• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Ailesi

Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
Boşver keyfine bak. Eşin de kessin sesini ...

Kocam destek değil ki ona normal geliyorlar benim yeğenlerim olduğu için ilgilen diyor hemde ailesine gelmiyorum diye onunla tripleniyor istemiyormuşuk gibi lanse ediyor narsist kocam.

Eskiden haber verirdi kayınvalidem İstanbul'daki eltim ama artık öğrenemiyorum bayram dışında bayramda arife günü damlıyorlar zaten .

Onlar gelmeden kayınvalidenize geçin ve orada karşılayın, sonraki günde kahvaltıya gidin oraya yine, sonraki gün dışarı çıkın.. öyle öyle alışırlar.. En basiti ve olması gerekeni direkt söylemek ama onu yapamıyorsunuz sanırım..

Valla yapacağın belli. Arayacaksın diyeceksin ben çocuklarımı alıp geliyorum sizin çocuklar evde yalnız kaldın mı gelip alır mısınız ?

siz nedne sahip çıkıyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var
geldiler mi açmayın kapıyı ya da onlar gelmeden çıkın gidin kv nizin evine
eşinize de ben çocuk bakıcısı mıyım? başıma atıp gidiyorlar
ama sen istiyorsan oturup bakabilirsin diyin

bunu da halledemiyor musunuz?

Fark etmeden yüz vermişim eltimler davranışlarıyla irrite ettiler uyandım eşime zaten tepki verdim şimdiden sonra dolaylı yoldan anlatıcam yengelerinle anlamazlarsa sözlü direk söyleyeceğim burada fikir edinmek istedim akıl akıldan üstündür.

Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.

Fark etmeden yüz vermişim eltimler davranışlarıyla irrite ettiler uyandım eşime zaten tepki verdim şimdiden sonra dolaylı yoldan anlatıcam yengelerinle anlamazlarsa sözlü direk söyleyeceğim burada fikir edinmek istedim akıl akıldan üstündür.
Anladığım kadarıyla en büyük sorun çocukların sizin eve girip çıkmaması kendi çocuklarını ve diğer çocukları kayınvalidegile gönder. Çocuklar geldiğinde çocuklar evde gürültü istemiyorum haydi doğru babaannenize diyip postala. Çocukları evden göndermek çok zor bir şey değil bunun için niye konu açtın ki

Anladığım kadarıyla en büyük sorun çocukların sizin eve girip çıkmaması kendi çocuklarını ve diğer çocukları kayınvalidegile gönder. Çocuklar geldiğinde çocuklar evde gürültü istemiyorum haydi doğru babaannenize diyip postala. Çocukları evden göndermek çok zor bir şey değil bunun için niye konu açtın ki

Çünkü bı tanesi var 6 yaşında arsız ben evden çıkacam hadi babanenin evine diyorum ben gelmiyorum diyor annesini bekledim alır belki diye belirttim de hiç ilgilenmediler yani çocuklar yapışıyor anneleri ne ilgileniyor nede çağırıyorlar beni

Fikir edinmek için yazdım zaten amaç bu değil mi buranın zaten? Fikir verenler daha yazmazsa sevinirim.

Back