Erkek arkadaş olsa sana bakıp niyetini mi bozacakmış, yada erkek arkadaş ile senin flört etmenizden mi korkuyormuş?
İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş sonuçta.
Kız arkadaşının davranışlarından ziyade eşinin davranışları problemli. Kıza yüz vermese kızda okadar rahat olmaz.
Suçun büyüğü sende Küçükhanim..Boşuna eşini ve arkadaşını suçlama.Bu ne geniş meşreplik..Şişko deyip dengi değil nasılsa diye diye böyle kalıplara soktunuz bazı şeyleri ve raprahat takildiniz.esinizle tombik kız sarilsa bile ya nasılsa o tombik onu beğenmez deyip neredeyse kızla hayatı paylasicaksiniz.Kalıplara sokmadan yaşı büyük olsun küçük olsun kısa olsun uzun kilolu herneyse kendince tehlikeli görmeden kafana göre samimiyet kurup kocanida bu dostluğa dahil etme.cok geniş bir çevrem var kiminle evde, kimiyle AVM de, piknikte,annemde nereyi uygun görüyorsan orada gorusurum.birçok yakın arkadaşım var ama hiçbirini eşimle gorusturmem.Kıskançlıktan değil uygun bulmam.rahatta edemeyiz ne gerek var yani.oda arkadaşlarıyla takılir ben dahil olmam.samimiyet kurmam.esimlede gayet güzel gezer tozariz.Bazı çizgilerin kuralların prensiplerin olsuz.artik koskoca yetişkin bı kadınsın.Bir sınırın ve kendine has tarzın doğruların olsun.Kimse kırılmaz merak etme buraya da konu açmak zorunda kalmazsin.
+1000Eşiniz fingirderken iyiydi de sizinle konuşurken mi fiziksel olarak denk değil!
Kız yazılıyor, eşiniz gözünüzün önünde flört ediyor, siz seyrediyorsunuz sonra evde eşinizle kızın şişko olmasını tartışıyorsunuz mideler konya ovası
Al birini vur ötekine ne diyeyim hepiniz ayrı ayrı genişsiniz
Bu kadar ponçikçe flört eden flörtöz!! erkekle evli kalmazdım ne yalan söyleyeyim. Adam sizi boyuna milletin önünde utandırıyor
Evet buda ayrı bi olay bu kadar kıskanç olmasını evliliğin ilk yılı olmasına bağlıyorum. Sonra geçer diye düşünüyorum.
Rahmetli annem hep derdi asla arkadaşını eşinle tanıştırma. Sen tanıştırmayı bırak maaşallah her zaman hep birliktesiniz.
Bence hem eşin hem de o kız suçlu. Bu kadar laubali bir kızı neden ortamına soktun ki?
Bir daha konun olursa bir derdim var bölümüne aç.
Evliliginizi bitirmenizi gerektirecek bir durum yok. Eşiniz bence sizin arkadaşinız olduğu için ilgi göstermiş samimi hareketleri de hoşlandığından dolayı değil bence ama yine de bazı cevaplarıni talihsiz buldum "o kızı o tipiyle bana nasıl denk gördün" ya da yaninizda erkek arkadas olacagina kizarkadas olsunmus falan bunlar hos görünmedi. Yani zayıf alimli bir kız olsaydı bir sey olabilirdi? Yada erkek arkadas onu rahatsiz eder ama sizin kiz arkadadinizla samimi olmaya kendi hakki var diye dusunuyor gibi yerlere cekerdim ben bu konuşmaları. Neyseki yine de hatasini kabul etmis ve hayatinizdan cikarmissiniz arkadasinizi. Bence vicdan yapmayin arkadasinizin hareketleri ozellikle de sarhos olup esine sarilsam ne yapardin diye mantik disi bir soru sormasi kendi icinde neler dusundugunu açık ediyor.
Eşiniz fingirderken iyiydi de sizinle konuşurken mi fiziksel olarak denk değil!
Kız yazılıyor, eşiniz gözünüzün önünde flört ediyor, siz seyrediyorsunuz sonra evde eşinizle kızın şişko olmasını tartışıyorsunuz mideler konya ovası
Al birini vur ötekine ne diyeyim hepiniz ayrı ayrı genişsiniz
Bu kadar ponçikçe flört eden flörtöz!! erkekle evli kalmazdım ne yalan söyleyeyim. Adam sizi boyuna milletin önünde utandırıyor
adamın masum oldugunu düşündüm ben.. centilmenlik belkide yaptıkları ama kız belli hayran eşine..
çok yakın arkadaşsınız belki ama kocanı kendi kocası gibi görecek az kaldı..
senden ayrı görüşmemeleri iyi birşey..
kıza mesafe koyun kocanız normal bence.
yorumları okumadan cevapladım