- 29 Mayıs 2013
- 2.804
- 4.924
- 333
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
Yok onlar gercekten iyi insanlar sadece kayin babam biraz cimri ondan cok sey yapmiyorlar, hic yapmiyor da degiller ama benim ailemle kiyaslanamazlar. Logusalik dönemimde cok sinirliydim ve bazen kötü sözler söyledim hic cevap bile vermediler.Birincisi, eşiniz nankör.
İkincisi, sizin aranız çok iyi ve ailesiyle anlaşıyorsunuz ya. Onlar sizin iyiliğinizden.
Eşinizin ailenize yaptığının aynısını siz onun ailesine yapın bakalım ne eş kalır ne aile, darma duman eder adım gibi eminim.
Ayrıca lütfen yarılığa verin zeytini çay gibi. Geliri eşinize yedirmeyin. Bağışlayın bir yere gerekirse ama ona yedirmeyin..
Yok iste sadece ailem söz konusu oldugunda böyle bunun sebebi de ablam cok cok umarsiz sorumsuz ve gecen yil bizimle kaldi üni icin, bizi resmen bezdirdi. Annem de biraz ablami tutunca esim herkese tavir aldi.ben en cok size sastim
boyle bir adamla nasil iyi geciniyorsunuz hic sorunumuz yok diyorsunuz?
demek sizde o karakterde bi insansiniz sadece ailenize yapilinca bozulmussunuz
hakaret olarak algilamayim yazdigimi lutfen ama esiniz bastan asagi falso , evlat olsa cekilmeyecek cinsten
Onlar yapmazlar belki ama eşiniz sizi yer bitirir.Yok onlar gercekten iyi insanlar sadece kayin babam biraz cimri ondan cok sey yapmiyorlar, hic yapmiyor da degiller ama benim ailemle kiyaslanamazlar. Logusalik dönemimde cok sinirliydim ve bazen kötü sözler söyledim hic cevap bile vermediler.
Iste olmuyor. Cok sert ciktim olmadi, iyilikle konustum olmadi, ne yapsam geri adim atmiyor bu konular disinda da tek bir sorunumuz yok bizim. Hic tartismayiz bile ama ailem konusunu asamiyorum resmen. Dünden beri ne yapacagimi sasirdim. Iyi davransam bir daha yapma yüzü olacak, kötü davransam bizim sorunumuz yoktu annesi geldi aramizi acti diyecek, basina kalkip nankörsün desem %100 daha da tavir alacak. Ben bu duvari nasil yikarim? Esime tavirlarini nasil gösteririm hic bilmiyorum..Valla eşiniz tek kelimeyle “pis” bu kadar.
Yani ahlakı huyu bu değişmez. Annenizin yerinde olsam hayatta gelmem bakmam, babanızın yerinde olsam tek kuruş mirasımdan vermem. Böyle pis insanlardan nefret ediyorum.
Allah ıslah etsin.
Benim aileme eşim böyle davranamaz, herkes haddini ve yerini bilecek.
iyi de bu haksizlik , aile arasinda kin tutulmazYok iste sadece ailem söz konusu oldugunda böyle bunun sebebi de ablam cok cok umarsiz sorumsuz ve gecen yil bizimle kaldi üni icin, bizi resmen bezdirdi. Annem de biraz ablami tutunca esim herkese tavir aldi.
Normalde ev temizligimizi beraber yapariz, alis verisimize beraber cikariz. Sürekli sarilarak otururuz.Ben ne istesem alir. Bazen geceleri bile cikar alip gelir, yolda ayakkabim acilsa egilir o baglar o derece. Cok sakalasiriz ama ailem konusunda hic geri adim atmiyor.
o konuda da izini bebegimiz icin aldin, zaten bakici büyütecek biraz seninle olsun diyor. Ahhh cok inatci. Cok dominantim normalde ama esim kaya gibi kavga etsem olmuyor, sert tavir alsam olmuyor, günlerce surat assam yine olmuyor. Ne yapmam gerektigini sasirtti bana..Butun ipleri kocanin eline vermissin.
Maddi durumunuz gayet de iyi.
Birikimler maaslar.
Bakici tutun sen de isteklerini yap.
Cok yuz vermissin kocana
Bu mesajdan anladığım sizde eşinizin yaptıklarını meşru görmeye çalışıyorsunuz.siz gorumcenize kızıp, kaynana ve kayınpederinize böyle davransaydiniz acaba eşiniz nasıl çıkarırdı tırnaklarını.esim bana ne kadar iyi olursa olsun durduk yere aileme böyle saygısızlık yapiyorsa,hiçbir anlamı yok.daha ağır yazmak istemiyorumYok iste sadece ailem söz konusu oldugunda böyle bunun sebebi de ablam cok cok umarsiz sorumsuz ve gecen yil bizimle kaldi üni icin, bizi resmen bezdirdi. Annem de biraz ablami tutunca esim herkese tavir aldi.
Normalde ev temizligimizi beraber yapariz, alis verisimize beraber cikariz. Sürekli sarilarak otururuz.Ben ne istesem alir. Bazen geceleri bile cikar alip gelir, yolda ayakkabim acilsa egilir o baglar o derece. Cok sakalasiriz ama ailem konusunda hic geri adim atmiyor.
Peki nasil izin vermezdiniz? Bunu gercekten merak ediyorum. Dogumum olacagi zaman annem bana bakmaya geldiginde benzer sorun yasadik ve tam 5 ay her gün kötü davrandim ama geri adim atmadi, haksizim demedi, farkli olmaya calismadi. Bir bebegim var ve esimi seviyorum aramizda tek bir tartisma bile olmaz nomalde ama bu konuyu duvar olsa asardim ama esimi asamadim. Siz ne yapardiniz da bunu yaptirmazdiniz?iyi de bu haksizlik , aile arasinda kin tutulmaz
ablanizla anneniz ve babanizi bir tutmamasi lazim
esim gokten inmis melek olsa aileme boyle davranmasina izin vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?