Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

Ya evet bende erkek olsam biraz etli severdim açıkçası:)) Ama ben zapzayıf değilim zaten konuda kızın dış görünüşü değil zaten bakış duruş. Bi kadının silahı zaten o efsunlu duruş..

Kim ne derse desin gevsek bir sürü kız var. Karşısındakinden hoslansa da hoslanmasa da flört etmeye ugrasip ilgiyi ustune cekiyor. Var böyle karaktersiz kızlar cokca da sahit oldum.

He adamlar da bu kizlara uymasinlar. Salak degiller ya akillarini kullansınlar.

Esiniz de alenen flortlesmis bu kizla. Flört etmek de olayi masumlastiriyo sanki. Bildigin cilvelesmisler iste. Niye gül vermiyo kizin yanindayken, niye arkasndan bakiyo uzun uzun, niye beni ne zaman sevmeye basladin diyo? Kiz esinizin sehvet duygularina oynarken hic sisko olmasi falan önemli degil, esiniz bile isteye ona ayak uydurmus iste. Ama sonra siz olaya uyaninca hemen kiza sisko bilmem ne demis.

Ulan bir adam da karşıdaki kiza b.k atmasın be!

O kız neyse esiniz de aynen o iste hanimefendi. Ikisi de seks ic gudusuyle hareket etmis olayin özü

Ya zaten ilk söylediğinde bende bunu sordum ona. Bunun ispatı delilide olmuyo ya insan kendi kendine delirip duruyo.

bazı erkekler sıcak kanlı olur.senin aarkadaşın diye bukadar ilgilenmiştir eger flörtleşmiş olsalar gizlice yazışırlardı ..
benmde farklı farklı arkadaşlarım var kimiyle resmiyimdir kimiyle aşırı samimi.benm tavırlarımla orantılı olarak eşimde öyle olur onlarla mesela..

Ya katılıyorum suç tek taraflı olmaz. Kızın biletini kestim koydum cebime ama bişe demedim bekar kız gururu incinmesin diye ailesine saygım var. Ama şu eşimin bileti varya of of... Aşk olunca nasıl zor karar vermek.

Esinle bosanma sebebi olmamali belki ama bencede kizdan once kocana takilsin aklin, kocan yuz vermemesi lazim. Yeni farkina varmadiya gorusulmicek bi insan oldugunun, nasil o derece yuz verebiliyor ? Kizin gorunusunden bahsetmissin, senin ne demek istedigini anliyorum, ama demekki gorunus olarak etkiliyecek biri olsa kocani tutamicaksin ?

Kiz arkadasinla tabiki bidaha asla gorusme ... o ne oyle ya resmen evliliginde gozu var kizin !

En doğrusunu yapmışsınız. Bir kadının ilişkiyi koruması lazım. Ben yeni tecrübe ediyorum bunları ve acı oldu tecrübem.

Ya evet bende erkek olsam biraz etli severdim açıkçası:)) Ama ben zapzayıf değilim zaten konuda kızın dış görünüşü değil zaten bakış duruş. Bi kadının silahı zaten o efsunlu duruş..

İşde... kocanda bu bakışa, duruşa biraz yavsamiş.

Sana abla nasihati: asla kiz arkadaşlarınla eşini alkollü ortama sokma.

Bu kadınların kötü olduğu anlamina gelmiyor. Alkolün etkisiyle oluşan elektrik genelde bo*a sariyor.

Ben 4 duble vodkadan sonra kimleri cekici buldum bir billllllsen. Düşününce kendime şamar atasim geliyor.

Kız eşinizden hoşlanıyor bu kesin
Esinizde bu durumdan hoşlanıyor ve siz farkedene kadar anın tadını çıkarmak istemiş
O kız tarafından ilgilenilmek flortlesmek hoşuna gitmiş ama seni kaybetmeyi göze alamadığından görüşmeyi kesip sana söz vermiş

Aldatmaya meyilli bı esin var. Burası kesin. Ama eşini sen daha iyi biliirsin

Bence biraz gözlemle aklından kızı tamamen çıkar akışına bırak

Falsosu varsa eni sonu hatayı tekrarlar esin ozaman duruma bakarız

Kızla asla görüşme arar noldu derse benim bakış acıma uygun değilsin arkadaş olmak istemiyorum senle dersin net bı şekilde. Uzak olsun defolsun

Oh sonunda görünüşle ilgili kötü niyetli olmadığımı anlayan biri çıktı:) Bende zaten kıza hiç bişe demedim direk görüşmeyi kestim. Asıl eşime patladım çünkü o yaktı canımı.

Senin hatan ne eşinin ne o kızın hatası. Sen mesafe koymayı bilmezsen karşındaki de sınırıni bilmemezlik yapabilir. Ben bu tarz seyleri pek sevmem. Bekar arkadaşım ile eşim olmadan görüşürüm o pozisyona ikisini de sokmam.
Evli bekar evine kimseyi cok sık almayacaksın.
Hemde pek fazla gorusmeyeceksin
Birini sınırı hep geçiyor çünkü

Banada meyilli gibi geliyor. Ben kimseyi aldatmadım bugüne kadar hiç öyle arkadaşımın eşine falanda saygısızlığım olmadı. Fakat eşimin geçmişi biraz ilginç malesef

Banada meyilli gibi geliyor. Ben kimseyi aldatmadım bugüne kadar hiç öyle arkadaşımın eşine falanda saygısızlığım olmadı. Fakat eşimin geçmişi biraz ilginç malesef
Eşinin geçmişi ? Yani geçmişte ne yaşadı ki

Tüm suç eşinde. Kadına yüz veren onunla flört eden eşin. Senle evlenmiş olan, nikah cüzdanında adı yazan da eşin. Kadın ne yaparsa yapsın yüz vermeyecekti.

İşte yüz verdi ona eminim ama hangi niyetle onu çözemiyorum. Eşim ona iltifat etmedi mesela kız etti. Ama eşimde güldü tebessüm etti, şirinlik yaptı.

Evet biraz sınıflama yapmış gibi oldu gerçekten. Ki son derece yanlış. Umarım suçu yoktur. Nasıl anlayacağımı bilemiyorum.
Ben olsam o cumleyi kurduğu an bu dedigimi soylerdim. "Zayif ve guzel olsa hoslanirdin yani?????" Tam bir Türk kadinı tepkisiRahat olmaya çalışın konuşup halletmişsiniz. Bundan sonrasında dikkatli olun eşiniz sizi rahatsız edecek samimiyetlere girmesin ki bu olaydan sonra zaten cesaret edemez diye düşünüyorum.

Wcde size arkadasinizin soruyu sormasi cok garip. Kiskanmam diyip gecistirmez direk "canim sen kendine yolmu yapiyosun?sarhos insan zaten kendini kontrol edemez ve genelde yaptiklarina pisman olur, sen ayık iken neden bahane ariyorsun" der tepkisjne bakardim. Bende ş kimseyi kiramayan tiplerdenim ama millet isini biliyor ciddi bisey soyleyip sonra ay saka saka diyip gecistiriyor oyle olacaksin. O kizdan sizde uzak durun, sizden ilgi beklerse cok yogun oldugunuzu soylersiniz yavastan baglari koparirsiniz oyle arkadas olmaz olsun. Esinizle bakismalari tam anlayamadim. Bazi erkekler sapsikdir yani kiz ona bakmistir oda geri bakmistir bi sebeb ararcasina. Kadinlar gercekten tehlikeli, erkekleri korumak icin demiiyorum ama erkegin aklinda olmaayanida onlar sokar.

Millet bekar arkadasiyla takilmaktan korkar duruma gelecek nasi igrenc bir dunyada yasiyoruz

:) patlamakta haklisin ... bidahada kimseyle o derece samimi etme kocani ... tabi kullaklarinida cek cunki hos bi durum degil senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…