaşamaya devam ediyor bunu anladım. benimkide ilk ayda baktim haftasonu arkadaşlarla kahveye takılıyor.eeee dedim ben niye evlendim yalnız yalnız oturmak içinmi evi beklemek içinmi dedim giderim annemin evine .tamm özürdilerim dedi bi daha gitmedi. sizinki sizi ev arkadaşı olarak görüyor. ailen arkanda durursa 2 hafta yalniz kalsın bakalım

Herkese merhaba, bugun eşimle ciddi bir kavga ettik. Önceden şunu demek isterim, haftanın iki günü işten sonra eşim dışarda. Pazartesi ve Cuma günleri arkadaşlarla ofisini kapatıp ya maç izliyorlar ya da iş konuşuyorlar çay içiyorlar. Saat 12:30 / bir gibi eve dönüyor. Daha geçen sene evlendik bir yıl bile doldurmadık, ilk zamanlar ben çök kavga ederdim sonra alıştım anlaştık izin verdim yani. Ama rica ettim haber ver dedim, çök geç dönme lütfen.. neyse oyle yaşıyoruz. Ben sorunu çıkartmıyorum ama, tabi ki bazen takılırım bazen rahatsız hissediyorum bu durumdan dolayı. Bugun eşim diyor ki Cuma ya, ben bugun geç gelirim. Normalde işte 12:30 / birde dönüyor..ben de diyorum kaçta yani? O da geç eee ne oldu? Sinirli böyle, ben de sinirli olmaya başladım bir şey demedim sustum ama trip attım. O da dozunu yukseldi diyor ki İftara kalırım belki sahur da yaparım. Ben de diyorum sabah dönersin yani? O da evet aynen sabah dönerim bunu ben karar vereceğim sana haber veriyorum ben de dedim hayır oyle uslupla sen benimle konuşamazsın o diyor Ramazan başladı sahıra gitmek gayet doğal giderim yaparım istersem sen karışamazsın dedi kısaca.
Ben de patladım dedim hayır öyle bir şey olmayacak kafana gore hareket ediyorsun sen zaten yeterince özgürlüğü alıyorsun evli adam haftanın iki günü resmen dışarda kaç erkek bunu yapabilir? Vs vs

En son dedim ben bunu kabul etmeyeceğimi dedim o da diyor ben hiç kimseden izin almam be yaparsan yap ama hızlı kararını al ben ikilerle yaşamam ben de tamam dedim en hızlı bir şekilde bunu çözeceğim ve çıktım evden.

Kim haklı kızlar? Sahura gidiyormuş geç dönecekmiş isterse erken isterse geç ne isterse bir tek o karar verecek bana sekretere gibi haber veriyor.
Madem kimseye hesap vermeyecek kafasına göre yaşayacak o zaman neden biriyle hayatı paylaşmaya kalkmış???Eşin haksız tabi.Sen de o zaman ona ben şuraya gidiyorum byee de çık git😑 Hiç bir şeyi danışma o başka sen başka hayat yaşa arada bir evde buluşun falan.Olmaz öyle kendine çeki düzen verip evlendiğinin farkında olması lazım.Ara sıra olabilecek şeyleri sürekli hale getirirse göze batar.Ona bunları anlat.Kavga etme,kendini yıpratma belli ki adam durumunun farkında değil.

Herkes sen de çık demiş de dışarıya çıkmayı seven bir adam eşine karışmaz ki. Aksine işine gelir. Ona da müdahale etme şansı kalmasın diye.

Kendince skor eşitler.

Ben asla kabul etmem. Kabul etmeyeceğimi bildiği için de eşim gitme izni bile isteyemez. Oldu da beni ezip giderse ben de sahıra giderim bu kadar basit. Sizin evde onu bekleyeceğinizi biliyor içi rahat. Kavga etmeden çıkın gezin iftar yapın sen yoksun nasılsa diyerek bakın nasıl dönüyor. Hep iç rahatlığından bunlar. Resmen ayrılmayacağınızı bildiği için hızlı karar al diyor. Yaşı kaç bilmiyorum ama dışarıya doymadan evlenmiş belli ki sizin hayatınızı karartmış

Ben de gayet mutluyum evde o yokken gerçekten..ya dizi izlerim ya da ailemi ararım arkadaşımı ararım sorun yok zaten ben de 6-7 gibi dönüyorum yemek yapıyorum, vakit geçiyor işte. Sadece ben zaten sana (ona) anlayışı gösteriyorum kabul ettim iki gün dışardasın bari adam gibi davran abartma oyle kötü niyetle kullanma işte. Sahura kalıyormuş bana haber veriyor. Ben köpek miyim eş miyim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim💕
ailesiyle aranız nasıldır yakındalar mı?
o gideceği gün sakince sizde onlara gitseniz
x yok sıkıldım bende size geldim vs
babası falan kızar belki
işe yaramışlığı var da :)

ailesiyle aranız nasıldır yakındalar mı?
o gideceği gün sakince sizde onlara gitseniz
x yok sıkıldım bende size geldim vs
babası falan kızar belki
işe yaramışlığı var da :)
Ailesiyle iyi aramız çök iyi..biliyorlar..daha önce paylaştım çök büyük bir sıkıntı bu durumda görmüyorlar. Evet babası dedi sen oğlum kafana göre davranamazsın o da diyor ki ben karımız zaten ihmal etmiyorum ama kendime vakit de harcamak istiyorum evet biraz geç dönüyorum ama biz iş adamıyız geç bitiyor işlerim trafik var vs. Yani ben bu şekilde rahatlıyorum
Babası bir şey diyemedi

Eşim 33 yaşındayken evlendik. başta öyle gezmek istedi. evlemeseydin, gezeceğin kadar gezmişsin demiştim... ergen gibi geç saatlere kadar dışarda arkadaşlarla bulunmak bana gereksiz geliyor...

Ailesiyle iyi aramız çök iyi..biliyorlar..daha önce paylaştım çök büyük bir sıkıntı bu durumda görmüyorlar. Evet babası dedi sen oğlum kafana göre davranamazsın o da diyor ki ben karımız zaten ihmal etmiyorum ama kendime vakit de harcamak istiyorum evet biraz geç dönüyorum ama biz iş adamıyız geç bitiyor işlerim trafik var vs. Yani ben bu şekilde rahatlıyorum
Babası bir şey diyemedi
haftada 2 neyse çıksın hadi diyelim de
sahura kadar kalmak nedir ne saçma
valla inşallah çözersiniz bu durumu

Eşim 33 yaşındayken evlendik. başta öyle gezmek istedi. evlemeseydin, gezeceğin kadar gezmişsin demiştim... ergen gibi geç saatlere kadar dışarda arkadaşlarla bulunmak bana gereksiz geliyor...
Benim eşim de 32 yaşında…
Evet biz bunu konuştuk kaççç kere anlattım ama diyor ki ben gezmiyorum ki biz işlerimiz bitirip ofiste oturuyoruz sadece yemek soyluyoruz çay içiyoruz maç izliyoruz sohbet ediyoruz zaten işlerim 7-8 gibi bitiyor, işte 12:30 eve donuyorum yani toplam max 4 saat . 4 saat için mi laf yapıyorsun? Pazar zaten birlikteyiz diğer günler de öyle ne kaybettin sen

Ben de işte pes ettim tamam dedim hadi görüş otur ama insan gibi haber vermek …bu üslupla “Ben geç döneceğim” sahura kalacağım. Yani resmen sekreterim ben bana haber veriyor yani benimle istişare bile yapmıyor belki ben rahatsızım yok bu SAHUR anlamadın mı

Erkekler neden böyle ya

Evli olunca dışarıda yalnız takılamazsın diye bir şey yok. Bütün sorun siz de bu şekilde çıkabiliyor musunuz,çıkamıyor musunuz? Sonuçta eşit şartlarda yaşamalıyız,eşinizin arkadaşlarıyla çıkmaya hakkı varsa sizin de var. Neden evde oturup koca bekliyorsunuz ki? Siz de çıkın sosyalleşin

Son düzenleme:

Hafta içi vs gitmesi geç gelmesi sahur falan sıkıntı degil olabilir bunlar ama sizi takmıyor oluşu kendi keyfinde herşey benim istedigim gibi olur diyip sizi saymaması problem yani benim eşimde böyle arkadaşları ile takılır haftada 1 yara 2 gün ama asla böyle bir uslup kabul edemem ben gideceği zaman ben gidiyim mi sıkıntı olur mu senin için der bende izin veririm yani yeri geliyor hafta sonu arkadaşları ile gidiyo başka şehire motor turu yapıyorlar kamp yapıyorlar evlilik sürekli dip dibe olmaz eşi olmadan çıkamaz demek degil bana kalırsa kendine özel anlar yaşıyor olmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve evliliğe de olumlu yansıyor onun için çok sıkmayın ama size karşı böyle de konuşamasın saygı duyması gerekir

Bana diyor ki hiç kimse karışamaz. Ben kılıbık gibi karıdan izin almayacağım sahura gitmek için mesela vs vs. Evet haber veririm gerekirse gitmeyeceğim ama buna BEN karar vereceğim.
Yapamıyorsan-ayrılalım diyor
yapamıyorum ayrilcam zaten hödük oğlu hödük de

Hafta içi vs gitmesi geç gelmesi sahur falan sıkıntı degil olabilir bunlar ama sizi takmıyor oluşu kendi keyfinde herşey benim istedigim gibi olur diyip sizi saymaması problem yani benim eşimde böyle arkadaşları ile takılır haftada 1 yara 2 gün ama asla böyle bir uslup kabul edemem ben gideceği zaman ben gidiyim mi sıkıntı olur mu senin için der bende izin veririm yani yeri geliyor hafta sonu arkadaşları ile gidiyo başka şehire motor turu yapıyorlar kamp yapıyorlar evlilik sürekli dip dibe olmaz eşi olmadan çıkamaz demek degil bana kalırsa kendine özel anlar yaşıyor olmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve evliliğe de olumlu yansıyor onun için çok sıkmayın ama size karşı böyle de konuşamasın saygı duyması gerek in
Hafta içi vs gitmesi geç gelmesi sahur falan sıkıntı degil olabilir bunlar ama sizi takmıyor oluşu kendi keyfinde herşey benim istedigim gibi olur diyip sizi saymaması problem yani benim eşimde böyle arkadaşları ile takılır haftada 1 yara 2 gün ama asla böyle bir uslup kabul edemem ben gideceği zaman ben gidiyim mi sıkıntı olur mu senin için der bende izin veririm yani yeri geliyor hafta sonu arkadaşları ile gidiyo başka şehire motor turu yapıyorlar kamp yapıyorlar evlilik sürekli dip dibe olmaz eşi olmadan çıkamaz demek degil bana kalırsa kendine özel anlar yaşıyor olmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve evliliğe de olumlu yansıyor onun için çok sıkmayın ama size karşı böyle de konuşamasın saygı duyması
Hafta içi vs gitmesi geç gelmesi sahur falan sıkıntı degil olabilir bunlar ama sizi takmıyor oluşu kendi keyfinde herşey benim istedigim gibi olur diyip sizi saymaması problem yani benim eşimde böyle arkadaşları ile takılır haftada 1 yara 2 gün ama asla böyle bir uslup kabul edemem ben gideceği zaman ben gidiyim mi sıkıntı olur mu senin için der bende izin veririm yani yeri geliyor hafta sonu arkadaşları ile gidiyo başka şehire motor turu yapıyorlar kamp yapıyorlar evlilik sürekli dip dibe olmaz eşi olmadan çıkamaz demek degil bana kalırsa kendine özel anlar yaşıyor olmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve evliliğe de olumlu yansıyor onun için çok sıkmayın ama size karşı böyle de konuşamasın saygı duyması gerekir
ayyynen öyle ben de onu diyorum normalde gayet güzel konuşuyor mesela Pazar günü maç izlemek istedi elimi aldı canım cocuklarla maç izlemek isteriz sorun olur mu senin için? Bende tabi izle sorun yok dedim o da saygılı bir şekilde tamam canım teşekkür ederim anlayışın için ben de gönlüm rahatlıyla gönderdim hiç sorun yoktu mutluydum eşim beni sayıyor benim sözüm geçiyor kırmamaya çalişiyor. Bugun bu neydi ya
Geç gelirim bugun. Sahura kalırım.
Beni boğmanı istemiyorum.

Pardon?? Kiminle konuşuyor bu adam farkında değil herhalde ben bu uslupta konuşsaydım..biz kızlarla gidiyoruz. Geç döneceğim. Tartışılmaz yani. Tepkisi acaba ne olurdu aaaaa harikaaa süüpeerr iyi eğlenciler

Gerçekten arkadaşlarıyla mı peki ya bundan emin misiniz yani? Tamam kişisel alanına sosyal hayatına müdahaleye izin vermiyor olabilir diyelim hadi tavrıda asabi diyelim kabul edilebilir değil bunlar ama neyse bir insan karısınıda bu kadar kolay şekilde üzülmeyin ama kenara atıyorsa sevgisinden de şüphelenirim e lafta seven adamlar aldatıyor sevmeyen neler yapmaz bu kadar kolay size nasıl ayrılabilirsin diyor anlayamıyorum.

X