Eşim Ve Ailesi

Rana'cım kırıcı ol. Sen millet kırılmasın dedikçe köle yapmışlar seni. Kırılan kırılsın, atlatırlar merak etme
Artık zaten tahammül seviyem yok yani kalmadı napsam kararsız kaldım fikir etme amaçlı derdimi paylaştım zaten herşeyi başa sarabilsem çocuğum olmasa çoktan ben boşanıp kocamdan kurtulmuştum ailesinden bunu yüzünede dedim sitem ettim kocamın sonra oda dedi kız gerekirse bırak çık gel ilgilensin herkes çocuğuyla dedim destekledi mecburen yoksa ben adamı boşayacağım tükendim ne annesi ne babası ne kardeşleri ne yeğenleri bitiyor 3 eltim var 3 de birbirinden şeytan.

İş kocanda bitiyor biliyorsun değil mi? Yani o anası, babası, kardeşleri, yengeleri şeytan gibiyse eşin izin verdiği için. Mesleğin var mı?

Herhalde ben anlamıyorum ayılamadım. Sen gitmek istiyorsan çık git kapıyı çek üstlerine. De ki çocuklarınız evde aha bu da anahtar
En son yol bu sanırım valla bunu bile yapabilecek hal var artık tükendim bıktım çocuklarından da kendilerinden de onlarla aynı ortamda bulunmak istesemde sırf rahatları bozulması için evde bulunmayacağım he olmuyor mu kocama diyeceğim bizi annemlere bırak ben uğraşamam senin yeğenlerinle yengelerinle abilerinle yeter da.

İş kocanda bitiyor biliyorsun değil mi? Yani o anası, babası, kardeşleri, yengeleri şeytan gibiyse eşin izin verdiği için. Mesleğin var mı?
Zaten bu yüzden kocama sitem ettim en sonunda hem tripleniyorsun gelemiyorum diye hemde yardımcı olmuyorsun çocuklarına sahip çıksın o zaman dedim yengelerin bende geleyim yoksa benim çocuklarımda küçük onlara uyuyorlar arsizlasiyorlar simariyorlar. Maalesef lise mezunuyum mesleğim yok.

Ay ben sana çok üzüldüm gerçekten, normalde senin bu adamı boşayıp al ananla yengenle yaşa demen gerekiyor ama mesleğin yoksa 3 çocukla çok zor. Keşke okusaydın ya da bir meslek edinseydin.
Bak yapacak bir şeyin yok, sakin sessiz olma saydır kendini, istemiyorum kimsenin çocuğuna bakamam de dümdüz söyle

Valla bacım zaten çocuk olmasa boşanıp gideceğim ben bu adamdan kurtulsam zaten otomatikman sorunlu ailesinden kurtulacağım bunuda kocamın yüzüne söyledim.

Valla bacım zaten çocuk olmasa boşanıp gideceğim ben bu adamdan kurtulsam zaten otomatikman sorunlu ailesinden kurtulacağım bunuda kocamın yüzüne söyledim.
Kurslara falan gitsen, açık öğretimden okusan nasıl olur? Ailen arkanda mı?

Ailem arkamda sayılır annem savunuyor kapıyı her zaman açık bırakıyor herşeye rağmen ama tabi 3 küçük çocuk olduğu için annemde çok önemli sorun olmadıkça sıkıntı çıkmasın diyen bir anne. Yükseköğretimi dışardan bitirmek çok istedim ama kocam destek değil izin vermiyor evlenince değişti daha doğrusu çocuklar olunca değişti ikiz kızlarımı zaten düşünmüyorken hamile kaldım.

Ne demek izin vermiyor ya? Kimse eğitim hakkını elinden alamaz. Keşke zamanında yapsaydın tabi ama geç değil yani, belediyenin kursları falan da oluyor. Bir şeyler öğrenirsen belki öyle böyle en azından kendine kadar para kazanırsın

Kadının çalışmasına da karşı kocamın durumuda baya iyi parasal olarak çok rahat ettiriyor ama işte huzur olmayınca neye yarar ki annemde eşimin durumu iyi parasal maddi rahat ettirdiği için arkamda değil ne istiyorsun işte diyor psikolojin bozuk senin diyor çok uzatiyorsun her şeyi annem böyle dedi onunlada konuştum.

Sen bu adamın neyini sevdin de evlendin? Çok ciddi merak ediyorum bunu

Kız sen hangi toz pembe diyardan geldin. Bunu yapmak kötü bir şey değil ki. Kendini kullandırtmamak. Bulmuşlar saf kızı. Kocana da helal olsun yani başta o ses çıkaracaktı. Ben evde milletin çocuğuna bakarken kocam anasına gidip çay içil kahvaltı etsin de o boğazındna geçen yemekleri gırtlağına nasıl diziyorum bak. Hizmetçi miyim be ben. Az yesinler de Uşak tutsunlar

Evlenmeden önce o kadar ilgiliydi ki ayrıca tabi evde okursun hemde çocuklarımızı büyütürüz dedi çocuk öldü adam değişti aşırı değişti babamın evine gittim babam niye gebe kaldın o zaman dedi duramadım.

Tamam kvdene gecerken cocuklarida gonder evde birakma hadi sizde cikin de cocujlari evden cikartamiyormusun ne sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…