- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
-
e tamam sana bir laf söylerler sonra sana da laf söylemeyi keserler merak etme...evet annem kiyat uzere evli degil babamdan bisanmis birini sevmis hala birlikteler anneme de laf soyleyen oluyor ama cogu su an ki durumda esimi dogru gormuyor ben evlendim 6 Ay yasadim ayrildim tekrar toplandik 7 ay sonra tam hersey yoluna girdi derken op yine problem
Dun cok tatistik evi terk edicektem ama kayin babam bana cok destek cikiyo o beni yumusati esimle konusmus esimde annesi iyi biri fln diyomus ama ona cok kirginim diyomuse tamam sana bir laf söylerler sonra sana da laf söylemeyi keserler merak etme...
Tabi olacak ben esime dedim erseyi biliyordun beni bunu biliyorken aldin beni ziyan etmek ici mi aldin o dugun yapilacak mecburlareee bu sene dügün olucak mı pekii
bide anneni oraya temelli mi aldın ev falan ayrı diyosun nasıl hallettin islemleri
sana neden kırılmış ya... gidip annene kırılsın... kaldı ki annene bile kırılamaz.Dun cok tatistik evi terk edicektem ama kayin babam bana cok destek cikiyo o beni yumusati esimle konusmus esimde annesi iyi biri fln diyomus ama ona cok kirginim diyomus
Siz disardan baskasinin hayatini duyunca maf oluyosunuz ben yasayinca ne oldgumu bir allah biliyor istesana neden kırılmış ya... gidip annene kırılsın... kaldı ki annene bile kırılamaz.
eşin komple sacmalamış.
aybalam ben konunu terk ediyorum... daha fazla yazamıcam sinirleniyorum... kaldıramıyorum eşinin yaptıklarını... eşin ile hayatında başarılar ve mutluluklar.
Sen bilirsin arkadasim ama sunu unutma insanlar ne dusnur kadar yuksek bir duvar yokturAyr da iste burdaki isanlar dil uzatiyolar namusuna evli de olsan yineuzatirlar
Pardon canimAyr hamile degilim kalmaya calisiyordum
Aynen canim ya hamile degilmisdeğilmiş bak dogru anlamışım :)
anlamak için cok ugraştım lütfen :) yanlış olsa üzülürdüm....
Al bendende o kadaranladiysam arap olayım
almanyadanısın cık ayrı eve calısmaya basla esinde gelirse ne hos. cocuk parasıda var.Merhaba arkadaşlar ben 2 yılık evliyim kısa anatıcam benim annem boşanmış bir kadın ve yılar sonra ondan 10 yas küçük birinle tanıştı su an kadar birlikteler 1 yaşında kızları var ama ben daha evlenmeden eşime ve onun ailesine herşeyi anlatım beni öyle kabullendi o zaman annem hamileydi o ve ailesı bana söz verdiler annemin doğumuna gönderecek lerine 2 aylık yeni evliydim gorumcem eşiyle evde kalmaya geldiler kaynanam işi sevmez bana yardim etmez ev işlerinde sabah kalkar yatağını toplamadan çıkardi erşeyi benim üstüme yıkardı.....neyse bana da erşey çok gelmişti eşimde beni saydır mıyordu sonra annemin doğmuna 1 ay kalmıştı bunlar sözünde durmadi annemin doğmuna gondermiyordu isurat fln yapıyolar bende tartıştım ayrıldık ben annemlere gittim almanyadan bulgaristana 6 Ay eşimle ayrıydık sonra yine barıştık ama esim beni yine ezdiriyor annesine ben bir yere gitmek istesem bir şey yapmak istesem esim öbce tamam der sonra annesi onu doldurur bana hayr olmaz der bizim dügün 3. Ay sonra annem dedi damat yardım et bana almanyaya geliyim bende bir kaç para kazanırım sizede yardım ederim tamam dedi eşim annem almanyaya geldi ama anneme eşim soylememi istedi annemin erkek arkadaşı buraya gelmeyecek cocugunu gormeye ne de annemi
Annem geldi evine yerleşti annemin sevgilisi geldi 1 gece kaldı gitti ama esim annem hakkında çok ağir konuşmalar yaptı eşim dedi : o söz verdi gelmeyecegine buraya senin annen orosbu fln
...diyor annemle konuşmama izin vermiyor eşim : ya annen ya ben diyor esim annemi çok seviyordu annem buraya gelince kv kıskanmaya başladi annemi eşimi anneme karsi dolduruşa getirdi zaten ersey kv sucu anneme o yuz verdi hep diyordu anneme
Kaynanam : djani siz 4 sene dir beraber siniz tabi hakki var cocugunu gormeye siz seviyorsunuz bir birinizi .
Hep diyordu sonra kendini kenara cekip annemi suclu buldu kaynanam nolur NAPMALİYİM KOCAMİ KENDİ TARAFİMA DARTMAK İCİ
her şey çok karışık sarpa sarmışMerhaba arkadaşlar ben 2 yılık evliyim kısa anatıcam benim annem boşanmış bir kadın ve yılar sonra ondan 10 yas küçük birinle tanıştı su an kadar birlikteler 1 yaşında kızları var ama ben daha evlenmeden eşime ve onun ailesine herşeyi anlatım beni öyle kabullendi o zaman annem hamileydi o ve ailesı bana söz verdiler annemin doğumuna gönderecek lerine 2 aylık yeni evliydim gorumcem eşiyle evde kalmaya geldiler kaynanam işi sevmez bana yardim etmez ev işlerinde sabah kalkar yatağını toplamadan çıkardi erşeyi benim üstüme yıkardı.....neyse bana da erşey çok gelmişti eşimde beni saydır mıyordu sonra annemin doğmuna 1 ay kalmıştı bunlar sözünde durmadi annemin doğmuna gondermiyordu isurat fln yapıyolar bende tartıştım ayrıldık ben annemlere gittim almanyadan bulgaristana 6 Ay eşimle ayrıydık sonra yine barıştık ama esim beni yine ezdiriyor annesine ben bir yere gitmek istesem bir şey yapmak istesem esim öbce tamam der sonra annesi onu doldurur bana hayr olmaz der bizim dügün 3. Ay sonra annem dedi damat yardım et bana almanyaya geliyim bende bir kaç para kazanırım sizede yardım ederim tamam dedi eşim annem almanyaya geldi ama anneme eşim soylememi istedi annemin erkek arkadaşı buraya gelmeyecek cocugunu gormeye ne de annemi
Annem geldi evine yerleşti annemin sevgilisi geldi 1 gece kaldı gitti ama esim annem hakkında çok ağir konuşmalar yaptı eşim dedi : o söz verdi gelmeyecegine buraya senin annen orosbu fln
...diyor annemle konuşmama izin vermiyor eşim : ya annen ya ben diyor esim annemi çok seviyordu annem buraya gelince kv kıskanmaya başladi annemi eşimi anneme karsi dolduruşa getirdi zaten ersey kv sucu anneme o yuz verdi hep diyordu anneme
Kaynanam : djani siz 4 sene dir beraber siniz tabi hakki var cocugunu gormeye siz seviyorsunuz bir birinizi .
Hep diyordu sonra kendini kenara cekip annemi suclu buldu kaynanam nolur NAPMALİYİM KOCAMİ KENDİ TARAFİMA DARTMAK İCİ
Eşimle evlenmeden bana söz vermişti ayrı eve cıkacağmıza evlendikten sonra annesi onun aklını yıkadı annesine çok baygin laf soyletmez tartışsak da benim doğru olduğumu bile bile annesini savunuyoalmanyadanısın cık ayrı eve calısmaya basla esinde gelirse ne hos. cocuk parasıda var.
oranın dilinide ogren
Annem hic kimseye muhtac degil cok sukur anne evindeyken bende oyleydim hic bir seye muhtac olmazdim evlendim hayatim bitti resmen ama dayanamam buna dugum gecsin ayrilicam kalsinlar oSen eşinle evlendin mi yoksa seni köle olarak falan mı aldı? Annenin doğumu gibi bir durumda gitmene izin vereceklerine dair söz verdiler KV ile? Ve annenin hayatı yüzünden seni böyle kabullendiklerini söylüyorlar ne alaka? Sen kendini neden kötü hissediyorsun bu konuda? Ve anne dediği insana or... Demeye utanmayan birisi maalesef eşin. Onun hayatı hakkında "sununla görüşücek, bununla görüşmeye ek" gibu söz sahibi olmuş önce bunlardan bir kurtulmalisiniz. Annene de kocan mı bakıyor, geçimini nasıl sağlıyor? Muhtaç mısınız çok?
Bilmiyorum çok zor geldi durumunuz Allah kolaylık versin içim daraldi
Ben annemi kotulemedim asla ama evlenmeden ona soyledim annem hamile annemin erkek arkadasi var diye evlendigimizde su yaptiklarni yapmasin diye erkez baska algilar bana gore sorun yok erkez evleniyor bosaniyor baskasiyla oluyor hayat bu ama ona gore sorun mus bu ve biz evlenmeden sorun yok diyordu annemin dogmuna gondereceklerne soz verdiler annemi nezaman ozlesem gondereceklerni soylediler sozlerinde durmadilar benimle evlenene kadar ersey iyi hostu evlendikten sonra gercek yuzlerni cikardilarSiz annenizin özel hayatini esinize niye kötü birseymiş gibi anlattiniz?o kim oluyorda annenizle görüşmenize izin alıyorsunuz? Bu kadar karistirmayin herşeye kocalari.çek restini.başlarım onada anasinada önce kocan sana verdigi sözü tutsun ayrı eve yerlesin.Annenle gorusmenede padisah gelse karistirma.anne bu ya anne.onunla bagini koparma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?